کسی به ملینا خوش آمد نگفت؟ این سنت های حسنه رو حفظش کنید برادرا!!
خوش آمدید خواهر ملینا
کسی به ملینا خوش آمد نگفت؟ این سنت های حسنه رو حفظش کنید برادرا!!
خوش آمدید خواهر ملینا
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
toto گرامی به دفترچه خوش آمدید.
ما که اومدیم هیچکس به استقبالمون نیومدوالا:))
خواهر منو شما نسل سوخته هستیم... زمان ما هم از این قرتی بازی ها نبود والا..
من نخستین پیکی که تو سخنگاه گذاشتم انتقاد بود از قوانین... گمون کنم سر همون باهام کینه ای شدن بهم خوش آمد نگفتن نامردا
شما دیگه چرا؟
به خودم و همه اون کسایی که از نسل سوخته هستن خوش آمد و زنده باد میگم
سام کینگ عزیز ، شما یه پست انتقادی گذاشتی و اینجا رو دیگه یادت رفت تا من تو هم میهن بهت پیغام دادم که کجایی !! هنوز هم نفهمیدیم مشکل قوانین اینجا چی بود برادر!!
بردینای گرامی به دفترچه خوش آمدید.
Anarchy (01-23-2013),mahtab71 (01-26-2013),Mehrbod (01-24-2013),sonixax (01-23-2013),undead_knight (01-24-2013)
sooroush گرامی هموندی شما را خوشآمد میگویم
اگر لغزش نکنم از دنباله گفتگویامان از fb باشید (:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (01-24-2013),mahtab71 (01-26-2013),Russell (01-24-2013),SAMKING (01-24-2013),undead_knight (01-24-2013)
به به Miss.Sheyda گرامی!
به دفترچه خوش آمدید .. تنها اینکه شیدا جان من شرمندهام بدترین روزی که میشده
در دفترچه نامنویسی کردی... از سر و روی سایت بددهنی و اینها بالا میرود
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)