راسل جان تو هم یک آموزشگاهی چیزی وا کن!
راسل جان تو هم یک آموزشگاهی چیزی وا کن!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من بگمانم تنها چیزی که بتوانم باز کنم فعلا دانشنامه است،از هر چیزی یکچیزکی میدانم،آنچیزی هم که میدانم هم رشته ام است بدرد اینجا نمیخورد نمیشود هم گفت،ریاضی هم نیست
اما گفتی ریاضی،یک تاپیک درباره نگره بازی داشتیم،آنرا بد نیست یک راهی بیاندازیم درست و حسابی یاد بگیریم،من نگره بازی را یک دوره آموزشی نسبتا مقدماتی اش را آموخته ام،ولی نمیدانم چقدر میشود بدون ریاضی دان بودن خودآموزی کرد و کاربردی هم آموخت.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
راسل جان شما آموزشگاه فلسفه رو باز کن...به صورت گام به گام تا ما هم یاد گیریم...
راسل جان فلسفه خیلی گسترده است، من یک صدم آنرا هم به سختی بدانم.. فعلا که شما و دیگر دوستان مباحث فلسفی را کمکم راه انداختهاید و پیش میبرید.. منهم اگر چیزی به ذهنم رسید در خدمت دوستان هستم..
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
محمد جواد لاریجانی با بیان اینکه مذاکره با آمریکا تابو نیست و «اگر منافع نظام ایجاب کند با آمریکا مذاکره میکنیم»، گفت: «اوایل انقلاب عدهای از دوستان اصلاحطلب که "سوپررادیکالیسم" بودهاند، مذاکره با آمریکا را تابو میدانستند اما انگار روح القدس در آنان نازل شد و تبدیل به یک سوپرلیبرالیسم شدند.»
هررررررررررررررررر، اَدَ بودو دَبَ دو بو..
زنده باد زندگی!
من جدا علاقه مندم ببینم این مردک در کجا درس خوانده،بگمانم مدرکش از نوع کردانیه
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
درود و شب بخیر به همه دوستان
یک دوست جدید داریم
اسمش برام اشناس
چه قدر جای الیس خالیه
دلمون براش تنگ شده
با اون کاما ها و علامت تعجب های قرمز رنگش حالمونو جا میاورد
هماکنون 42 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 42 مهمان)