فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
به هیچ روی اینگونه نیست،در خانواده ی ما تقریبا همه حتی پدربزرگ ام هم می داند که من بی خدا هستم،در خانه هم خیلی اوقات به شوخی زیر و زبر خدا و آن 12 تازی را دشنام می دهم،اما در این روز برای مادرم هدیه خریدم.به نظرم اهمیت چندانی ندارد که چه روزی این کار را می کنم،همینکه خوشحال شود بس است.
Anarchy (04-24-2014),undead_knight (04-24-2014)
Persepolis (04-24-2014)
Anarchy (04-24-2014),Mehrbod (04-24-2014),undead_knight (04-24-2014)
هنوز هم جنبه سیاسیش رو حفظ کرده ... روز مادر هم در کشور های مختلف متفاوت هست و برای ایرانی ها باید همون 5 اسفند باشه !!
روز تولدش هم براش هدیه خریدم و میخرم !
البته برخی مسائل امنیتی اجازه نمیده همه جزییات رو بیان کنم اما مطمئن باشید اعلام موضع من نه تنها آشکار هست بین اعضای درجه یک خانواده ، بلکه بخش اعظم اقوام درجه دوم هم اطلاع دارن ... مادر من هم اعتقادی به اسلام نداره و اصلا هم از من توقع هدیه نداشت ... البته این حرف شما تلنگری بود که در راه مبارزه با اسلام ، هیچ سستی به خرج ندم حتی در حد روز مادر ...
پ.ن: این روز تولد فاظمه از زمان انقلاب به بعد شده روز مادر و گرنه در کشورهای اسلامی چنین چیزی نداریم . روز تولد فاطمه هم که اصولا نا مشخص هست و اجماع علمای شیعه امامیه به این روز هست ...
خب اینجا هم کسی از من انتظار نداشته ...
هدایتگر ؟ مثلا کی ؟ یعنی از یه هدیه روز مادر به همه این نتایج رسیدید ؟ یعنی فکر میکنید من هنوز به اسلام باور دارم ؟
عقیده فعلی من دست کم ناشی از بررسی ها و مطالعات 10-12 سال اخیر عمرم هست بر خلاف اون باورهایی که از جامعه و مدرسه و ... به ذهن من تزریق شده بود .
----------------------------------------------
باور کنید همون روز گفتم این آخرین باری بود که روز زن اسلام هدیه ای میخرم و دیگه باشه برای همون 5 اسفند ایرانی !! به هر حال امیدوارم شما این سستی من در اسلام ستیزی رو ببخشید ...
kourosh_bikhoda (04-25-2014)
بیشتر دوست داشتم برسیم به اینکه:
شما(منظورم شخص شما نیست) گر چه پا بروی عقاید پیشین خود گذاشته اید
ولی قادر نیستید نزدیکان خود را متقاعد کنید که انچه شما میاندیشید درستتر از اندیشه ی انهاست
همیشه حمله به ائمه دیده میشود و همچنین بیارزش بودن انها
وقتی شما دینی رو به کل کنار میگذارید طبیعتا نباید روزهایی که بنام همان افراد بیارزش نام نهاده میشوند برایتان حتی بهانه ای باشد برای شاد کردن کسی که دوستش دارید
شاید از نظرتان این مبحث انقدر بیاهمیت باشد که به ان فکر هم نکرده اید
ولی بواقع برای من جای سوال ست که چرا فاطمه را ناسزا میگویید ولی روزش را قدر می نهید؟؟
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
Persepolis (04-24-2014),undead_knight (04-24-2014)
sonixax (04-24-2014),undead_knight (04-24-2014)
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)