بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

من گله کردم؟!
من در مورد گفتگویی که پیش آمد یک فرضیه مطرح کردم.
ولی راسل با تندخویی ما را به گدایی توجه متهم کردند! که این هم از طنز های روزگار است.
از نگر من راسل فرد تند خویی هست و این چیز پسندیده ای نیست.
(و البته تندخویی برابر نیست با سخت و کوبنده و بیرحم بودن در گفتگو)
یا برای نمونه شما به راسل میگویید:
و راسل بدون اندکی تامل روی نوشته شما سریع جبهه میگیرد و تند و تیز میگوید:
به گمان من ایشون آدم تنهایی هستن و انسان های تنها معمولن کم طاقت و تندخو میشن
چنان که میبینیم وضعیتشون رو هم "کسل" قرار دادن و معمولن از نمایار های تیره و گرفته استفاده میکنن،
و از اونجا که من نسبت به اطرافیان بی توجه نیستم گفتم بد نیست هر از گاهی یک شوخی، توجهی، محبتی
بهشون بشه تا کم کم تندخوییشون از بین بره،
چرا که تنها علاج تندخویی، توجه و محبت است.
ولی گویا باید بشکنه این دست که نمک نداره...
دوستمون راسل به بزرگمهر اشاره کرد،
بله من از نگرش بزرگمهر و ایرانستیزیش متنفرم و از نظر فکری ایشونو دشمن خودم میدونم
ولی تا کنون از گل نازک تر بهشون نگفتم و همیشه با ادب و احترام کامل باهاشون رفتار کردم، چه جلوی خودشون چه پشت سرشون.طوری که اینجا راسل از بزرگمهر به عنوان دوست من یاد میکنه!!!!
حالا اون دشمن فکریم بود... این راسل که خودش شیطانپرسته مثه خودمون
و در پایان قصد دارم اشاره کنم:
اگر با راسل نبودش هیچ میلی/چرا پتک حقیقت تو سر او میزد خیلی؟
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
sonixax (09-24-2013)

قیمت نُقل و نبات چند است گرامی؟! :-)
آه!من یک دختر نازپرورده و بچهسال هستم که انتظار احترام بی حد و مرز و بیجا دارم! القصه
داریوش گرانارج، مهربُد، امیر، آرش نامُرده، مزدک و خلاصه فرد فرد دوستان رعایت میکنند. اما نمیدانم
چرا شما رعایت نمیکنید؟! ها؟!آخه چرا؟؟؟
![]()
![]()
ویرایش از سوی sonixax : 09-29-2013 در ساعت 12:59 AM

آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!

خیلی بامزه بود جان خودت کلی منرا خنداندی، آندد رعایتت را میکند؟ امیر رعایت زنانگی را میکرد :)))))))))
گویا دُز خاله زنک بازی زده بالا قرار است درباره نظر تمام کاربران قدری چرند بگویید بلکه آنها را موضوع بحث کنید، ایرادی ندارد و برای "یک دخترک نوجوان" طبیعیست !! ولی باید یکی هم سن و سال خودت را پیدا کنی و البته در پیغام خصوصی و فیس بوک مشغول به آن شوی نه اینجا !!
البته در نگاه دوم و از منظری دیگر بنظرم این تا حدی درست است، من متاسفانه عادت دارم افراد را بیش از آنکه ارزش دارند تحویل بگیرم و آدم حساب کنم، این رفتارهای کمونیستی نمیدانم دقیقا از کجا آمده ولی دارم رویش کار میکنم و در حال پیشرفت است، من بایت اینکه در میان بی محلی بقیه ملاحظهیِ سنت را نکردیم و زیادی جدیت گرفتیم پوزش میخواهم
2/10 !!
بعد از این همه مدت دوری از میادین این واقعا نامید کننده است، کس دیگری مگر نمانده داری اینجور از من گدایی توجه میکین، وبلاگ بزرگمهر مگر نیست، رایانی کسی...؟
راستی بالاخره جشن شکوفهها رفتی یا گفتند هنوز برایت زود است؟![]()
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (09-24-2013),مزدك بامداد (09-24-2013)
آغازگر جُستار

آخ جون دعـــــــــوا :-)
آغازگر جُستار

من گله ای ندارم
آغازگر جُستار

آغازگر جُستار

چندی پیش یه پست دیدم خیلی خنده دار بود. یه نفر ( نه من ) مثل داش مشتی ها به راسل حرف میزد. براش شعر گفته بود.. هرچی میگردم نمیتونم پیداش کنم..
تو نمیدونی کجاست؟ اگر پیداش کردی برای راسل بنویس شاید از انزوا بیرون بیاد...
راسل هم پسر بدی نیست.. فقط کمی متعصب هست..
باید روحیه اش رو عوض کنیم..
راسل جون؟ عزیزم؟ کجایی گلم؟ :-)
SAMKING (09-24-2013)
آغازگر جُستار

هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)