وای توروخدا نگاه کن چطوری کاربرآزاری می کنن! داریوش جان حداقل بغل اسم جستار یه +18 می ذاشتی که بچه ها با شناخت کافی وارد تاپیک بشن!!!
وای توروخدا نگاه کن چطوری کاربرآزاری می کنن! داریوش جان حداقل بغل اسم جستار یه +18 می ذاشتی که بچه ها با شناخت کافی وارد تاپیک بشن!!!
Angela (04-09-2014),undead_knight (04-10-2014)
آلیس جان گویا دوستتان اینجا را با چاله میدان اشتباه گرفته اند.
undead_knight (04-10-2014)
کوروش و میلاد را که من فکر میکنم بویی از انسانیت نبردند و مانند افرادی که برای پول به تمام شرافت خود چوب حراج خواهند زد باید زمان برده داری در آمریکا متولد میشد ، بعدش در حالی که سیاه پوستان در حال چیدن گندم بودند همزمان به آنها تجاوز میکرد و کودکهای آنها را با شلاق سیاه و کبود میکرد و وقت شام که میشد روی صورت آنها مینشست و وقت دستشویی رفتن هم آنها باید با دهان باز جلوی اتاق ایشان میایستادند
"A Land without a People for a People without a Land"
kourosh_bikhoda (04-10-2014),sonixax (04-09-2014),undead_knight (04-10-2014)
چه شود :))
داریوش : به نظرم داریوش میبایستی در دوران پهلوی و خادم دربار به دنیا میامد و مجبور روزی صدها بار مجیز اعلا حضرت رو بخونه و به درگاه همایونی دعا کنه
کسرا : تصور کنید کسرا از یک دختری خوشش اومده و وقتی میره جلو و میخواد سر صحبت رو باز کنه میفهمه طرف نازی هستش و بعد از شدت سرخوردگی میره مسلمان میشه
راسل : با این روش انتحاری که در پیش گرفته خیلی عجیب نیست که فردا بشنویم راسل مسئولیت بمب گذاری در کعبه را قبول کرده
فعلن همین سه تا کفایت میکند.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Dariush (04-09-2014),kourosh_bikhoda (04-10-2014),undead_knight (04-10-2014)
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (04-10-2014)
شوخی"ناموسی"هم قبوله؟!:))
اگر اره من یکی دو تا سناریو توی ذهنم داره که باد دیدنشون تازه به معنای خباثت پی خواهید برد:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
kourosh_bikhoda (04-10-2014)
چه شلوغش می کنی آلیس!اینجا اسم اش کاربر آزاری است،دقت کنی من آخر نوشته ام اسمایلی خنده گذاشته ام،هدف آزردن تو بود.مطمئنا اگر مخاطب امید من باشم شک نکن که ناراحت نمی شوم،اما به نظرم یک مقدار هم باید مراعات خوانندگان را کرد،می توان همین شوخی ها را با لحنی که فحش و توهین را تداعی نکند انجام داد.این مسخره بازی ها را هم جمع اش کن که که دیگه کسی رو دعوت نمی کنم و این حرفها...
Mehrbod (04-10-2014),undead_knight (04-10-2014)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (04-10-2014),Theodor Herzl (04-10-2014),undead_knight (04-10-2014)
هماکنون 9 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 9 مهمان)