نوشته اصلی از سوی
shirin
بهانه صدمن یه غاز نیست. مساله این هست که شما مفهوم رو درک نمیکنید. من دارم میگم حتی تو همون کشورهای ازاد هم سابقه حضور زنان تو اجتماع و فعالیتهای علمیشون به صد سال هم نمیرسه و حتی تو همون جوامع هم ممکنه خیلیاشون هنوز طرز تفکر سنتیشون رو در مورد جنسیت داشته باشند پس انتظار نابخردانه ای هست که بگیم حالا که تو همون کشورها برابری هست پس باید الان تعداد زن و مرد دانشمندشون هم برابر باشه.
تفاوتهای بین مغز مرد و زن موارد بیولوژیکی هم ثابت شده اند کشک ؟!
شما فرمودید باید به زن امتیازات بیخودی و اضافی داده شود به خاطر زن بودنش . بنده هم عرض کردم اگر اینطور است نباید ناراحت شوید که به خاطر مرد بودن به مردان هم از این امتیازات داده شود !
خوب از همین مخالفت کورکورانه شما معلوم میشود مثل باقی فمنسیتها دنبال برابری نیستید بلکه دنبال برتری و امتیازات اضافی هستید که زهی خیال باطل .
نوشته اصلی از سوی
shirin
اونکه بعد از 18 هفته قتل عمد محسوب میشه تو ایران هست نه تو سوئد. چون معتقدند بعد از ماه چهارم جنین دارای روح میشه.
تو سوئد هم هست اون کسانی که در این باره به شما گفتند براتون خالی بستند گرامی . در سوئد بعد از ۱۸ هفتگی سقط جنین بدون مجوز دولت غیر قانونیست و بعد از ۲۲ ماهگی اغلب این اجازه داده نمیشود :
Abortion in Sweden - WiKi
The current legislation is the Abortion Act of 1974 (SFS 1974:595). This states that up until the end of the eighteenth week of the pregnancy the choice of an abortion is entirely up to the woman, for any reason whatsoever. After the 18th a woman needs a permission from the National Board of Health and Welfare (Socialstyrelsen) to have an abortion. Permission for these late abortions is usually granted for cases in which the fetus or mother are unhealthy. Abortion is not allowed if the fetus is viable, which generally means that abortions after the 22nd week are not allowed. However, abortions after the 22nd week may be allowed in the rare cases where the fetus can not survive outside the womb even if it is carried to term
.
پس خیلی به این شایعات و خالی هایی که مرسوم است در ایران ملت برای هم میبندند دل نبندید .
نوشته اصلی از سوی
shirin
شما میشه بگی اینکه تا ماه چهارم مجازن راحت سقط انجام بدن یعنی از ماه چهارم به بعد سقط یعنی قتل عمد؟ ممکنه تا ماه چهارم مجاز باشند ولی معنیش این نیست که از اون ماه به بعد تبدیل به جنایت میشه. تا ماه چهارم دولت حمایت میکنه از اون به بعدش یا باید مجوز داشته باشند یا هم دیگه نمیدونم.
بنده هم توضیح دادم که بعد از ماه ۱۸ به بعد سقط جنین بدون مجوز جرم است . حالا شما میگویید نیست ؟ حرفتان ارزش ندارد چون سخن بنده همراه با سند است و مال شما خیر .
نوشته اصلی از سوی
shirin
در هر صورت کسی که بارداری ناخواسته داره اگه بخواد سقط کنه ماه اول یا نهایتا ماه دوم سقط میکنه. هر چه بیشتر زمان بگذره ترسش هم بیشتر میشه چون سقط جنین بسیار خطرناک و دردناک میشه از ماه چهارم به بعد.
در مورد بارداری ناخواسته هم توضیح داده ام و لازم نمیبینم دوباره یک مطلب را تکرار کنم آن هم برای بار چندم . برای بنده خیلی عجیب است که دانش شما به عنوان یک زن در مورد بارداری ناخواسته محدود است به همان داستانهای منقول اطرافیانتان که طبق گفته خودتان درست پیشگیری نکرده بودند و قبل از اینکه شما بگویید فقط قرص مصرف میکردند بنده گفتم که لابد از این قرصهای مظاهری تی وی مصرف میکردند !!!