نکته خوبیه.
هر چند من نمیدانم چه چیز بالاترین را این اندازه شلوغ کرده، نزدیک به یک سال پیش که ایدهای نو بود و
نوشتههای خوبی لینک میشدند، من هم دنبال میکردم، ولی الآن نزدیک به چند ماهی میشود که هتا لاگاین هم نکردهام.
سایتهای همتراز مانند دنباله چگونهاند؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
bamiyeh گرامی ایمیلتون رو پ.خ کنید برای من تا براتون بفرستم
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
سلام رفقا.سایت خوبی دارین. اگه میشه برای منم بفرستین. دمتون گرم.
Anarchy (04-24-2012),Mehrbod (04-24-2012),Theodor Herzl (04-24-2012),کافر_مقدس (04-25-2012)
به نظرم داشتن حداقل 50 تا پست خوبه و میتونه خودش یه انگیزه باشه برای فعالیت...
بعضی از افرادی که در به در دنبال دعوتنامه می گردند در واقع هیچ گرایش سیاسی ندارند و علاقه ای هم به سیاست ندارند و بیشتر به خاطر بالا بردن بازدید سایتشون به بالاترین لینک می فرستند . اون هم در قسمت ورزش یا هنر و ادبیات و یا اقتصاد ..
در مورد سایت دنباله در ابتدا خوب بود ولی در حال حاضر مدتی هست که علاقه ی زیادی به جذب کاربر نشون نمیده و تلاشی برای رقابت با سایر سایت های مشابه نمی کنه
از دیگر سایت های مشابه میشه از آزادگی ، بی رنگی و ریشه ها نام برد که از میان این ها برای ثبت نام فقط ریشه ها نیازمند دعوتنامه هست
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
۲ تا دعوت نامه جدید موجود است دوستانی که خواهان دعوت نامه هستند و ۵۰ پست ندارند ، با رسیدن به ۵۰ پست یک دعوت نامه به بالاترین دریافت میکنید ، کسانی هم که از ۵۰ پست بیشتر دارند ، در پیغام خصوصی ایمیل خود را بدهند دعوتنامه بفرستیم.
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)