• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 8 از 11 نخستیننخستین 1234567891011 واپسینواپسین
    نمایش پیکها: از 71 به 80 از 126

جُستار: چرایی آغاز تالار داستان‌های ِ اروتیک

Hybrid View

سخنور یکم
      Level completed: 84%, Points required for next Level: 48
      Overall activity: 90.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

خالی

folaani آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      جُستارها
      44
      امتیازها
      9,302
      رنک
      64
      Post Thanks / Like
      سپاس
      380
      از ایشان 567 بار در 352 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      2 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Mehrbod نمایش پست ها
      یعنی سکس چیزی بی اخلاقی است که اگر آنرا داستان کنیم بد میشود؟ (:
      خیر من چنین چیزی گفتم؟
      شما چنان داستانهایی درج کرده اید که بله طرف دوست دخترش یک دقیقه رفته چشمش دور بوده طرف از فرصت استفاده کرده زرتی با یک دختر دیگری سکس کرده و این کار و بارشان بوده به مدت یک سال و این چرندیات خلاصه! حالا اسمش داستان و اثر هنری و هرچه، بعد میفرمایید که این داستانها به دردی میخورند و برای شناخت آماج انسانها و غرایزشان و نمیدانم این کس شعرها آموزنده هستند!
      عزیزم دیگه لذت طلبی و بی بند و باری و عدم تعهد و عدم فکر و خرد و اخلاق و صرفا بر اساس غریزهء جنسی عمل کردن که دیگر محتویاتی ندارد و از این آدمهای مبتذل هم زیاد داریم که اسم اصلیشان نیز بنظر بنده اراذل و اوباش میباشد (مگر اینکه نام جدیدی برای این دسته شان ابداع کنیم)؛ تنها شکلهای متفاوت دارند. آنکه آدم میکشد یا دزدی میکند هم بخاطر خودخواهی و فرصت و توانایی خودش در انجام این کار چنین کاری را انجام میدهد. هیچ آماج ناشناخته و پدیدهء روانشناسی بحث انگیز و چیزی که بخواهیم تازه بفهمیم و تحلیل کنیم و در شگفت شویم، در این مسائل وجود ندارد. از همان زمان باستان بشر قتل و دزدی و تجاوز و بی بند و باری و بی اخلاقی و ظلم و استثمار را شروع کرد تا الان هم ادامه دارد.
      شما در مسائل جنسی دیگر دارید بی بند و باری محض و ابتذال مطلق را مطرح میکنید و هیچ ایرادی هم از آن نمیگیرید بلکه میگویید آماج و مسائل آموزنده ای دارد!
      نوشتن و خواندن این مزخرفات به درد خودتان میخورد به گمانم!
      از یک ور ادعا میکنید که اخلاق را قبول دارید، از طرف دیگر چیزهایی مینویسید/درج میکنید و میخوانید که جز روایت کس شعر محض و کارهای سطح پایین و حیوانی بدون هیچ توجهی به اخلاق و درستی و نادرستی آنها چیزی نیستند.
      حال اینکه این کارها توسط افرادی در ظاهر دانشمند و خردمند و روشنفکر و پولدار و خوش تیپ و خوش زبان انجام شوند، شاید درنظر امثال شما آنها را متفاوت از سکس و بی بند و باری اکبر نمکی کنند و حاوی کلاس و هنر و پرستیژ، اما آیا درواقع چیز و پدیدهء متفاوتی است و واقعا محتوای ارزشمندی دارد؟
      من در اینها تنها حیواناتی را میبینم که لباس پوشیده اند و به شکل و سر و وضع های متفاوتی درآمده اند و کمی تلاش کرده اند تا برچسب های توجیه کننده و محبوبی را روی خودشان نصب کنند (مثلا برچسب دانش، خردگرایی، روشنفکری) اما آماج و نحوهء تفکر و عمل آنها در اصل و در نهایت و در کل همان است که اراذل و اوباش معمولی و بی سر و پاها دارند.

