من نمیگم که جنبش سبز ۱۰۰% بی خاصیت بوده ، من میگم دنبال این اصلاح طبها راه افتادن ایران رو به اینکه جامعه لیبرال آزاد نمیرسونه ، آخرش اگر جنبش سبز پیروز میشد چی میشد مثلا؟ خامنهای برکنار میشد؟ رژیم عوض میشد؟ خیر ، احمدینژاد عزل میشد ، موسوی رئیس جمهور میشد و برای نمایش دار و دسته احمدینژاد هم دستگیر میشدند! تنها دلیلی که نظام پشت احمدینژاد ایستاد این بود که اون تهدید کرده بود اگر من برم همه شما رو با خودم میکشم پایین و اسنادی رو میکنم که نظام رو نابود میکنه! وگرنه موسوی جزو بطن انقلاب هست و خطری برای نظام ایجاد نمیکرد اگه رئیس جمهور میشد! موسوی و امثالهم جدا از اینکه خودشون مجرم هستند ، اگر بیگناه هم بودند دشمن نظام محسوب نمیشوند ، من و شما دشمن جمهوری اسلامی هستیم ، رضا پهلوی دشمن جمهوری اسلامی هست ، مسعود رجوی دشمن جمهوری اسلامی هست ، دکتر بختیار دشمن جمهوری اسلامی بود ، دعوای موسوی و خامنهای دعوای خانوادگی هست که پاسدارها هر کدوم سمت یک عضو خانواده میروند ، آخرش چیزی نسیب ملت نمیشود!
استعفای موسوی هیچ ربطی به کشتار ۶۷ نداشته ، من به زودی یک جستار جداگانه در این مورد باز میکنم که دیگر در چندین جستار بحث در مورد دهه ۶۰ و موسوی نکنیم