sonixax (04-29-2013)
به نظر میرسد، زمانِ صندلی داغ بیباکِ گرامی به پایان رسیده باشد. من پیشنهاد میکنم یکی از بانوان ایرانبانو یا آلیس یا آنجلا روی صندلی بنشینند.اگر نشد یکی از جستارهای قدیمی را بگشایید. مثلا جستارِ راسلِ گرامی را بگشایید.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
آری داریوش جان،بانوان سایت بطرز زیرکانهای همه را روی صندلی نشاندهاند و خودشان همواره یک بهانهای آوردهاند ،من نمیدانم چرا اینگونه است،دوستان معمولا رعایت میکنند و سوالات خصوصی نمیپرسند و نهایتش هم خیلی ساده میتوانند جواب ندهند اگر سوالی را دوست ندارند.باور کنید روی صندلی بنشینید اتفاق خاصی که نمیافتد که هیچ حسنهای فراوان هم دارد.
برای بیباک گرامی هم صندلی داغش یکمقدار شلوغ و بی برنامه شد .از بیباک گرامی عذر میخواهیم که اینگونه شد،خواستیم روال را عوض کنیم در سال 92 که اینگونه شد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (05-30-2013)
بخاطر رضای اسپاگتی بس کنید ایرانبانوی گرامی،بگذارید اندکی امیدوار باشیم که اندکی قضاوت صادقانه عینی در بانوان وجود دارد.
الان در ماه پنجم برگزاری صندلی داغ هستیم،در این مدت از کابران جدید تا قدیمی روی صندلی داغ نشسته اند،چندین بار سخن از نشستن بانوان بوده و از آنها چه بسا بیشتر از بقیه درخواست و به آنها اصرار شده که روی صندلی بنشینند.اینجا آزاد هست هرکس و اصلا بگویند دلم نمیخواهد شرکت کنم سخنی در آن نیست،ولی وقتی چنین همبستگی بین جنسیت و شرکت در صندلی داغ میبینیم چرا نباید سخنی بگوییم؟
چون مقام عظمای فمینیسم دستور میفرمایند هر کس سخن از تاثیر پارامتر جنسیت در رفتار بزند سکسیست است؟(البته، البته، اگر برای ماله کشی تئوریهایِ فمینیستی باشد ایراد ندارد).
ما فقط اینرا گفتیم تا بلکه راهی برای تغییر آن بیابیم ولی گویا اینجا ماست هم سیاه است و هیچ رابطه معناداری از ابتدا در این میان وجود نداشته،تنها برخی آدمیزادها شرایط برایشان مساعد نیست و تصادفا تمام 8 شرکت کنندهای که شرایط برایشان مساعد شده تا اینجا مرد بودهاند ؟!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
:)))
چه شاکی!!!
بانو وغیر آن ندارد که....
به هر صورت من حاضرم فداکاری کنم
شراب اولی تر ...
راسل شما که سر بندهی اسپاگتی را کندید کدام محیط دوستانه؟
فراری ندهیدشان حالا بگذارید ببینیم چگونه چیزی خواهد شد صندلی داغ یک زن.
من شخصا البته ترجیح میدهم به زور هم که شده آنارشی را بنشانیم روی صندلی که به طرز وقیحانهای از زیر بار آن گریخته.
زنده باد زندگی!
خوب شاکی شدن ندارد!اینکه تابحال امکان نشستن بانوان انجمن بر روی صندلی داغ فراهم نشده باز میگردد به خواست خودشان.گویا این بحثهای جنسیتی حساسیت شما را برانگیخته و هرنوع کنشی را با آن مرتبط میدانید وگرنه صحبتی از جنسی کردن چنین برنامه ای نبوده و نیست.
مزاح مرا هم با افکار ماسکولیستیتان به اثبات و این داستانها ربط ندهید!
شراب اولی تر ...
sonixax (05-31-2013)
چون برمیگردد به خواست خودشان نمیتواند جنسیتی باشد؟! صحبت از جنسیتی بودن ماجرا خیلی وقت است که مطرح شده، از همان آغاز کار وقتی سه چهار نفر از کاربران پرسابقهی اینجا(که همه مرد بودند)روی منبر رفتند، ما پیشنهاد دادیم که یکی از بانوان انجمن داوطلب بشوند و خودمان هم چند نفری را پیشنهاد کردیم، نه کسی داوطلب شد و نه کسی پیشنهادهای مکرری که طی چند ماه بعد مرتبا تکرار شدند را هرگز پذیرفت(در همین صفحه هم آخرین ِ آنها را میبینید). در نتیجهی همهی اینها، اکنون بیان اینکه «زنان انجمن برای نشستن بروی صندلی داغ بیمیلی شدیدی نشان میدهند» سخن بیراهی نیست، در جستجوی دلیل آنهم طبیعیست که باید عنصر جنسیت را در نظر داشت چون خُب، کاربران زن انجمن زن هستند!٬
زنده باد زندگی!
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)