اصلا مهم نیست، مهم اینست که هر دختر +۸ با یک پراید قرضی میتواند پنجشنبه شب برود نیاوران یا اندرزگو و از یک پسر Z4 سوار شماره بگیرد. بنابراین تویوتای شما، بطور «مستقل» از باقی چیزها، باید با آن Z4 رقابت بکند. البته که همه چیز به محیط پیرامون بستگی دارد ولی الان اگر شما میخواهید با دخترهای +۸ بطور رندم آشنا بشوید در همین بازار باید وارد رقابت بشوید.
زنده باد زندگی!
Russell (05-28-2014)
دارم کم کم ناامید میشوم! اینطور که کلاسمان به کلی تعطیل است! اگر قرار باشد با آن 5 درصد بالایی مقایسه بشوم که هرگز هیچ دختر بالای 8 گیرم نخواهد آمد!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Russell (05-28-2014)
نه اینگونه هم نیست، بستگی به محیط هم دارد. بسیاری دختران +۸ هستند که هرگز اعتماد بنفس ارتباط با پسران +۸ یا «آلفاهای کلاسیک» را ندارند، اینست که یک مانتوی خوشنویسی شده میخرند و یک تار دست میگیرند و می روند با این «آلفا در محیط»های هیپستر ِ تیریپ «هنری» و ... در انقلاب پر است از این دختران!
زنده باد زندگی!
Russell (05-28-2014),undead_knight (05-29-2014)
ویرایش از سوی Ouroboros : 05-28-2014 در ساعت 03:00 PM
زنده باد زندگی!
Russell (05-28-2014),undead_knight (05-29-2014)
«استایل» که زباله است و کتاب او احتمالا بدترین اتفاقیست که برای جامعهی بازیکنان افتاده، میستری را ولی امروز شما بیاهمیت تلقی میکنید درست به مثابهی دانشجویان اقتصاد که مارکس به نظرشان بیاهمیت میآید زیرا «حرف جدیدی» ندارد. آنها در نظر نمیگیرند که مارکس نخستین کسی بود که راجع به این موضوعات صحبت کرد و به آنچه وجود داشت اسم داد و شروع کرد به طراحی کردن فرمولی برای بازشناسی و حتی تغییر آن. میستری هم اهمیتی دقیقا از همان جنس دارد. مطالعهی او امروز شاید به اندازهی پانزده سال پیش مفید به نظر نرسد ولی فراموش نباید کرد که این مرد یک تنه پیچیدهترین و درهمتنیدهترین بخشهای روابط بشری را کاوید و آنها را به نحوی قابل اجرا بازنویسی کرد.
رولو توماسی شخصی بسیار باهوش و برجسته است، اما مطالعهی آثار او هیچ کمکی به بازی شما نمیکند. خواندن چیستی و چگونگی روابط زن و مرد توقع بهتر شدن از این مطالعه داشتن مثل آنست که شما ده کتاب گرامر بخوانید و توقع داشته باشید فردا صبح که از خواب بیدار شدید شروع به صحبت به آن زبان بکنید. که هرگز اتفاق نخواهد افتاد. من اکنون کتب Nicck Savoy را پیشنهاد میکنم که بسیار مناسب هستند. چه Magic bullets و چه روتینهای او.
زنده باد زندگی!
Dariush (05-29-2014),Russell (05-28-2014),undead_knight (05-29-2014)
راستی امیر جان یادم انداختی که ازت بخواهم دربارهیِ تفاوت قائل شدن بین بازی روزانه و شبانه و تشابه و تفاوت آن با ایران که نایتکلاب و ... بطور علنی ندارد قدری بنویسی. کلا یک مقایسهای بین غرب و ایران بکنی سپاسگزار خواهم شد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
ولی خب مهمتر از هر کتابی اجرای آنچه خواندهاید است! پیشنهاد من این است که شما یک سبک را بیاموزید، چند ماه اجرا بکنید و سپس اگر خواستید بروید به یک سبک دیگر. اکنون بهترین بازیآموزان به باور من اینها هستند:
Nick Savoy : یک بازی بسیار اصولی و مبتنی بر مفاهیم کلاسیک اما در عین حال با دینامیک بالا و قابل اجرا برای بیشتری را توضیح میدهد.
Roosh: من اگر دو کتاب اصلی او را ده سال پیش داشتم شاید نیم دهه جلو میافتادم! اما بدبختی روش «غیرمستقیم» او اینست که در ایران، و کشورهای دیگری که عادت همصحبتی غریبهها با هم وجود ندارد به سختی جواب میدهد. باقی بازی او ولی بسیار ساده و سر راست است. برای آدمهای بیحوصله روش او بسیار خوب است.
Robert Greene : تمام کتابهای او بسیار ارزشمند هستند! بجز بازی هم برای زندگی بهتر بکار شما خواهند آمد. ولی بیشتر حالت تئوریک دارند.
KrauserPUA : این یکی جانوریست بیمانند. روش او چیزیست مابین روش و سووی، و از همه برای ایران مناسبتر است. کتاب اول او تورنت شده اما کتاب دوم او فقط بطور فیزیکی قابل خریداریست ۱۰۰ دلار هم قیمت دارد، من آنرا نخواندهام اما کتاب اول واقعا اثر ارزشمند و خوبیست. برای کسانی که دوست دارند چیزها را تکهتکه بکنند و به خاطر بسپرند روش او از همه بهتر است.
زنده باد زندگی!
اصول اصلی سر جایشان هستند، تفاوت ماجرا در کالبیر لاشی بودن دخترانیست که بهشان پیشنهاد میدهید، بازی شبانه را میتوانید عینا در پارتیها اجرا بکنید اما با یک نگ شروع کردن صحبت وسط خیابان احتمالا جواب نخواهد داد. بستگی به خودتان هم البته دارد. من قصد داشتم یک مطلبی دربارهی انواع مختللف بازی از منظر ساختارشناختی بنویسم که اگر فرصت کردم حتما آنرا انجام میدهم. پس از آن دقیقتر میتوان توصیف کرد که دقیقا چه سبکی مناسب چه شخص و موقعیتیست.
زنده باد زندگی!
Dariush (05-29-2014)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)