من تقاضای اشد مجازات رو برای کافر - مومن دارم. به من توهین کرده و از کلمات زشت و رکیک استفاده کرده!
یه کارت زردی - قرمزی - آبی - .... چیزی بهش بدید :-)
این حرفش از خـــر یک جاندار است که خیلی زشت تره!
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (03-28-2014)
شب بخیر دوستان... یک مدت نبودم خیلی به اینجا فکر میکردم.
اینقدر از این اتفاقها افتاده که دیگه بهش عادت کردیم. ولی من جدا بیش از اندازه نرمال به کاربران مجازی وابسته میشم، هتا اگر یک کلمه با یک کاربر حرف نزده باشم دلم براش تنگ میشه... اینه که این رفتن ها رو از این لحاظ برای خودم مفید میدونم که خودمو عادت بدم.
----
از دوستان کسی تا بحال خواب کاربران مجازی را دیده است؟ من یکبار دیدم و جالب این بود که نه تنها هیچ تصویری از بدن آنها در خواب ندیدم بلکه صدایی هم نشنیدم! فقط سخنان آنها را متوجه میشدم، مثلا شبیه خواندن حرفهایشان یا چت کردن بود...
من واقع بینانه که فکر میکنم میبینم شاید تو دنیای واقعی با خیلی از دوستان دفترچه نتونم دوست باشم اما با یه هدف مشترک اینجا جمع شدیم ... ولی چند وقتی هست گرفتاری های فکری و واقعی انقدر زیاد شده که احساس سرخوردگی میکنم ... میبینم هر چقدر ما تلاش میکنیم ، باز به سادگی آب خوردن و با سرعت زیاد ، احمق و نا آگاه و اسلامیست در حال باز تولید هست ...
حالا شما ببینید دگراندیش های قرن های گذشته چی میکشیدن !!
من به طور کلی دوستی های اینترنتی با پسرها رو هیچ وقت به دنیای واقعی نکشوندم تا به حال ، همیشه هم میدونم هیچی همیشگی نیست و تلخی از دست دادن با ارزش ترین چیز هام رو هم از قبل پذیرفتم !!
جالبه که انقدر ذهنت درگیر شده بی باک جان !! اما من همیشه فکر میکردم دیدار من با دوستان دفترچه موکول میشه به روز قیامت ...
Mehrbod (03-28-2014),Soheil (03-28-2014),sonixax (03-28-2014),undead_knight (03-29-2014),کافر_مقدس (03-28-2014)
هماکنون 5 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 5 مهمان)