دوستان آیا حافظ شاعر؛ حافظ قرآن بوده؟ تو یه مقاله خووندم همچین چیزی صحت نداره و این یک دروغ تاریخی هست. علاوه بر این آیا منظور او از معشوق در اشعارش، معشوق مرد بوده یا زن؟
با سپاس.
دوستان آیا حافظ شاعر؛ حافظ قرآن بوده؟ تو یه مقاله خووندم همچین چیزی صحت نداره و این یک دروغ تاریخی هست. علاوه بر این آیا منظور او از معشوق در اشعارش، معشوق مرد بوده یا زن؟
با سپاس.
من دشنام مستقیم از سوی تو دیدم ممد جان.
آماج دیگران از گفتمان هم میتواند روی اعصاب راه رفتن باشد و میتوان این هدف را بی شکاندن هیچ قانونی و با سخنان کنایهآمیز و ناسرراست بدست آورد.
در اینجا کاری از دست کسی برنمیاید و هیچکس گوشزد هم نخواهد شد، چراکه شما هم میتوانید با کنایه و نامستقیم به سوی دیگر ناسزا بگویید، ولی دشنام سرراست نه.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
اخطاری در کار نبوده - در سوابقتان هم ببینید خبری از اخطار نیست . یک اشتباهی بود که همان لحظه حذف شد رفت پی کارش - نگران اخطار نباشید .
در تمام پستهای من همان طوری که خودتان هم کوت کرده اید هرگز به شخص شما و یا نزدیکانتان فحاشی نکرده ام . تمام آنچه نوشتم در مورد سخنان شما و یا عملکرد شما و یا آثار دیگران بوده و خود شما هم حق دارید در مورد سخنان من و یا عملکرد من و یا آثار دیگران تُند بنویسید ! ولی گفتن جمله هایی مانند اینها :
توهین مستقیم به شخص است و بر خلاف قوانین هم هست . در مورد دوم که شما به نه تنها به خود من بلکه به والدین و معلمین بنده هم فحاشی کرده اید ! کجا بنده چنین کاری کرده ام ؟
تمام آن چیزی که از من نقل قول کرده اید و باقی بحثم با شما به هیچ عنوان فحاشی و یا حتا توهین به شما نبوده و نیست .
روشن است که اگر شما بفرمایید فلان خواننده که مورد علاقه من هم هست ک.ش تلاوت میکند توهین و فحاشی ای به من نکرده اید ولی مثلن وقتی بگویید داری ک.ش میگویی به شخص من فحاشی کرده اید .
هرگز مجازات نشده اید انقدر شلوغش نکنید . فقط یک پیغام خصوصی از طرف سیستم خودکار دریافت کرده اید که هیچ ارزشی ندارد .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
یکی هم به سوال من جواب بده لطفا
حافظ قرآن را فکر کنم درست باشه،یک بیت هست که میگه "همچون بسان حافظ قرآن زبر بخواند در چهارده روایت" (نقل به مضمون است البته درست یادم نیست).
ولی معشوقش بنظر میرسد که زمینی باشد اساسی،کلا حافظ را مذهبی ها بسرقت برده اند بنظر میرسد اصلا با تعریفهای اینها مسلمان هم نباشد،حالا شیعه که قطعا نبوده این یکی معلوم است.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (11-06-2012),Rationalist (11-06-2012),Russell (11-06-2012),sonixax (11-06-2012),viviyan (11-06-2012)
درود
حافظ ؛ بیگمان حافظ قرآن بوده و آن مقاله چرند گفته است !
"معشوق" حافظ نیز چنانچه گفته شد سراسر "زمینی" نیست ؛
سیر فرزامش (تکامل) این چامه سُرای ؛ از جوانی تا کهنسالی ؛ خود جای بررسی گسترده ای دارد !
نقد دلی که بود ؛ صرف باده شد
قلب سیاه بود ؛ از آن در حرام رفت !
...و به این موجودات دوپا بگو: آن ارادهای است مهیب که قدرت آن مهلک است!!
من بحث با کاربر سنی رو تمام میکنم
نه به خاطر اینکه قادر به جواب دادن نیستم
بلکه پاسخ دادن به حرفای خلاف واقع ایشون بیش از هر چیزی منو عصبانی میکنه و ممکنه دیگه دست به یقه بشیم
این بحث از نظر من دیگه تمام شد
finish
هماکنون 10 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 10 مهمان)