بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Aria Farbud (03-15-2014),kourosh_bikhoda (03-15-2014),Persepolis (03-16-2014),کافر_مقدس (03-16-2014)
حالا خودمونیم اگه فرض بگیریم که در این قراداد، یک طرف بهره ده و یک طرف بهره کش هستند، من که در جایی نگفتم برخی بهره ده و برخی بهره کش زاده می شوند. اتفاقن بارها گفتم همه این استعداد و فرصت رو در سرمایه داری دارند که به قول شما بهره ده نباشند. مهر ورزیده حرف در دهن من نگذارید. با تشکر.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (03-15-2014)
sara (03-15-2014)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
آلیس جان منظورت از باغ طوطی چیست؟! کمی توضیح بده لطفا
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
Alice(03-16-2014)
یادی از ما کردی! :)
خوبی؟
چیکارا میکنی؟ اوضاع رو به راهه؟
----
باغ طوطی یه قبرستونیه طرف حرم شاه عبدالعظیم، توی شهر ری جنوب تهرانه. این ماندگاه رو وقتی که تو عوالم نهیلیستی به سر می بردم گذاشتم و هنوز هم عوض نکردم! :)
صادق هدایت توی آثارش به شاه عبدالعظیم خیلی اشاره می کنه (خب چون "مرگ" توی آثارش خیلی پررنگه)، اون موقع بزرگ ترین قبرستون تهران بوده... واسه همین منم از شهر ری و حال و هوای اون ورا خیلی خوشم میاد.
شرمنده ام دوسی. تو خوبی؟ :-)
میگذرونیم. ولی به شدت از دست این مملکت بی اعصابم. خیلی خر تو خر شده. معلوم نیست چه کسی تصمیم گیرنده سیاسی و اقتصادی است!
مبلغی پول به دستم رسیده و نمیدانم چکارش کنم:-(
چجوری سرمایه گذاری کنم.. ! هر وزارت خانه ای و اداره ای و دولت و کارگروه و .. هریک حرفای خودشان میزنند.. بهترین سرمایه گزاری فرار از ایران است! :-)
خلاصه اینکه این روزا درگیر زندگی ام...
تو چی؟ چکارا میکنی؟ درس و مشق و امتحانات چکار میکنی؟ بیا فیسبوک بیشتر ببینمت. :-))
راستی نظرت راجع به این تصویر چیه؟
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
Alice(03-16-2014)
سپاس منم همیشه خوبم دوسی! :)
---
یه پسره هست چند وقتیه به من گیر داده، میگه من هرکاری حاضرم برات بکنم! هرچی بخوای میخرم، هرکاری بخوای میکنم... بهش میگم باید پامو ببوسی؟! :)
میگه باشه بریم بیرون یه جای خلوت کفشتو دربیار من آرزومه پای تو رو ببوسم! :)
فکر کنم اگر اراده کنم یه میلیونی راحت بتونم ازش بتیغم! خیلی اوسکله... خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی، در واقع من دهنم از تعجب وا می مونه با این حرف می زنم! جالب اینجاس که یکی از همکلاسیهام بوده و بنده خدارو تازه کشفش کردم..
این عکسه منو یاد این بنده خدا انداخت... به این عکسه می گن فتیش بیدیاسام ، در واقع نوعی پارافیلیا و انحراف جنسیه!
یه نفر (03-17-2014)
درود
پیشنهاد جالبیه تا بحال به این موضوع توجه نکرده بودم !
-----
سخن بجا و بی کاستگی است و گونیا دیدتان خوش نما.من هم از اینگونه نشستگاههای پارسی گویی همدلی کرده و کوشش ها در این راستا را نیایش میکنم. سوک دید من بازگشت به خوانندگان میهمان تارنما و یا کسانی که با کاوش کردن به این همبود رسیده اند که گمان آشنایی آنها با اینگونه نوشته ها فراوان کم است میباشد. در گفتمان فرهنگی به درستی با شما همداستانم ولی در زمینه دانشوارانه ، فن آوری و جهان آرا بگمان من تا با خودی هم اگر بدین سان سخن نشود برای رسیدن به انگیزه نمونه نگریستن خوشتر است. زیرا بسیار ها این گفتارها را دنبال کرده و شاید آهنگ آشکار نگری داشته باشند.
گرامی شما برای پا نوشت و برچسب گذاشتن نوشتاراز نرم افزار ویژه بکارگیری کرده اید؟
سپاسگزارم
هماکنون 18 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 18 مهمان)