سخنور یکم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

folaani آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      جُستارها
      44
      امتیازها
      9,302
      رنک
      64
      Post Thanks / Like
      سپاس
      380
      Mentioned
      2 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      یارو نوشته بله دوست دخترم رفت من چشمش رو دور دیدم بعد اون یکی دختره رو کردم!!
      بقول خودشون کار هر هفته شون هم بوده.
      خب این داستان حالا چه محتوایی چه آموزندگی و چیزی برای تحقیق و آگاهی داره مثلا؟
      جز اینه که بی و بند و باری و ابتذال افراد رو میرسونه؟
      از این افراد زیاد داریم.

پس یکی از اراذل و اوباش هم لابد داستان بنویسه که بله من چند نفر رو سر بریدم بخاطر چند دلار پول توی جیبشون، یخورده از گوشتشون رو هم گذاشتم توی یخچال تا سرفرصت کباب کنم بخورم، یا دزدی کردم، یا همینطوری هوس کردم یجای خلوت یه زنی رو گیر انداختم و بهش تجاوز کردم... .

عجب داستانهای هنری و پرمحتوی و آموزنده!
      عجب آماجی!!

توی این داستانها چیز دیگه هم نیامده حداقل که بتونیم ربط بدیم بگیم مثلا طرف عقدهء روانی داشته یا بدبخت بوده پول نداشته و غیره که بخوایم آسیب شناسی کنیم. چیزی که توی این داستانها هست فقط ذکر هوس بازی و بی بند و باری و ابتذال محض این افراد و زندگیشونه (مثل سریال های یکسری از شبکه های ماهواره ای). بعد شما اینا رو بعنوان داستان و خواندنی و هنر یا سوژه های بررسی آماج و جامعه شناسی مطرح میکنید؟

شما برید با همون شبکه های ماهواره ای قرارداد ببندید از این قسم سریال ها منتها پورنوگرافیک ترش رو تولید کنید.
      سناریو هم که تا دلتون بخواد هست.
      مثلا یه روز شوهره میره بیرون زنه با همسایه سکس میکنه.
      یه روز همسایه نیست زنه با سگشون سکس میکنه.
      شوهره توی محل کار با منشی سکس میکنه.
      توی ماشین هم سکس میکنه.
      بعد میاد خونه میبینه یکی داره زنش رو میکنه، میشینه روی کاناپه و تلویزیون نگاه میکنه و به کارشون میخنده.
      بعد اون یارو غریبه هه از این مرام خیلی خوشش میاد میگه ایول خوب روشنفکر هستی خوشم اومد بیا با هم دوست بشیم.
      بعد اون دوتا با هم شرکت راه میندازن بیزینس میکنن و خیلی موفق میشن.
      خلاصه خوشگل ترین و سکسی ترین منشی ها رو استخدام میکنن و هر روز اونا رو میکنن.
      و تا آخر عمر با خوشی و خوبی زندگی میکنن و حالی میبرن!!

سرنویسنده سوم
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 99.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      بدون وضعیت

ریلکس

مزدك بامداد آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      ماندگاه
      هندوستان
      جُستارها
      4
      امتیازها
      51,229
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,264
      از ایشان 5,538 بار در 2,053 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      40 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      sonixax این را پسندید.
      خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
      خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
      چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
      بــه دانــش روان را هــمی پــرورد

4. 3 کاربر برای این پست سودمند از مزدك بامداد گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (01-15-2014),Nevermore (01-15-2014),sonixax (01-16-2014)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

folaani آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      جُستارها
      44
      امتیازها
      9,302
      رنک
      64
      Post Thanks / Like
      سپاس
      380
      Mentioned
      2 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مزدك بامداد نمایش پست ها
      ??
      شما گویا فانتزی انجام یک کار را با انجام خود ان کار یکی گرفتید.
      هر کسی فانتزی هایی دارد و نمیتوان آنهارا فروبست. آنهایی که
      فانتازی ندارند یا به وارونه، میخواهند فانتزی هایشان را در جهان
      فربودین هم انجام داده و ه آنها جامه ی فربود بپوشانند، بیم انگیزند
      ( اگر فانتزی هایی فرومنشانه باشد). خود دین اسلام برروی فانتزی
      بهشت استوار است و اینکه گاه میخواهند انرا در این جهان هم "پیاده"
      کنند، میشود تبهکاری. اگر برخی فانتزی ها به شما فشار میاورد، میتوانید
      آنرا بجای انجام دادن، بنویسید و اینگونه از ریسگ "گناه" بپرهیزید.

