Dariush (04-10-2014),Russell (04-10-2014),undead_knight (04-10-2014)
بخشی از آن هم گناه منه, من امروز از روی اهرمنیک ام بیدار شده ام و کمی شاد و شنگول هستم (:
ولی خب همگان هرگز در دامنهیِ چشمداشتهای ما رفتار نخواهند کرد داریوش گرامی, در همین جُستار کناری دوست امان @امید به دید من با آوردن دشنامهایِ
پایینتنه همهیِ مزّهیِ آنرا گرفت و یکجورهایی من که پسر هستم از خواندن جُستار کمی آزرده شدم, دخترها که نازنازیتر هستند بیگمان زده خواهند شد.
نگرش من نکوهش امید نیست, شاید با گذاشتن یک ١٨+ گرفتاری آنجا برداشته شود, ولی با این همه
به دید من باید همگی یک آستانهای برای شوخی و خنده و هتّا آزردن دیگران داشته باشیم و از آن هرگز رد نشویم.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Dariush (04-10-2014),undead_knight (04-10-2014)
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
دوستان با تو شوخی میکنند و با یه نفر هم در حین مزاح بودند که از کوره در رفت.
تو هم زیادی مطالب را جدی میگیری آلیس. از دختری مثل تو بعید است اینچنین رفتار کند؟
اما پستی که Nevermore راجع به من نوشته بود از تمامی آزاریدنهای لایت شما جالبتر بود، احتمالا لحن من را هم دوستان اشتباها جدی دریافت کردند که برایشان تلخ تمام شد.
Undead_Knight جلقی هم ظاهرا میخواهد فحاشی ناموسی کند که به نظر من تاپیک جالبتر میشود، میتوانیم جستار را بالای هجده سال کنیم که آلیس و کودکان وارد نشوند!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Crusader(04-10-2014)
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Crusader(04-10-2014),Russell (04-10-2014),undead_knight (04-10-2014)
بله میدانم که نیست. کسی که در جمع دوستان لج میگیرد برایش شیرکاکائو بخریم قطعا چنین رفتاری شایستهی اوست!
اما پاسخ من دلیل دیگری داشت... !
احتمالا باید منظورتان افت کیفی مطالب به دلیل ترولبازیهای کاربران کم سن و سال باشد. به عقیدهی من چنین روندی برای جذب کاربر ضروری به نظر میرسد و همانطور که خودتان فرمودید اگر صد زن به انجمن وارد شوند سیصد مرد دنبال او خواهند آمد، خوب این یعنی مردم ما به دنبال کیفیت مطالب مطروحه یا کسب علم و معرفت نیستند و علنا دنبال اهداف فرعی و کناری میباشند. برای جذب کاربر شما میباید که محیطی متشکل از کاربران کم سنوسال و یا حداقل حجم بالایی از مطالب چسکی فراهم آورید که زمینه برای اهداف فرعی و کناری کاملا محیا شود. خوب شما که به دنبال جذب کاربران بیشتر هستید چه طور افت کیفی تالارها را نمیتوانید تحمل کنید؟
—مزدک بامداد
هماکنون 45 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 45 مهمان)