Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
من البته اجرای صندلی را به عهده گرفتم و خودم الان ایده جالب و بهتری در ذهن ندارم.سوالات استاندارد هم با اینکه خوب بودند ولی جذابیت گذشته را ندارند.بقیه دوستان میتوانند سوالات استاندارد جدید پیشنهاد دهند،اگر نه من همان روال پیشین را ادامه میدهم به همان سبک قبلی تقریبا که حداقل یکدستی بهم نخورد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
خب بجز آنارشی و آلیس هموندان دیگری نیستند که دشواری کمتری داشته باشند؟ این همه هموند کسی داوطلب نمیشه؟ زمان صندلی داغ بعدی زمان کی هست؟ من هم بدم نمیاد بنشینم ولی تو این چند روز آینده باید روی یک ... کار کنم.
تعلیم معلم به كسی ننگ نداردسیبی كه سهیلش نخورد رنگ ندارد
فعلا تا مشخص شدن سوالات و فرم جدید صندلی داغ براه نخواهد افتاد و این امر هم مدتی زمان خواهد برد.
ولی دوستان علاقهمند خودشان را ولی کاندید کنند، زمان دقیقش را یعد هماهنگ میکنیم.
تا اینجا آلیس و بیباک گرامی در لیست رفتهاند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
متاسفانه سیستمم مشکل پیدا کرده. ممکنه پاسخ سئوالها رو دیرتر بدم. البته احتمالش کمه ولی گفتم که در جریان باشید.
تعلیم معلم به كسی ننگ نداردسیبی كه سهیلش نخورد رنگ ندارد
Anarchy (04-16-2013)
راسلجان مهر کرده و جُستارهای پیشین صندلی داغ را بگشایید !
من گمان نکنم همه را با هم بگشاییم خیلی جالب شود،حداقل کاربرانی که در آن موقع فعال هستند را جستارشان راباید گشود.
ولی شما بگو اگر جستار خاصی را پیشنهاد میدهی آنرا بگشایم.
البته دوستان نظر دهند اگر نظر این باشد که همه جستارها را بگشاییم بهتر است همین کار را میکنیم و بسته به نظر جمعی و استقبال دوستان است و سخن من هم تنها نظر من و یک رای.
Mehrbod (04-26-2013),sonixax (04-25-2013),undead_knight (04-26-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)