پارسیگر
      منکه نفهمیدم چی گفتی و چه ربطی داشت.
      یه چیز رو بگو.
      اینکه ما مثلا سریال درست کنیم و توش هوس بازی و بی بند و باری و بی اخلاقی و ابتذال در شخصیت و فکر و رفتار و روش زندگی باشه و اصلا انگار همهء زندگی همینه و کلا شخصیت و تفکر و رفتار اینطوری طبیعیه و پذیرفته و نرمال، بعد اینو توی رسانه ها پخش میکنیم، این چیز بدردبخور و مفیدیه؟ بگیم مضر نباشه، کس شعر نیست؟
      طرف میاد این اراجیف رو مینویسه، با چه انگیزه ای، و دیگران با چه انگیزه ای میخونن؟
      بنظر من که آدم باید خیلی علاف باشه که وقت و انرژیش رو حتی چند دقیقه صرف این کس شعرها بکنه. وقت و انرژی دیگران رو هم درست نیست اینطوری هدر داد. و بنظر بنده درست نیست جامعه و نوجوان ها و مردم رو با این جفنگیات منحرف کرد و این منش و رفتارها رو طبیعی و پذیرفتنی جلوه داد و جا انداخت.
      حالا شما میگی چی؟ میگی جلوش رو نگیریم؟ منم که نگفتم لزوما باید جلوش رو گرفت، فقط گفتم کس شعره و آدمهایی علاف و از همون قماش اهل نوشتن و خوندن این موارد هستن.
      مسائل شخصی هم با عمومی تفاوت میکنن.
      من مثلا خودم فیلم سکسی دارم و موقع جلق و برای شبیه سازی و ارضای مناسب ازشون استفاده میکنم! ولی هیچوقت این فیلم ها رو به کسی ندادم و تعریف نکردم و یاد ندادم. نیازی هم به این کار نمیبینم! چون بنظر من این کار درست نیست و حداقلش ریسک داره که دلیلی نداره به جان بخرم. هرکس مسائل شخصی خودش رو خودش میدونه و یک شرایط و ظرفیت و عکس العملی و سرنوشتی ممکنه داشته باشه، به دیگران مربوط نمیشه و لزوما روی دیگران یا در سطح وسیع روی جامعه نمیشه اون رو تعمیم داد. مسئولیت آدم وقتی کاری رو تنهایی و واسه خودش میکنه خیلی کمتره تا اینکه اون رو عمومی کنه و دیگران رو هم بدون اینکه از نتایج اون و درستیش مطمئن باشه آلوده بکنه.

