"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Crusader(04-07-2014),undead_knight (04-07-2014)
sonixax (04-07-2014),undead_knight (04-07-2014)
بازیکنِ نوپا زیاد دارد به گمانم! من هم با اینکه به آن همیشه انتقاد داشتهام و اگرچه آنرا برخلافِ آنچه که امیر میگفت نه یک راهِ حل و نه یک بارِ اضافی برای گرفتاریهای جنسیتی نمیبینم، اما آن را همیشه مدنظر خواهم داشت و از آنجا که بازی دانستن بدونِ بازی کردن شبیه به آموختنِ رانندگی بدون رانندگی کردن است، چند هفتهایست در حالِ انجامِ تمرینهای لایت هستم. آثار میستری و چند نفر دیگر را هم روزی یک ساعتی میخوانم!
بازی یک امتیازِ فردی با خود به همراه خواهد داشت: اعتماد به نفس! هر بار که شما دختری را میگائید، خود را در مقامِ یک فاتح اعظم مییابید که قلمرویش کشفناشدنی مینماید! من شاید به اندازهی انگشتانِ دستم بازیکن دیدهام، یکی از آنها میگفت که گائیدن آخرین چیزیست که در بازی از آن لذت میبرد و شاید چیزی در حدِ 1/5 لذت ِ بازی ناشی از گائیدن باشد! این البته از آن ابربازیکنانی بود که آنقدر کس کرده بود که حالش از آن بهم خورده بود و مدتی روزه گرفته بود تا ریکاوری شود!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Crusader(04-07-2014),Russell (04-07-2014),undead_knight (04-07-2014)
گاییدن برای من اهمیت ندارد، لذتی که از آن میبرم در حد و اندازههای لذت جنسی بیشتر نیست. برای من هیجان انگیزترین بخش ماجرا جایی رخ میدهد که دختر را فتح کردهام و همچون سگی باوفا در خیابان من را دنبال میکند، دست من را میگیرد، روی صندلی که مینشینیم دستش را بر گردنم میاندازد و با هر کامی که از لبان من میگیرد برای من دم تکان میدهد و آمادهی «دستور» بعدی میشود! بله دستور... فرماندهی اصالتا آلفاست، باید یادتان باشد در قرارهایتان تا میتوانید بطور ضمنی خود را در موقعیت فرمانده/فاعلی و دختر را در جایگاه فرمانبردار/مفعولی قرار بدهید، حتی در ریزترین امور متصور هم باید این مهم را رعایت کنید. بتاهای کُسلیسی که آمادهی قرمانبرداری از زن هستند و به تمام امر و نهیهای او با کمال میل بله میگویند برای زنان جذابیت ندارند. زنان مردی مستبد و خودرای میخواهند، فرماندهی و سروری از خصایل مرد آلفاست. من این تکنیک را در قرارهای اولم بارها و بارها و بارها و بارها انجام میدهم، عمدا تلهگذاری میکنم تا ذهن ناخودآگاه دختر در موقیعت مفعولی تثبیت شود. همیشه به دختر دستور بدهید و باید آگاه باشید که حتی در جزئیترین مورد ممکن هم هرگز نباید شما در حالت مفعولی قرار بگیرید، (مثلا همان چیزی که دوستمان میگفتند که برای دستشویی دختر کیف خود را به شما میدهد)، حتی در جزئیترین حالت ممکن. پس این تکنیکهای کوچک اما واجب شما را در ناخودآگاه دختر مستبد و خودرای نشان میدهد. یکی دیگر از تلهگذاریهایی که در قرارهای اول میبایستی به دقت اجرا کنید بازی کینو میباشد. با دختر به هر نحو ممکن ارتباط جسمانی برقرار کنید تا تنش و استرس میانتان بریزد و اعتماد و صمیمیت او به شما دوچندان شود. تکنیکهای من چنین است که در قرار اول، نخستین بار چندین دفعه به شانهی دختر میزنم و با مزاح میگویم بروبابا و ... بعد که کمی تنشزدایی صورت گرفت به او میگویم:
- یکی از معیارای مهم من واسه دوستی قیافه و اخلاق دختره، یکی دیگه که خیلی از اینا هم مهمتره دست دختره (با خنده)، دستتو بده ببینم چه طوریه! (و دختر دستهایش را بالا میاورد و من آن را میگیرم، دقایقی دست وی را لمس کرده و برانداز میکنم، بعد از این مهم بدون هیچ ترسی دوز ارتباط جسمانی را افزایش میدهم)
خوب بگذریم این جستار جای مناسبی برای این حرفها نیست. اما شما چرا بطور لایت بازی میکنید؟ هنوز به اثربخشی آن پی نبردید یا اینکه موقیعتتان جور نیست و...؟! چندین بازیکن «حرفهای» در این فروم باشند برویم مثل میستری به طور آزمایشی مخ بزنیم و هرشب میز گردی از روبط روزانهی خود برپا کنیم. یا اگر هم مایل بودید پس از چندین گشایش دور هم جمع شویم و مهمانی شبانه بگیریم و از کُس و کون دختران زیباچهره، این اکسیر ناب طبیعت نهایت بهره را ببریم.
Dariush (04-07-2014),Nikzad Mehrazmanesh (05-24-2015),Russell (04-07-2014)
این رو در حد یک نظر نچندان جدی در نظر بگیرید ولی این بازیکن هایی که شما یا امیر گرامی تصویر میکنید از دید من خیلی کس خل هستند!
نه به این خاطر که من با تئوری های بازی مخالفم بلکه این جدیت در مخ زنی و رعایت نکات بازی خیلی برام حس مذهبی گونه رو تداعی میکنه:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
اگه من هم جز دختران حساب شوم همیشه حالم از مردانی آلفایی که بخوان امر ونهی کنن و مثل فرمانده رفتار کنند بهم میخورده. پس همه دختران از فلان نوع پسران خوششان میاد اشتباه هست. چه رفتار تهوع آوری و چه موضوع بحث حقارت آمیزی دارید.
میدونم اینجا محیط آزادی هست..
ولی واقعا حالم از حال و روز این روزهای دفترچه بهم میخوره..
پر از حرفای زشت و مسخره و بی ارزش..
با اومدن این کاربر جدید، گل بود و به سبزه نیز آراسته شد...!
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
Mehrbod (04-07-2014)
هماکنون 45 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 45 مهمان)