زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
Aria Farbud (12-19-2013),sonixax (12-19-2013)
Alice(12-19-2013)
راستش من هم از چادر و مقنعه و این چیزها خوشم نمیآید که بوی تحجر و عقبماندگی مرا دلزده میکند.. معمولا هم چادریها به دو دسته تقسیم میشوند که یا خشکمذهبیهایی هستند که برای رسیدن به لباس زیرشان باید از هفت کوه و هفت دریا بگذرید و آخرش هم صیغهای عقدی چیزی را به جان بخرید. و یا جندههای زهورادررفتهای هستند که تنها با خواجه حافظ شیرازی و کمالالملک تبریزی نخوابیدهاند که میکوشند بخشی از بازار را از طریق حجاب جذب کنند! خلاصه خیلی کم پیش میآید که بتوانید موردِ درستحسابی در این میان پیدا کنید. من خودم دوست دختر محجبه داشتهام! چیزی که هست به نظرم جز در رویهها (باورهای نمایشی) دختران محجبه با دخترهای مانتویی فرق چندانی ندارند و اگر همان اسلام و اعتقاد به حجاب را کنار بگذارید با یک فتوکپی برابرِ اصل از یک دختر مانتویی روبرو خواهید بود.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Nevermore (12-20-2013)
انتونیو ویوالدی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)