ضمنا من مدافع اسلام نیستم که ربطی به من داشته باشه.
      تازه بحث اسلام و دین و این حرفا هم کلا یه چیز دیگس و باز شما دارید مغلطه میکنید.
      اون بحث حور و عیاشی بهشت داستانش با واقعیت زندگی که اینجا هست خیلی فرق میکنه.
      اینجا همه انسان هستیم در یک شرایط سخت و خطرات بسیار و احساسات داریم و رنج و آزار بهمون میرسه از بابت این مسائل و بی بند و باری عدم تعهد اخلاقی دیگران و ظلم استثمار و بی وفایی و دروغ و خیانت و غیره. اینجا مسائل واقعی و جدیه. اما بهشت و حور و غلمان و هرچی هست افسانه یا واقعیت، بهرحال شرایط اونجا رو با شرایط و واقعیت های این جهان و زندگی ما نمیشه مقایسه کرد. مثلا اونجا خطر شکنجه و ظلم و استثمار و گرسنگی و تنهایی و خیلی خطرات دیگر وجود نداره، رنجی نیست. حور هم لابد حالش رو میبره، هرچی هست حداقل رنج نمیکشه. بهرحال فرض بر اینه که اونجا همه چیز ردیفه و محدودیت ها و مشکلات جدی و بزرگ این جهان خاکی درش وجود ندارن.
      اما داستانهای فانتزی سکسی که این افراد تعریف میکنن دربارهء همین زندگی الان ما در همین جهان است با همین شرایط. تازه جایی هم ندیدم که اشاره کرده باشه که اینا همش تخیلی بوده. مثل بعضی برنامه های مستند و اینا توصیه هم نزده که خودتون تنهایی توی خونه از این کارها نکنید چون خطرناکه
      کسی نمیتونه بحث بهشت رو به این جهان تعمیم بده. این روشنه. نمیتونه بگه چون توی بهشت مثلا تن پروری میکنیم و راه به راه به حوری و غلمان میرسیم و سکس میکنیم پس در این زندگی در همین دنیا هم میتونیم همین کار رو بکنیم. کسی چنین برداشتی نداره. داره؟ احمقانس همچین فکری.
      تازه داستان بهشت هم برای امثال من دیگه اهمیتی نداره و اینقدر علاف نیستم که بهش فکر کنم و بتونم ازش لذت زیادی ببرم. کارهای مهمتر و واقعی تری در همین زندگی جاری در همین جهان واقعی دارم که باید انجام بدم. شاید اصلا خدا و ماوراء و بهشتی هم در کار نبود. بهرحال بود و نبودش الان برای من دیگه زیاد فرقی نمیکنه.
      حالا شما بیاید کلی داستان بنویسید راجع به زندگی ایدئال توی بهشت، به هیچ درد عملی برای من نمیخوره.
      من اینو فهمیدم که باید دنبال چیزهای واقعی و کاربردی بود. دنبال واقعیت و عمل.
      البته یوقتایی مثلا موسیقی گوش میکنم یا تخیل میکنم انرژی و انگیزه پیدا میکنم، ولی داستان بی بند و باری و ابتذال فکر و رفتار انسانها حالا چه واقعی چه فانتزی، واقعا چیز مفیدی درش نمیبینم! یک مسئلهء شخصی و کس شعرهای تراوش کرده از مغزهای پوک یک کسانی هست صرفا. یعنی من اینقدر علافم و اینقدر سطح پایین که این کس شعرها و زباله ها بخوان مایهء وقتگذرانی من باشن و منو سرکار بذارن؟!

ضمنا من اگر بخوام آدم متعهد به اخلاق باشم، پس چطور تفریح و رویای من زیر پا گذاشتن اخلاقه؟
      حداقل اگر میخوام از این محدودیت ها آزاد باشم، و تخیل میکنم، توی تخیلم زندگی واقعی و این جهان رو تصور نمیکنم، بلکه مثل همون بهشت و اینا طوری تصور میکنم که پیشفرض ها و شرایط دیگری داشته باشه که در اونجا این کارها منجر به زیر پا گذاشتن اخلاق نشن و چنین محدودیت ها و مشکلاتی وجود نداشته باشن. اینطوری مشخص میشه که من واقعا برای اخلاق ارزش قائل هستم، وگرنه اگر اینطور نباشه نشون میده که اخلاق برای من فقط یه چیز تحمیل شده است که در ظاهر میگم درسته و فقط بخاطر اینکه مجبور هستم به هر دلیلی بهش عمل کنم هست که فعلا اون رو زیرپا نمیذارم، و اگر فرصت کنم براحتی اون رو زیرپا میذارم.

بنظر من حتی فکر کردن و گفتن چیزهایی که مربوط به این جهان واقعی میشن، یعنی میتونن در واقعیت تاثیر عملی بذارن و تحقق پیدا کنن، خطرناک و مسئولیت آور هستن.
      چیزی مثل بهشت مربوط به این جهان نمیشه و تازه شرطش رعایت یکسری اصول و اخلاقیات در این جهان است (حداقل چیزی که من به شخصه اعتقاد دارم!).
      ویرایش از سوی folaani : 01-15-2014 در ساعت 12:11 PM

