"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (07-30-2013)
این دور جدید مذاکرات هم که شروع شده امیدوارم به نتیجه برسه! احزاب چپ به نتانیاهو گفتند اگه احزاب راست که عضو دولتت هستند خواستند بخاطر مذاکرات باعث سقوط دولت بشوند ، انها حمایت خواهند کرد و نمیگذارند دولت سقوط کنه! تزیپی لیونی هم انسان میانه رویی هست و قبل از اینکه وکالت بخونه و وارد سیاست بشه مأمور موساد بوده! و حالا اون الان به عنوان وزیر دادگستری نماینده دولت اسرائیل در مذاکرات هست و صائب عریقات هم نماینده PLO.
این هم بخونید بخندید!
یک وکیل کنیایی به دادگاه لاهه شکایت کرده از یهودیان و اسرائیل بخاطر قتل عیسی و گفته باید محاکمه بشوند. این آقا همچنین از ایتالیا بخاطر اجرای اعدام عیسی نیز به لاهه شکایت کرده ، چون ۲۰۰۰ پیش سربازهای رومی این کار رو کردند
Kenyan lawyer takes State of Israel, Jews to Hague over Jesus' death | JPost | Israel News
Anarchy (07-30-2013),Russell (07-30-2013),Soheil (07-31-2013),sonixax (07-30-2013),undead_knight (07-31-2013)
نه بچه 13 ساله !
من یک سری عکس دیدم که ریختند توی یک خونه و یک سری رو کشتند .
بسیجی ها میگن اول به دختر بچه تجاوز کردند و بعد زدند کشتنش ! البته عکسی که گرفته شده سربازان رو در حال تحقیر یک دختر بچه نشون میده .
از این کسی خبر داره !؟ این هم لینکش : تجاوز سربازان اسرائیلی به دختر 13 ساله مسلمان فلسطینی (بی غیرتی اگه داغ نکنی )
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
توی عکس اول که روی دیوار به عبری نوشته ، اینجا پس به احتمال زیاد مدرسه اسرائیلی هست ، جلوی دختر بچه هم یک IED هستش ، من فکر میکنم به احتمال زیاد مانور هستش. عکس دوم هم که میبینید سرباز به طرف سرم وصل کرده و داره کمکش میکنه ، من احتمال میدم سربازها برای دستگیری یکی رفتند وارد خونش شدند طرف تیر خورده حالا دارند سرم بهش وصل میکنند تا آمبولانس بیاد.
کسی که کسی تجاوز نکرده بابا ، انقدر بی در و پیکر نیست ارتش اسرائیل که ، من هم فک و فامیل دارم اونجا دارند خدمت میکنند ، اینها همه پروپاگاندا هستش.
Anarchy (07-31-2013)
این شخص سخنگوی عربی ارتش اسرائیل هست که یک عرب اسرائیلی و سرگرد ارتش هم هست ، بیچاره چقدر کار سختی داره از ۲۲ تا کشور عربی به این حمله میشه
این هم صفحه فیسبوکش https://www.facebook.com/IDFarabicAvichayAdraee
من چندتا سوال در مورد یهودیت و یهودیها دارم. کجا میتونم مطرحشون کنم؟
sonixax (07-31-2013),Theodor Herzl (07-31-2013),undead_knight (07-31-2013)
sonixax (07-31-2013)
دستگیری یک نفر از اعضا اون فرقه شدیدا مذهبی یهودی که با احمدینژاد دیدار کردند در اورشلیم به جرم جاسوسی برای ایران.
Anti-Zionist Haredi sect member charged with offering to spy for Iran - National - Israel News | Haaretz
Russell (08-01-2013),Soheil (08-01-2013),sonixax (08-01-2013),undead_knight (08-01-2013)
هماکنون 6 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 6 مهمان)