بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (10-22-2013)
به تخمم که با هر چه مشکلداری یا نداری.اینجا یکسری نژادپرستی آزاد باشد یا نباشد ، سیستم آن آنارشیستی باشد یا محفلی محدود باشد یا نباشد یا هر چه هیچکدام غیر اخلاقی نیست چرا که وشیهیِ اخلاقی یک انجمن آنطور نیست که در ذهن مالخویایی توست.آنچه غیر اخلاقی و رذیلانه است این است که تا نظر جمعی مدیران مخالف تو شد شروع به هوچیگری و لجنمال کردن ما کنی و تازه احساس محق بودن هم بکنی.
اینکه چه چرندیاتی بعنوان توجیه برای این رذالتها داری کوچکترین اهمیتی برای من ندارد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
kourosh_bikhoda (10-21-2013),Mehrbod (10-21-2013),sonixax (10-22-2013)
آری دنکیشوت آفرین به تو، سند فرنودینش هم این است که خودت گفتهای.چون خودت گفتهای و قضاوت هم حتما بر عهدهیِ خودت است پس حتما حق با توست.
مردشور تو را ببرد با تمام حیوانات حق به جانب فایدهگرای مانند تو، که تا احساس حق بجانبی میکنند هر گهی دلشان بخواهد میخورند و تازه طلبکار هم میشوند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
مهربد گرامی خود من از جمله کسانی بودم که خواستار اخراج نژادپرستان و محدود کردن امکان ترولبازی شدم. دلیل آن التیسیم و «ما از شما بهتریم» یا حتی درستنمایی سیاسی نبود، اجازه بدهید توضیح بدهم و یکضرب اینرا تلاشی برای توجیه اقدامات غیرقابل توجیه تلقی نکنید: دلیل آن بود که انجمن ما برای مدتی توسط ترولها و نژادپرستان مورد حملهی محتوایی قرار گرفته بود. اینها در هر جستاری با نام استالین پیک طولانی و بیمعنایی را مینوشتند و اعصاب کسانی که در آن جستارها مشغول به فعالیت جدی بودند را خراب میکردند. خودت هم خاطرت هست که آن زمان موضع مخالفی نگرفتی. کاربری که نامش را آوردی ماهها به مسخرهبازیهای خود ادامه داد و تنها درپی برهم زدن محیط انجمن بود. در این، هیچکس تردیدی نداشت. اما دلیل ما برای اخراج او حتی این هم نبود، این بود که ترولبازی، که نژادپرستی یکی از نمودهای اصلی آن در مدیای فارسیست و پسربچههای تازه بالغ برای احساس متفاوتنمایی خود را طرفدار هیتلر و ... جا میزنند چون بنظرشان کول و ... است، مانع فعالیت جدی میشود و آنزمان این انجمن کاربران بسیار کمتر، و نیازمند حفظ کاربرانی بود که ساعتها به روی تحریر مطالب خود زمان میگذاشتند.
اینجا هنوز هم انجمن کوچک و کمکاربریست که ترولها میتوانند در عرض چند ساعت آنرا به کلی مخدوش و بیارزش بکنند، و برای حفظ سطح نسبتا خود و مرتبط باقی ماندن با حال و هوایی که در آن طی چند روز دهها برگ پیرامون کمونیسم و سوسیالیسم و آنارشیم و کاپیتالیسم و ... بحث جدی و پر از نکات آموزنده میشود، در برابر هجمهی کاربرانی که ترول یا حتی اسپم میکنند از خود مراقبت بکند. این یک تصمیم عمومی بود و باز خاطرم هست که شما هیچ مخالفتی با آن نداشتید. امروز هم ندارید و اگر اینجا بازار مکارهای از شکلکهای بزرگ و پستهای نیمخطی و آواتارهای نیممتری و طرفداران هیتلر بود هرگز گذرتان به آن نمیافتد، نه آنکه پس از خداحافظی و ماهها غیبت دوباره به آن برگردید و برای تغییر آن به نحوی که بهترین میدانید مبارزه بکنید.
راسل بزرگوار شما هم این سخنان شگفت دربارهی دادهی شخصی و اینها را نگویید گرامی، این حرفها چه معنی دارد؟
مهربد به نظر کمی کمحوصله میرسد.. همهی این بحثها اصلا از چه زمانی شروع شد؟
پ.ن: عجب اختلافات ریشهدار و خصمانه است!