سرنویسنده سوم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

ریلکس

مزدك بامداد آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      ماندگاه
      هندوستان
      جُستارها
      4
      امتیازها
      51,229
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,264
      Mentioned
      40 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی folaani نمایش پست ها
      منکه نفهمیدم چی گفتی و چه ربطی داشت.
      یه چیز رو بگو.
      اینکه ما مثلا سریال درست کنیم و توش هوس بازی و بی بند و باری و بی اخلاقی و ابتذال در شخصیت و فکر و رفتار و روش زندگی باشه و اصلا انگار همهء زندگی همینه و کلا شخصیت و تفکر و رفتار اینطوری طبیعیه و پذیرفته و نرمال، بعد اینو توی رسانه ها پخش میکنیم، این چیز بدردبخور و مفیدیه؟ بگیم مضر نباشه، کس شعر نیست؟
      طرف میاد این اراجیف رو مینویسه، با چه انگیزه ای، و دیگران با چه انگیزه ای میخونن؟
      بنظر من که آدم باید خیلی علاف باشه که وقت و انرژیش رو حتی چند دقیقه صرف این کس شعرها بکنه. وقت و انرژی دیگران رو هم درست نیست اینطوری هدر داد. و بنظر بنده درست نیست جامعه و نوجوان ها و مردم رو با این جفنگیات منحرف کرد و این منش و رفتارها رو طبیعی و پذیرفتنی جلوه داد و جا انداخت.
      حالا شما میگی چی؟ میگی جلوش رو نگیریم؟ منم که نگفتم لزوما باید جلوش رو گرفت، فقط گفتم کس شعره و آدمهایی علاف و از همون قماش اهل نوشتن و خوندن این موارد هستن.
      مسائل شخصی هم با عمومی تفاوت میکنن.
      من مثلا خودم فیلم سکسی دارم و موقع جلق و برای شبیه سازی و ارضای مناسب ازشون استفاده میکنم! ولی هیچوقت این فیلم ها رو به کسی ندادم و تعریف نکردم و یاد ندادم. نیازی هم به این کار نمیبینم! چون بنظر من این کار درست نیست و حداقلش ریسک داره که دلیلی نداره به جان بخرم. هرکس مسائل شخصی خودش رو خودش میدونه و یک شرایط و ظرفیت و عکس العملی و سرنوشتی ممکنه داشته باشه، به دیگران مربوط نمیشه و لزوما روی دیگران یا در سطح وسیع روی جامعه نمیشه اون رو تعمیم داد. مسئولیت آدم وقتی کاری رو تنهایی و واسه خودش میکنه خیلی کمتره تا اینکه اون رو عمومی کنه و دیگران رو هم بدون اینکه از نتایج اون و درستیش مطمئن باشه آلوده بکنه.
      شما هوش نمیکنید که چه چیزهایی از هم جدا هستند.
      سرتان را انداختید پایین و مانند تراکتور، همه چیز را
      یکی میکنید!
      ١- گفتم چیزهای خودینه با گفتن این دستان های فانتزی یکی نیست.
      اینکه یکی فانتزی خود را بگوید که دوست دخترم نبود، بهمان
      کردم، جدا از این است که داستان راستین خود را با دوست دخترش
      گفته باشد، که این میشود "موضوع شخصی"!

->
      اینطوری نمیشه اخلاقی باشه که شما با یکی دوست باشید ولی هیچ تعهد و وفاداری و احساس مسئولیتی نسبت بهش نداشته باشید و پشت سرش هرکاری خواستید بکنید.
      این سخن نشان میدهد که شما انجام کار را با فانتزی انجام کار
      یکی گرفته اید. الله هم هتّا به خود کردار پاداش و پادافره میدهد
      نه به فانتزی کردار ! شما که دیگه بدترید! ( فمن یعمل مثقال شر)

