@mbk
از اینکه من امکانِ بن کردن ِ شما را ندارم شاد باشید، وگرنه تا الان حداقل برای سه ماه بن شده بودید. به تمام جستارها به معنای واقعی کلمه و به بدترین شکل ممکناش گند زدهاید، دوستان هم اصلا به روی خودشان نمیآورند.
@mbk
از اینکه من امکانِ بن کردن ِ شما را ندارم شاد باشید، وگرنه تا الان حداقل برای سه ماه بن شده بودید. به تمام جستارها به معنای واقعی کلمه و به بدترین شکل ممکناش گند زدهاید، دوستان هم اصلا به روی خودشان نمیآورند.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Dariush (10-13-2014),kourosh_bikhoda (10-18-2014),sonixax (10-13-2014)
درود
۱- من پست میزنم دوتا منتشر میشود! چرا سیستم شناسایی پست تکراری را فعال نمی کنید؟
۲- می خواهم پست تکراری را حذف کنم پیام زیر می اید:
کد PHP:
Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error
حضرت زهرا جنده آل محمد: تن زن عورت است
موی سر حضرت زهرا و زنان مومن به اسلام موی زهار است پس سرشان مامله و حجاب اجباری است.
کون لق بی بی دو عالم حضرت زهرا تعالی
امام زمان مفعول است ... وارث پیغمبر است
Anarchy (11-03-2014)
درود...
هر کس اینجا پیکی ارسال می کند مستقیم برای من ایمیل می آید و از آنجایی که ایمیلم به موبایلم وصل است آن ایمیل برایم پیامک می شود.
آیا می شود در همه ی جستارها مشترک بشوم؟!!
یک دشواری که وجود دارد این است که برای مثال میخاهم تمام پیک های ارسالی در شب زنده داران یا گزین گویه ها برایم ارسال شود، ولی اینگونه نیست و از هر 10 پیک فقط یکی از آن ها می آید.
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Anarchy (11-03-2014)
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
من همیشه در تعویض آواتار دشواری داشته ام و دست کم یک ساعتی وقت مرا گرفته است! نمی دانم چرا پیغام "فایل تصویر مشکل دارد و خراب می باشد." می دهد.
لطفن این فرتور را جایگزین آواتار فعلی کنید.
http://s5.picofile.com/file/81493460...gh_hedayat.JPG
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Anarchy (11-03-2014)
درود.
سیستم ذخیره عکس در سرور شما خراب شده است.
قبلا آدرس فایل تصویری موجود در یک سایت را می دادیم آن را لیچ می کرد می آمد روی سرور دفترچه حالا هر لینکی را که می دیم میگه فایل خراب است و فقط اگر تیک لیچ کردن را برداریم لینک مبدا را در پست قرار میده.
موی سر حضرت زهرا و زنان مومن به اسلام موی زهار است پس سرشان مامله و حجاب اجباری است.
sonixax (11-03-2014)
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)