دوستان مراعات حرمت انجمن را بکنید، از شما بعید است. اگر دو نفر از پر سابقهترین کاربران انجمن این چنین با یکدیگر سخن بگویند و این چنین از حل اختلافات میان خودشان به عنوان دو مدیر ناتوان باشند به راستی چه انتظاری از کاربران تازهکار هست برای بهبود این محیط؟ عجیب بساطی شده..
زنده باد زندگی!
امیر جان این داستان مخالفت مهربد چند مرحله داشته.سری آخر آم همزمان شد با بحث دربارهیِ نحوهیِ برخوردبا حذف پستها.اینها در تالار مدیران هست همه مشروح هست و بحث طولانی و بنظر من بیحاصلی است.
اصلا بحث پیرامون انجمن نیست برای من، همانطور که گفته شد مدتی طولانی در تصمیمگیریها دخالت نمیکردم و نمیکنم.اکنون هم روشی پیشنهاد دادم که طی آن یک نفر مسئول برخورد با کاربران باشد و آنارشی با رای مدیران مسئول است.اینجا هم اگر هستم برای گپ و گفت با دوستان است و اساسا این سخنان پیرامون یک انجمن کوچک برایم مضحک است. آنچه که هست بین من و مهربد سراسر شخصیست و برمیگردد به دو منش کاملا متفاوت.من عادت به از پشت جنجر زدن و لجنمال کردن و جتی افشای ایرادات اخلاقی دیگرانی که دوست خود میدانم ندارم.مهربد ولی همانطور که گفت ابایی از هیچ چیز ندارد اگر و تنها اگر دست سرنوشت ما را بکند لیبرال و دشمن و درستنمای سیاسی و... ، این مشکل من است با هر آنکه مانند مهربد عمل میکند.اشتباه از روز اول بوده که زودتر این تفکیک صورت نگرفته بود نه اینکه الان چیزی به خطا رفته.
اینها نه به کمونیسم ربطی دارد نه به ملیگرایی و... و با همه کس میشود گفتگو کرد و متلک انداخت و ریشخند کرد و هیچ کدام از این رفتارها را هم شاهد نبود چنانچه با بسیاری دیگر از دوستان اینجا هم از جمله میلاد بحثهای اینچنینی داشتهایم و حتی دلخور شدیم از هم ولی تمام شد و رفت دو روز بعدش.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (10-22-2013)
نمیشود که تنها شما به ارزشهایِ ما (میهندوستی, فرهنگپروری, ...) گیر بدهید, ولی ما دربرابر خاموش بمانیم! (:
ارزشهای لیبرالیستیک شما (دوریجویی از خشونت به هر بها, political correctness, ستیز با هر آنچه بویِ نژادپرستی بدهد, eliteپروری, ...) هم جای نکوهش و تیکه انداختن کم ندارند!
—مزدک بامداد
sonixax (10-22-2013)
هم در فهم موضع ما چپول هستی هم در فهم آداب بحث و اخلاق !!
من چون به توحش عزیزان که با قضاوت تخمی خودشان که با عبارت "تشخیص سود جمعی" توجیه میشود مخالفم، شدهام چه؟
Political correctness ها
خشونت گریز !!
الیت پرستی اگر معنایش این است که معتقدیم چند نفر به خواست خود یک محفل داشته باشند و گپ بزنند و عمو استالین برای خوبی همه به آن یورش نبرد، آری من الیت پرستم
باعث خوشحالی ست که ستیز من با نژادپرستی باعث ناراحتی رفقا شده، البته ستیز با خود رفقای فایدهگرا از نژادپرستان و اسلامیستها در اولویت بالاتریست و تصور دنیای گهی که در اثر کسترش این الیت کوچک درست میشود در نظرم انقدر نفرت انگیز است که قطعا ارزش مبارزه را دارد، البته اگر رفقا موفق شوند کار کوچک تبدیل کردن خنجر زدن از پشت از یک رذیلت به فضیلت را در اذهان عمومی محقق کنند !! وگرنه در کنار نژادپرستان میشوند یک گروه کوچک نسبتا بیخطر و اولویت اصلی میرود باز به اسلام عزیز !!
sonixax (10-22-2013)
ویرایش از سوی Mehrbod : 10-21-2013 در ساعت 08:45 PM
—مزدک بامداد
sonixax (10-21-2013)
هماکنون 8 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 8 مهمان)