٢-
      گاهی گروهی نیاز دارند که برای خوردن شام در خانه، به ویترین
      رستوران های شیک نگاه کنند تا اشتهاشان باز شود.
      در بسیاری از کشور ها هم بویژه پس از نمیه شب، فیلم های
      آتش انگیز میگذارند چون یک گروهی نیاز دارند که با ان
      سرزنده بشوند. درست مانند وایاگرا. بویژه در کشور های
      سرد شمالی که شمار مردمشان هی کاهش می یابد، مانند فنلاند.
      مردم پیشرفته ی جهان هم که بچه نیستند که مانند جمهوری اسلامی
      از بالا برایشان بگویند که چه چیزی را در تلویزیون نشان بدهید و
      چه چیزی را ببینید و کجا ابزار ماهوراه ای را بگیرید و بشکنید.
      هر کس در اروپا و .. نیاز دارد به این فیلم های نیمه شبانه نگاه
      میکند و کسی هم که دوست ندارد نگاه نمیکند.
      اینگونه فانتزی و نیازش برآورده میشود و نمیرود مانند ام القرای
      اسلامی، سراغ بچه بازی و تجاوز به کودک و کشتار و ....
      Nevermore این را پسندید.

7. 4 کاربر برای این پست سودمند از مزدك بامداد گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (01-15-2014),kourosh_bikhoda (01-15-2014),Mehrbod (01-15-2014),sonixax (01-16-2014)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

folaani آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      جُستارها
      44
      امتیازها
      9,302
      رنک
      64
      Post Thanks / Like
      سپاس
      380
      Mentioned
      2 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفتم چیزهای خودینه با گفتن این دستان های فانتزی یکی نیست.
      منم توضیح دادم که چه فانتزی و چه واقعی، بهرحال به دلایل متعددی این کار اخلاقی نیست، و نهایت تخفیف رو بخوایم بدیم اینکه کس شعره محض است و در اصل آدمهایی از همون قماش بهش علاقه دارن و مینویسن یا میخونن اینطور چیزها رو و لذت میبرن از این کار!

من بیام تخیل هم بکنم که بله من سر مزدک رو بریدم چون هوس کردم چون بر خلاف منافع من حرف زد، حتی این تخیل و این فانتزی، غیراخلاقیه و انتشار اینطور چیزها بصورت عمومی و در جامعه درست نیست و خطر و مسئولیت واقعی داره.

تازه اون داستانها هم جاییش نگفته فانتزیه. حداقل منکه ندیدم. اگر واضح و درشت و کافی این رو روشن میکرد باز خیلی بهتر میبود، ولی همچنان هم توجیه کافی نمیشد از نظر بنده.

این سخن نشان میدهد که شما انجام کار را با فانتزی انجام کار
      یکی گرفته اید. الله هم هتّا به خود کردار پاداش و پادافره میدهد
      نه به فانتزی کردار ! شما که دیگه بدترید! ( فمن یعمل مثقال شر)
      از قدیم و ندیم گفتن فکر یک عملی خودش نصف عمله!
      درسته مجازاتی درکار نیست چون کاری صورت نگرفته، ولی بهرحال غیراخلاقی و خطرناک و مضره برای خود آدم.
      همین افکار هستن که ممکنه زمانی منجر به عمل و اشتباه بشن.

