بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (10-22-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (10-22-2013)
امیر جان برای جمع اینجا اتفاقی نیافتاده و سرجایش است، هر چه گذشته بر مهربد بوده.اکنون هم میبینیم که در بحث پیرامون رابطهیِ ناسیونالیسم و کمونیسم همینطور انگ دروغ است که به من میبندد، در سری آخر که ایشان حکم ارتداد من و آنارشی ،کوروش بیخدا و کسری و البته میلاد را صادر کرد و الان همهیِ ما آدم بده هستیم.خودت را هم میبینم که شدهای بهره کش !!
البته من از اتفاقات پیش آمده ناراحت نیستم که خوشحال هم هستم چرا که چیزی در میان نبود.اگر مثلا دادهیِ شخصی من دست این داشتم بد بود!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
kourosh_bikhoda (10-21-2013),sonixax (10-22-2013)
نه جدا مثل اینکه یکچیزی زدهای، اینکه بدروغ بگویی من پشت سر همایون دسیسه کردهام و البته تمام متن لجنمال هایت دروغ است.و البته این تلاش مذبوجانه هم که بخواهی عدم اعلام استعفای منرا دروغ جا بزنی مضحک است.نکند چون من اینجا اطلاعات شخصی خودم را هم قرار نمیدهم این هم دروغ حساب میشود !!
جااان!!!!!
همایون شد نیوتن؟!!
آن میشود اعمال قانون و البته دروغ تو، چرا که علتش نژادپرستی او بود نه اینکه من از او بدم میاید.
مش رجب
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (10-22-2013)
—مزدک بامداد
sonixax (10-22-2013)
بیانصافی هم حدی دارد رفیق قدیمی. من بهرهکشم چون مخالف راه حل مارکسیستی برای پس از انقلاب هستم یا برخی انتقادات به مبانی اقتصاد سوسیالیستی را قابل تآمل میدانم؟!
برای من این وضعیت خیلی عجیب و ناامیدکننده است. امیدوارم ایشان دربارهی ما تجدید نظر بکنند.
تنها دلیل من برای بازگشت به اینجا حضور دوباره در جمع صمیمی رفقا بود و مهربد هم عنصری جداییناپذیر از آنست. آدم به راستی دلسرد میشود.
زنده باد زندگی!
نه جان من، میامدی مدعی میشدی فقط خودت گردانندگی کنی، تعارف نکن !!
حکم ارتداد یعنی همهیِ ما را دروغگو و فاشیست و... نامیدی و گناهکار و مقصر دانستن و حتی حمله به آنارشی !!
تو هر کس که میگویی بنظر خودت فرنودین است !! ولی ادعای مفتی بیش نبوده چنانچه همهیِ مدیران آنرا چرند یافتند و نشان دادند بیخود است.
اینکه تو در اوهامت چه فکر میکنی و اینکه فکر میکنی ایراد من به چرندیات و تکه انداختن به آن توطئهای سازمان یافته است اهمیتی ندارد، همانطور که گفتم از این به بعد من کلاهم را بالا گرفتهام و من این رفتار روانپریشانهیِ تو را برای حفاظت از خودم به نحوه اشیسته پاسخ میدهم تا ببینی نشان دادن چهرهیِ بد یعنی چه، هر چه که باشد هدف والای کمونیستی هر کاری را مجاز میکند ، فقط باید خودتان از روی شکمبه تشخصی دهید که بر حق هستید.من از این پس هیچگونه خویشکاری نسبت به تو در نظر نمیگیرم و با تمام توان از خود دفاع میکنم.پس نگران آن نباش !!
جااان؟!!!
این جکم اخلاقی را هم از شکمبهیِ مبارک فربودین ساختید، کجای قوانین یا اخلاق مرا موظف میکند که اگر تصمیم به استعفاگرفتم،نباید از مدریست کناره گیری کنم ولی اعلام آنرا عقب بیاندازم.
این ها میشود وظیفه یمن در شفافیت?!!
اینکه در گذشته چنین نکردهای دلیل نمیشود که اکنون نکنی، میدانیم که الان دادن حکم تیرباران ما (لیبرالها) را هم صادر کردهای و با هر آنچه در توانداری سعی در لنجمال ردن و ترور شخصیت ما، مشخص است که اکنون اگر دادهیِ شخصی از ما داشتی چه میکردی.
sonixax (10-22-2013)
—مزدک بامداد
مطمئنم مهربد در وضع فعلی از نابودی کامل اینجا بسیار خرسند خواهد شد.من که گمان نکنم که او تجدید نظر کند و اگر هم تجدید نظر کند من هرگز با این سابقه به او اعتماد نخواهم داشت.دلسزدی بنظر میرسد بخش جدایی ناپذیر از داستان خردگرایی در جامعهیِ ایران باشد.من هم برای گپ و گفت با باقی دوستان قدیمی اینجا هستم وگرنه همرزم که پیدا نمیشود که هیچ، باید مراقب بود خودیها(؟) بعدا کمر به قتل ما نبندند.
kourosh_bikhoda (10-21-2013),sonixax (10-22-2013)
—مزدک بامداد
sonixax (10-22-2013)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)