بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
به جز بالاترین و آزادگی ، بی رنگی و دنباله هم هستند . و البته ریشه ها ولی این آخری هم از بالاترین تقلید کرده و برای عضویت نیاز به دعوتنامه هست . ولی خب شلوغ ترینشون همون بالاترین و آزادگی هست ..که بنابر تحقیقات شخصی خودم بالاترین حدود 10 برابر آزادگی مخاطب و بازدید کننده داره .
این هم آدرس دنباله ، بی رنگی و ریشه ها
دنباله • لینک های سبز
بی رنگی :: لینک های داغ
لینک های داغ | ریشه ها | Risheha
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
آقا مهربد این فرومی که گفتی می دونی چی شده ؟!! همین شلوغ ترین فروم ایرانی !!!گویا دیروز از طرف دادستانی کشور پیغام تهدید آمیز اومده برای ادمین سایت پرشن تولز بعد طرف خودشو خیس کرده نصف فروم رو پاک کرده !!
یعنی قسمت هایی پاک شدند که آدم حیرت می کنه .. موسیقی ، سینما ، سریال تلویزیونی !! گفتگوی آزاد هم به کل تعطیل شده !
لازم به ذکر هست که در بخش های یاد شده فقط لینک های مجاز استفاده میشد و بحث هایی صورت می گرفت طبق همون قوانین سخت و پیچیده !
در کل پی تی از دیروز تقریبن به حالت کما فرو رفته !
ادمین این سایت هم در خارج از کشور به سر می بره ولی چون منافع مالی داره اداره ی فیلترینگ و ارشاد و اطلاعات هر دستوری که بدن مجبوره که اطلاعت کنه .. حتا اگه بگن بمیر هم مجبوره بمیره ! تا مبادا منافعشون قطع بشه !!
گند بزنند به این مملکت اسلامی با این مسئولان مزخرف و متحجرش
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
آزاددگی چند لینک داده بودم:
آزادگی : کاربران : Agnostic : لینکهای فرستاده :
دوستان عزیز
باید برای تحول اینجا یک فکر اساسی کرد
نظری که من دارم اینه که فضای اینجا اگر برای ما همفکران
خشک و بی روح نباشه ولی برای اکثریت خشک و بی روح هست
باید تالار ها و جستار هایی رو باز کرد که فضای خشک اینجا رو نرم تر و ملایم تر کنه
مثلا یک نمونه کوچکش همین جستار حافظ شیرازی بود
خود من که میرم داخلش و یک شعری میخونم یا یک شعری میزارم روحم شاد میشه
این یک مثال کوچکی هست
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مهربد عزیز
ساده ترین کار این هست که به فاروم های دیگه نگاه کنیم
ببینیم چه موضوعاتی مخاطب بیشتری دارند
شاید مسخره به نظر برسه ولی ما به همون تاپیک های بعدی و قبلی هم شاید نیاز داشته باشیم
یک دید کلی اینو میگه که
ما باید در تمامی زمینه ها(تکرار میکنم در تمامی زمینه ها) موضوعات رو فعال کنیم
از موضوعات علمی و نجوم و هوا فضا و کامپیوتر و گرفته تا موسیقی و عکاسی و خوشنویسی و ....
به قول معروف از جون مرغ تا شیر ادمیزاد یا شیر مرغ تا جون ادمیزاد
رونق دادن اینجا کار یک روز و دو روز نیست
ولی به هر حال باید یک روزی استارت کار رو زد
صندلی داغ یادم رفت
—مزدک بامداد
ممد جان به نکات خوبی اشاره کردی.موافقم که ناقصی سایت کم نداره،ولی یکچیزی که هست اینجا هدف اصلیش بودن یه محیط باز برای بحثهای دینی و سیاسی و فلسفی و اجتماعی و اینهاست.بخشهای دیگه هم که داریم برای اینه که کمک کنند به اونها.و مخصوصا که یمقدار شرایط امنیتی را هم باید جدی بگیریم برای کاربرا.خودت که تاپیک انجمن رو دیدی که چارتش رو هم درست کرده بودند.
البته صندلی داغ محدود (با رعایت نکات امنیتی) هم فکر بدی نیست،کلا بخش سرگرمی و هنری سایت رو موافقم یکم بهش رونق بدیم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)