گاهی گروهی نیاز دارند که برای خوردن شام در خانه، به ویترین
      رستوران های شیک نگاه کنند تا اشتهاشان باز شود.
      در بسیاری از کشور ها هم بویژه پس از نمیه شب، فیلم های
      آتش انگیز میگذارند چون یک گروهی نیاز دارند که با ان
      سرزنده بشوند. درست مانند وایاگرا. بویژه در کشور های
      سرد شمالی که شمار مردمشان هی کاهش می یابد، مانند فنلاند.
      مردم پیشرفته ی جهان هم که بچه نیستند که مانند جمهوری اسلامی
      از بالا برایشان بگویند که چه چیزی را در تلویزیون نشان بدهید و
      چه چیزی را ببینید و کجا ابزار ماهوراه ای را بگیرید و بشکنید.
      هر کس در اروپا و .. نیاز دارد به این فیلم های نیمه شبانه نگاه
      میکند و کسی هم که دوست ندارد نگاه نمیکند.
      اینگونه فانتزی و نیازش برآورده میشود و نمیرود مانند ام القرای
      اسلامی، سراغ بچه بازی و تجاوز به کودک و کشتار و ....
      اینا هم که گفتید باز ربطی نداشت.
      خب بذارن. منکه بطور کلی با هر داستان و فیلمی مخالفت نکردم. من با اونایی مخالف هستم که توشون مسائل غیراخلاقی نشون داده میشه و فقط شرح و نشر میشه و یجورایی عادی و واقعی و بدون مشکل و پذیرفته شده جلوه میکنه. نگفتم هم که حتما جلوشون گرفته بشه، گفتم بدون محتوا و ارزش هستن و آدمهای علاف و همجنس همون تخیلات دنبال این چیزا میرن.
      بعید میدونم اون فیلم هایی هم که شما میگید در اون کشورها برای مردم میذارن، بی بند و باری و ابتذال و عدم تعهد اخلاقی محض رو به نمایش بذارن. ترجیح اونا هم مسلما با حفظ نسل مفیدتر و سالم تری هست.
      در نهایت هم اگر این کار رو بکنن، اثبات درستی این قضیه نمیشه و اصلا ثابت هم نشده که هدف همینه و از جانب حکومت تمام جزییاتش برای این برنامه ریزی شده؛ شاید نقش مجریان سطح پایین تر و مسئلهء جذب مخاطب بیشتر فقط بخاطر پول و سرگرم کردن مردم و موارد دیگر هم باشه. از کجا میشه مطمئن بود؟
      تازه بحث ما بحث اخلاقی و منطقی هست و با این حرفا توجیه نمیشه!
      این بحثهای فیلم و چرت و پرت ها رو بذار کنار که خیلی سطح پایینه!!
      جواب ایرادها و استدلالها و سوالات منو بده با دلیل و سند روشن و محکم، نه اینکه توی فلان کشورها شب فیلم سوپر پخش میکنن!! خب پخش کنن! به هزار و یک دلیل شاید پخش میکنن. بعدش هم اثبات روشن و محکمی برای بحث منطق و اخلاق ما میشه؟ یعنی الان اون کس شعرها توجیه میشن و برای جامعه مفید هستن؟ هنر هستن؟ کار و فکر آدمهای بی بند و بار و علاف نیستن؟

سخنور یکم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

folaani آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      جُستارها
      44
      امتیازها
      9,302
      رنک
      64
      Post Thanks / Like
      سپاس
      380
      Mentioned
      2 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      اینکه گاه میخواهند انرا در این جهان هم "پیاده" کنند، میشود تبهکاری
      اگر شما تونستی واقعا با شرایط اخلاقی پیادش کنی، پیاده کن؛ بنظر من مشکل نداره.
      اما در این جهان واقعیت و محدودیت ها و مشکلات بیش از آنی هستند که بشه چنان چیز ایدئالی را بطور کامل و بدون نقص و زیرپا گذاشتن اخلاق محقق کرد.
      با صرف دوست دختر داشتن و سکس کردن خارج از دین هم که بنده مخالفت نکردم. خودم شاید نکنم، ولی دیگه بهش گیر هم نمیدم و دیگران رو بخاطرش سرزنش یا محکوم نمیکنم. ولی بنظر من باید احساس مسئولیت و وفاداری در بین باشه. چه عاطفی و چه فیزیکی.
      چیزی که بنده باهاش مخالف هستم مواردی هستن که در واقعیت بصورت اخلاقی ممکن نیستن. حداقل تاحالا!
      وگرنه شما روبات درست کن از آدم بهتر بعد با همشون سکس کن اصلا اند بی بند و باری باش.

