Anarchy (02-26-2014)
راسل جان کمی هم به ما رحم میکردی خب!:(
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Russell (02-26-2014),undead_knight (02-26-2014)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Dariush (02-26-2014),undead_knight (02-27-2014)
این دستِ آخری مرا از خنده کشت واقعا! دیدی چطور بعد از چند ارفاقت شاخ شده بودم راسل؟
And laugh
Alice(02-27-2014),Russell (02-27-2014),sonixax (02-27-2014),undead_knight (02-27-2014)
آری !!
البته من میخواستم بازی برابر شود و بتواند ادامه پیدا کند ولی نمیشد !! اما جدا از شوخی یکسری اشتباهات فاحش را نکنی (مثل ندیدن اینکه در فلان خانه رخ من میتواند اسبت را بزند) بازی را خوب پیش میبردی، حرکت و خطرات پیچیدهتر را میبینی ولی بعضی جاها خطرات ساده را نمیبینی!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (02-27-2014),Dariush (02-27-2014),sonixax (02-27-2014),undead_knight (02-27-2014)
And laugh
Anarchy (02-27-2014),Russell (02-27-2014),sonixax (02-27-2014),undead_knight (02-27-2014)
با ادامهیِ بازیهایمان را که شدیدا موافقم، ولی آشنایی مقدماتی با استزاتژی بسیار مفید است، من هم قبلترها که با دوستان در دانشگاه بازی میکردم و توسط رفقای کاربلدتر آچمز میشدم و بسیاری اشتباهات ساده را چندباره تکرار میکزدم ولی متوجه نمیشدم. ولی یک کتاب آشنایی با شرتنگ را بخوانی تازه نقاط ضعف قوتت معلوم میشود و قول میدهم بازیها شدیدا حساس و نفسگیر شود.
Anarchy (02-27-2014),Dariush (02-27-2014),sonixax (02-27-2014),undead_knight (02-27-2014)
آری؛ اساتید به توصیه کردهاند یک آشنایی مقدماتی با استراتژیها و سبکهای بازی کافیست، پس از آن فقط و فقط تمرین مهم است. یک راهِ تمرینیِ دیگر گویا مشاهدهی بازی های انجام شده و بازیهای دیگران است. در خانواده و فامیل من شطرنجباز خوب فراوان است... کمی دیر به شترنگ علاقهمند شدهام، اما باز روزنههایی از امید هست که کمی پیشرفت کنم. من با اجازهات بروم راسل، سپاس از وقتی که گذاشتی، شبات خوش...
And laugh
sonixax (02-27-2014),undead_knight (02-27-2014)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
هماکنون 17 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 17 مهمان)