ما که میخواهیم زیاد بزرگ شود، ولی کاربران باید از همین اکنون حواسشون باشد و با نرمافزارهایی مانند tor (http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A...%86%DA%AF-463/) کار کنند و از دادن دادههای شخصی خودداری کنند.
روی هم رفته بزرگتر شدن ما به خودی خودش خطرناک نیست، دست بالا میتوانند ادمین اینجا را تهدید به بستن سایت کنند که ما پیشتر برایش راهکار دادهایم: http://www.daftarche.com/%D8%A2%DA%A....html#post9939
از همه نوشتههای اینجا هفتگی بدست من و دیگر دوستان backup گرفته میشود و اگر اینجا را بزور بستند، با
چند تا کلیک یک دفترچه دیگر بدست یکی دیگر سر باز میکند و باید بروند از نو یک ادمین دیگر را تهدید کنند
جدای اینها هیچ ترسی نمیرود. انجمن هم ببایست نباید تنها درباره گفتمانهای جدی باشد و
هموندی هر جور کاربری خواستنی است، تا زمانیکه گفتمانهای جدیتر ما نیز همراستا پیش بروند.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
تجربه نشان داده است که بحثهای گفتگوی آزاد و بحثهای غیرعلمی و سرگرم کننده و خاله زنک بازی طرفداران بیشتری دارد ؛ (من هم یکی از طرفدارانش هستم :) ) پس جستارها باید کمی تا اندکی از این حالت علمی که برای کاربران تازه تر ممکن است خشک باشند در آید و جا برای جستارهای خاله بازی نیز بیشتر شود ؛ من فقط از روی تجربه گفتم خود دانید
چشممان روشن !! صندلی داغ ؟!! این جستار فقط خوراک وزارت اطلاعات هست ! از بی اهمیت ترین اطلاعاتی که داده میشه قادر هستند اسرار مهمی رو کشف کنند !
اگه مایل هستید ایجاد کنید ، ولی به شخصه هرگز شهامت نشستن روی این صندلی رو نخواهم داشت ! چون ممکن هست طوری داغ بشم که دیگه به این سادگی ها سرد نشم !!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
من نظرم روی ایجاد چند جستار هست ..
یکی مشاعره که به احتمال زیاد بیشتر شما با سبک اجرای اون آشنایی دارید ..
یه جستاری هم هست به نام گفتگو با اسمایل که من خیلی دوستش دارم و روال کار به این صورت هست که هیچ گفتگوی متنی صورت نمی گیره و هر چه هست با گذاشتن شکلک هست که البته گمون نمی کنم کاربران این فروم شکلک باز باشند !
جستار دیگه جمله سازی هست به صورتی که یک نفر 3 تا واژه پیشنهاد میده و نفر بعدی باید با اون واژه ها جمله بسازه.. و بعد کسی که جمله می سازه باز باید 3 واژه ی دیگه بگه و همینطور تا آخر .. این کار هم سرگرمی هست و هم خلاقیت رو بالا می بره ...
البته این ها که عنوان کردم پیرامون همون بخش سرگرمی هست که بهش اشاره داشتید .. من هم چون چندین سال هست فعالیتم بیشتر در بخش طنز و سرگرمی هست می تونم به بخش سرگرمی یه سر و سامونی بدم ..
البته به همه ی بخش ها سر می زنم ولی خب به دلیل اینکه بیشتر اوقات احساس می کنم چیز جدیدی برای ارایه دادن ندارم تلاشم بر این هست که بیشتر از مطالب و گفته های سایر دوستان استفاده ببرم
چند ایده ی دیگه هم دارم که دارم روشون فکر می کنم
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
من جز چند تاپیک (یکیش تاپیکی خودم استارت کردم)رو سر نزدم پس حرفی که میزنم محدود به همین قدر اشنائی میشه
به نظر من کاربران این فروم افرادی هستند که بیشتر تمایل دارند در مورد مسائلی صحبت کنند که نمیشه عنوان سرگرمی رو گذاشت بیشتر بحثهای عقیدتی و سیاسی (و همین باعث خشک بودن مباحث میشه تا حدودی)
معمولا این بحثها تاریخ مصرف دارند و بعد از مدتی تبش فروکش خواهد کرد
در انجمنها تنها تالارهائی که همیشه هستند و کاربران رو جذب میکنه طنز و سرگرمی و عاشقانست
تبدیل سایت به محیطی فان مانند در یک برهه زمانی زیاد جالب نیست
میتونید کم کم زیر مجموعه اضافه کنید و تاپیک استارت کنید
این خودش کم کم باعث جذب کاربر میشه
معمولا کاربران اینترنتی بر دودسته اند کسانی که اهل سیاستند و کسانی که برای گذراندن اوقات فراغت خودشون وارد این دنیا میشن
کسانی که جز اخبار و سیاست چیزی نمیخوان رو نمیشه روشون حساب باز کرد و حضور دائمی رو در نظر گرفت ولی کاربران ساده ماندگاریشان بیشتره و جذبش شدنشون معمولا بخاطر تالارهای سرگرمیه و کم کم وارد بحثهای مهم هم میشن
ایده ی جناب کافر برای مشاعره میتونه گزینه ی خوبی باشه
معمولا این نوع تالارها بازدید کننده زیاد و استقبال زیادی دارند
+ تاپیکهائی برای قرار دادن شعرهای عاشقانه +عارفانه
+تاپیکهائی برای ارسال عکسهائی با چنین موضوعاتی
و....
برخی دوستان پیشنهاد داده اند که بخشها (فرومها) مختلفی از شیر مرغ تا جان آدمیزاد اضافه شود.
اما به نظر من این باعث سنگینی دیتابیس و هزینه بالا میشود و
از سوی دیگر چون هدف این فروم نقد دین و فلسفه و سیاست است کاربران اضافه که جذب میشوند کاربران بخشهای دیگر می شوند مثلا کاربر بخش سینما میشوند.
من مشکلی با احداث تالارهای غیرموضوعی و فان ندارم(و مدتها قبل پیشنهاد براه انداختن تالارهایی جداگانه برای موسیقی و سینما را دادم)،
اما مشروط بر آنکه از همان ابتدا راهکارهایی برای ممانعت از نشت مباحثی آنچنانی و فضایی که از بها دادن به آنها برمیخیزد، به باقی انجمن ارائه بشود، به عنوان سیاست رسمی توسط گردانندگان با جدیت و قاطعیت پیگیری شده و باقی ماندن سایت در سطح فعلی از منظر علمی را تضمین بکند. تکرار زنجیروار ِ تجربهی ناموفق فرومهای گفتمان، ایرانبیبی، پرشینتولز، هممیهن و... که بخاطر شلوغ شدن تن به سقوط در ورطهی «گل فرستادن و بوس گرفتن» در دادند بالاخره جایی باید از هم بگسلد، پس دوستانی که پیشنهاد احداث تالارهای غیرموضوعی میدهند، راههایی هم برای جلوگیری از غلبهی آنها به تالارهای موضوعی مطرح بکنند.
+
یک ایراد دیگر به این پیشنهاد:
پ.ن: به راستی کدامیک از دوستانی که هماکنون اینجا هستند برای مشاعره و بحث پیرامون سینما و جوک شنیدن و این قبیل مسائل به اینجا آمدهاند؟
زنده باد زندگی!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)