ما با آدمهای واقعی ضعیف و دارای خیلی پیچیدگی ها و وابستگی ها و ضعفها و خطرات سروکار داریم.
      اینطوری نمیشه اخلاقی باشه که شما با یکی دوست باشید ولی هیچ تعهد و وفاداری و احساس مسئولیتی نسبت بهش نداشته باشید و پشت سرش هرکاری خواستید بکنید.
      یک انسان وقتی طرف انسان دیگر میره و اعتماد میکنه و سرمایه گذاری میکنه محبت میذاره وسط صداقت میذاره (که باید بذاره وگرنه اخلاقی نیست)، این مسئولیت داره همینطوری کشکی نیست که زیرپاش بذاری. دو طرف بصورت ضمنی یک قولهایی به هم میدن یک حرفهایی میزنن، حتی اگر صریحا به زبان نیارن. و این کار رو باید هم بکنن، و اصلا شده صریح و رسمی هم بکنن. اگر نکنن درست نیست، و اگر عمدا طور دیگری وانمود کنن درست نیست.
      نمیشه همینطوری انسانها رو مثل دستمال مچاله کرد و دور انداخت و به حال خودشون رها کرد.
      سرنوشت انسانها و وقت و انرژی و آرزوهاشون شوخی نیست!
      عواطف انسانی مهم هستند.
      سلامتی انسان مهمه.
      وقتش مهمه.
      آیندش مهمه.
      نمیتونید اینها رو به هیچ بگیرید و ادعا کنید که اخلاقی عمل میکنید.
      حتی اگر طرف مقابل حالیش نباشه یا حتی بگید خودش میدونه و راضیه!
      من باشم خودم راضی نمیشم به این کار، چون فکر میکنم اون نمیفهمه اون خره اون نفهمه اون دیوانس و بهرحال داره اشتباه میکنه ولی منکه میفهمم و میدونم!

سخنور یکم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

folaani آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      جُستارها
      44
      امتیازها
      9,302
      رنک
      64
      Post Thanks / Like
      سپاس
      380
      Mentioned
      2 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      یادم باشه نصف شب بیام اون کس شعرهای تالار اروتیک رو بخونم شاید انگیزم زیاد شد ازدواج کردم و بچه دار هم شدم تازه

ولی فکر کنم فیلم سوپر بهتر باشه!
      بهرحال من از نگاه کردن فیلم های کثافت کاری خوشم نمیاد. تمیزترش خوبه.
      مثلا چندتا مرد ریخته باشن سر یه زن، خیلی مزخرفه. بنظر من مال همون آدمهاییه که واقعا هم اینقدر بی بند و بار و کثیف هستن.
      یا مثلا چه نیازی دارم که توی فیلمش روایت خیانت و بی اخلاقی و عدم تعهد باشه تا تحریک بشم و بهتر سکس کنم؟
      من خودم باید همچین آدمی باشم که از این چیزها خوشم بیاد!
      اگر فقط دنبال سکس و ارضا باشم درحد نیاز طبیعی خودم، و جزو اراذل و اوباش نباشم، اون طور محتوا رو نمیخوام و نیازی بهش ندارم بلکه شاید بدم بیاد.

سرنویسنده سوم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

ریلکس

مزدك بامداد آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      ماندگاه
      هندوستان
      جُستارها
      4
      امتیازها
      51,229
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,264
      Mentioned
      40 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      بهرحال من از نگاه کردن فیلم های کثافت کاری خوشم نمیاد. تمیزترش خوبه.
      مثلا چندتا مرد ریخته باشن سر یه زن، خیلی مزخرفه
      همانگونه که گفتیم، گزینش با خود شماست
      ولی شما نمیتوانید برای دیگری داوری و
      فرمان بدهید. شما ان فیلمی را بنگرید که
      "تمیز" تر هست و چند تا زن ریختن سر یه مرد!
      ---
      اگر hadrcore دوست ندارید، بازار softcore هم داغ هست!

Nevermore این را پسندید.

12. 4 کاربر برای این پست سودمند از مزدك بامداد گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (01-15-2014),Mehrbod (01-15-2014),Nevermore (01-15-2014),sonixax (01-16-2014)

سخنور یکم
      Level completed: 18%, Points required for next Level: 411
      Overall activity: 12.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خوشحال

Nevermore آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2012
      جُستارها
      5
      امتیازها
      18,439
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,461
      از ایشان 2,490 بار در 877 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      35 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      شما ان فیلمی را بنگرید که
      "تمیز" تر هست و چند تا زن ریختن سر یه مرد!

14. 3 کاربر برای این پست سودمند از Nevermore گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (01-15-2014),Mehrbod (01-15-2014),sonixax (01-16-2014)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. پاسخ: 38
      واپسین پیک: 07-10-2015, 04:13 PM

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •