خب اکنون که قدری از جنجالِ این تاپیک کاسته شده، باید گفت چه کسی را دیدهاید که قبل از اینکه از دختری خوشش بیاید اول آلتِ تناسلیاش را ببیند و بر اساسِ آن انتخاب کند؟ زنباز ترین آدمهایی که من دیدهام همان سیمای زیبا و اندامِ خجسته برایشان کافی بوده که اینهم طبیعی است .مردانِ عادی هم که خیلی فاکتورهای دیگر را در نظر میگیرند و فیزیکِ شخص شاید در الویتهایِ اصلیِ آنها نباشد.(البته دروغ است همیشه در الویتِ اصلی هست ولی منظورم این است که شاید خودش باور ندارد که چنین است).اینجا هم یک جستار در تالارِ اروتیک است و قرار نیست اینجا در موردِ عشقِ رویایی دو کبوترِ عاشق یا پیوند آسمانی و رمانتیک لیلی و مجنون سخن گفته شود.جاییست برای حرف زدن در موردِ موضوعاتِ سکسی.حالا هر چیزِ سکسی در این مورد قابل بحث است.شکلِ آلتِ تناسلی زنان هم یکی از این موارد است.همین" نگو ، نبین ، بد است ، عیب است" ها است که میبینید مردِ 28 ساله ، شب اولِ ازدواج، سوراخِ عقب و جلو را از هم نمیتواند تشخیص دهد.
یک چیزِ دیگر.این دوستانِ پاستوریزهی ما احتمالا با خود نمیگویند این همه فیلم و عکس پورنو به کجا میرود و برای چه کسی ساخته میشود؟ یعنی همچنان باور دارند مثلا برادرِ درسخوانِ ساکتِ سربهزیرشان ، یا خواهرِ نازنازیِ عزیزتر از جانشان فیلم سوپر نگاه نمیکنند؟ و اگر نگاه میکنند برای سیر و سلوکِ عرفانی یا سنجشِ تئوریهای مدرنِ جامعه شناسی نگاه میکنند؟
تا آنجا که ما میدانیم این زنها به میلِ خودشان از کسشان عکس گرفتهاند و گذاشتهاند که مردم صفا کنند.حالا من دارم از این کنار گوشهها رد میشوم و اتفاقی میبینم 13 زن عکس کسهای خود را گذاشتهاند و میگویند به نظرِ شما کسِ کدامیک از ما زیباتر است؟ اکنون من اگر بگویم شمارهی 13 زیباتر است، دارم نگاه ابزاری به زن میکنم و یک ضدزنِ خبیث هستم؟!!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
من هم میتونم انتخاب كنم؟:))
حالا که چی ؟! به فرض هم انتخاب کردیم بعد چه اتفاقی قراره بیفته ؟! یعنی هر کدومو انتخاب کنیم کیس مورد نظر ظرف چند دقیقه برامون ارسال میشه ؟!
یا فقط باید با عکسشون خودارضایی کنیم ؟!
خوشتون بیاد یا نه همونطور که بعضی از دوستان اشار کردند این نگاه کاملن مردسالارانه هست که زن رو به چشم یک کالا و برده ی جنسی نگاه می کنه هر چقدر هم قصد توجیه داشته باشید این مسئله توجیه پذیر نیست
در کل حرکت جالبی نبود و با اینکه صحنه رو دیدم نپسندیدم !
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
برخی مردان این سایت، چنان از مرد بودنشان تعریف میکنند که گویا خود ،آفریننده ی خود بوده اند و مرد بودن را انتخاب کرده اند
مرد بودن شما فقط بخاطر گامت ایگرگ دار یست که زودتر خودش را به تخمک زن رسانده
همین...
زیادی بزرگش نکنید
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Fiona (01-04-2014),Nevermore (04-26-2013),sonixax (04-25-2013),undead_knight (04-25-2013),yasy (04-25-2013)
sonixax (04-25-2013)
برخی تابوها هستن که تا شکسته نشن وضع مملکت همینطور خواهد ماند ، به عنوان مثال همین امروز یکی از اشناهای بنده به همراه پدر و مادر گرامی خواستگاری () تشریف بردند و به محض اینکه فهمیدند دختر مورد نظرشان باکره نیست بند و بساط رو جمع کرده و سریعا بازگشتند ، حالا این موضوع چه ربطی به این تاپیک داره ؟ پیدا کنید پرتقال فروش را
sonixax (04-25-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)