یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
من هر گاه میخوام صفحه 815 پاتوق رو باز کنم صفحه 814 باز میشه!
Anarchy (04-02-2014),undead_knight (03-31-2014)
خب من نمیدانستم این روش هم کار کرده (بازخوردی نداشتیم). اگر این روشها تا همین اندازه که
یکی دو کاربر هم بیاورند هم در آینده کار کنند, میتوان یک اندک امیدی هنوز داشت.
خب حرفت نادرسته!
١- در گذشته سخنگاههایِ بهتر و شلوغتر از دفترچه بودهاند.
٢- شمار اندیشمندان ایرانی بیشتر از ٢٠ تاست (I know it's kind of hard to believe, but please take my word for it)
ویرایش از سوی Mehrbod : 04-01-2014 در ساعت 12:44 AM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مهربد گرامی، من با شما همداستانم. از هر منظری بنگریم حرف شما درست است که اینجا از نبودِ کاربر رنج میبرد. یک راهی که به نظر من میرسد این است که چند نفر از کاربرانِ فعالِ اینجا داوطلب شویم که هر ماه به هر طریقی حداقل یک عددی(هر عددِ قراردادی) از افراد را به اینجا دعوت کنیم، اگر ده نفر شویم و تعهد کنیم که هر کدامِ ما هر ماه حداقل به 30 نفر دعوتنامه بدهیم و تنها 10 درصدِ این افرادِ دعوتشده در اینجا عضو شوند، آنگاه در ماه حداقل 30 نفر عضو جدید خواهیم داشت. لانهی کاربران هم کاملا مشخص است: فیسبوک . دیگر اینکه به نظرم مهمترین دلیل برای بیکاربر بودنِ اینجا این است که در اینترنت واقعا ناشناخته است. سایتهای زیتونفروشی در منجیل هم از اینجا شناخته شدهتر هستند! به نظرم باید دروازههایی به اینجا باز کنیم. مثلا میتوانیم به ادمین سایتهایی که با ما هممسلک هستند درخواست بدهیم که به ما لینک بدهند، ادمینِ دفترچه هم میتواند در جاهایی مثلِ بالاترین تبلیغ کند و ما هم میتوانیم سایتی باز کنیم و آنجا مطالبی از اینجا و جاهای دیگر قرار دهیم به همراهِ پیوندی به اینجا. به نظرم از ابتدا اگر برنامهای و انگیزهای برای رونق بخشیدن به اینجا وجود داشت تا الان وضع بهتر میبود. ولی هنوز هم دیر نشده و میتوانیم با این کارها به جاهایی برسیم. نگر خودتان در موردِ این راهکارها چیست؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (04-02-2014),Mehrbod (04-01-2014),undead_knight (04-01-2014),کافر_مقدس (04-01-2014)
مهربد گرامی بخاطر ایران عزیز ما از شما تقاضا میکنم که اینجا باشید ، از تاریخ ۲۰ آوریل که من سرم از نظر شغلی خلوت میشود ، تلاش میکنم در فیسبوک تا جایی که توان دارم برای انجمن تبلیغ کنم! اینجا تنها مکان ستیز با اسلام اهریمنی و ضدّ خلقی در اینترنت است ، امیدوارم شما در این سنگر باشید!
"A Land without a People for a People without a Land"
مهربد جان،من تا جایی که یادم است گفتگو نه به شلوغی ِ اینجا بود و نه کاربرانی اینچنینی داشت.آنجا گاهی اوقات چند روز می گذشت و تنها میلاد پست می گذاشت جو فوق العاده خشکی هم داشت.
آن بر می گردد به اینکه چند درصد از این اندیشمندان حاضرند وقت خود را در بحث های فرسایشی و انرژی بر بگذراند و اکثرا زندگی پرکاری دارند که وقت به این کار ها نمی رسد.
من نیز بزودی به غیبت صغری خواهم رفت و دست کم دو ماهی اینجا نخواهم بود. دوست داشتم به تبلیغ دفترچه در فیسبوک کمک کنم ولی این روزها فرصتشو ندارم. امیدوارم اینجا هر چه زودتر رونق بگیره. به شخصه از بودن در انجمنی که شلوغ باشه ولی آزادی بیان هم داشته باشه بسیار بسیار لذت میبرم.
هر زمان خواستم بروم برگزاری ادامه مسابقه نمایار برتر ماه را به شخص دیگری واگذار می کنم.
undead_knight (04-01-2014),کافر_مقدس (04-01-2014)
هماکنون 83 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 83 مهمان)