خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Persepolis (01-20-2014)
Persepolis (01-20-2014)
فدرالیسم توی ایران جواب نمیده! تمام این تازیها و کشورهای غربی و حتی اسرائیل به دنبال تجزیه ایران هستند ، همین اول شل بگیریم با پولهای نجومی که خرج میکنند راه برای تجزیه باز میشه!
"A Land without a People for a People without a Land"
kourosh_bikhoda (01-20-2014),Persepolis (01-20-2014),sonixax (01-20-2014),مزدك بامداد (01-20-2014)
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
نه، اسرائیل با "جمهوری اسلامی ایران" ( اسلامیست ها) دشمن است
وگرنه در زمان شاه، پیوند دوستانه ای با ایران و ایرانیان داشت.
از سوی دیگر، اینکه براستی اسرائیل در پی از هم پاشیدگی مرز ایران
باشد هم گمان درستی نیست. گرچه اسرائیل شاید خواهان دردسر برای
اسلامیست های رژیم باشد ولی میداند که ایران دور و عرب نزدیک
است و سلفیستهای عرب بارها و بارها از ایرانی های شیعه خرترند.
•
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Anarchy (01-20-2014),kourosh_bikhoda (01-20-2014),Mehrbod (01-20-2014),sonixax (01-20-2014)
sonixax (01-20-2014),مزدك بامداد (01-20-2014)
کسروی آدم محققی بود ولی خیلی احمق بود... کلا شعر و ور زیاد گفته!!
مردَک گفته: این کسانیکه تمبر یادگاری جمع میکنند، ابله و احمق هستند! آخه یکی نیست بگه احمق تویی که ذوق هنری نداری ی ی ی ی ی ی :-(((
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
هر کشوری بر اساس منافع خود در بازی سیاست جهانی تلاش میکند! اسرائیل هم به همینگونه! اکنون دشمنی با اسرائیل به سود ایران نیست و یک رابطه خوب با اسرائیل خیلی خوب است! اگر روزی دشمنی با اسرائیل به سود ایران بود باید در این قضیه درنگ نکند! وقتی هم ما از اسرائیل دفاع میکنیم از اسرائیل به عنوان یک idea دفاع میکنیم ، یعنی اینکه اسرائیل حق وجود و زندگی دارد و وجودش لازم است ولی مثل هر کشوری دولتها در آن میآیند و میروند! مثلا دولت حزب کارگر در زمان شاه بهترین روابط رو با ایران داشت و شیمون پرس خود ۱۰ها بار به ایران سفر کرده بود! ولی وقتی منخم بگین نخست وزیر شد از حزب لیکود اسرائیل سیاست خود را به سقوط شاه و تضعیف ایران تغییر داد! و نقش اساسی در اومدن این آخوندا داشت! دولتهای نتانیهو و شارون نیز به دنبال تجزیه ایران بودند به عنوان یک راه شکست جمهوری اسلامی! ولی حزب کارگر همیشه مخالفت شدید کرده و گفته که ایرانیها دشمن ایدئولوژیک ما نیستند ولی عربها دشمن ایدئولوژیک هستند ، پس بهتر است اسرائیل با ایران بهترین روابط را داشته باشد که در زمان شاه زیر نظر سوسیالیستهای اسرائیلی نیز اینگونه بود!
من خودم به شخص فکر میکنم کردها حق کشور مستقل داشتن را دارند ، کردها تنها قوم پراکندهای در خاورمیانه هستند که کشور ندارند! من که از استقلال یهود و داشتن کشور حمایت میکنم در principle نمیتوانم از حق کردها حمایت نکنم! بقیه استقلال طلبها مثل پان ترکها مزدور بیگانه هستند! البته همین الان هم هیچ حزب کرد ایرانی خواهان استقلال نیست به صورت رسمی ولی خوب به آنها بپرسید که آیا از استقلال بدتان میآید نه نخواهند گفت!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (01-20-2014)
kourosh_bikhoda (01-20-2014),sonixax (01-20-2014),مزدك بامداد (01-20-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)