sonixax (03-19-2013)
چونکه مردها هیچگاه نمی گویند:i didn't say "yes" either
بحث هم از همینجا شروع شد.
من گمان می کنم این زن ها هستند که کنترل روی میل جنسی شان ندارند و در حال مستی و شادی تصمیم می گیرند که برویم یک حالی هم بکنیم و فردای سکس به این نتیجه می رسند که عجب غلطی کرده اند پس بروند یک شکایتی هم بکنند بلکه چیزی هم این میان برایشان بماسد.قانون هم که تا دلتان بخواهد کاستی دارد و طرف ایشان را می گیرد.
و گرنه ما مردان هرگاه از کسی خوشمان نیاید "نه" گفتن را خوب یاد داریم.
شما هم کمتر به attack a straw man متوسل شوید.از این راه چیزی عایدتان نمی شود.
خب این از بدبختی و بیچارگی و کم توجهی به حقوق مردان هست!نه اینکه بخوایم زنان هم خفه خون بگیرند:))
گمان شما باید یک سری پشتوانه علمی داشته باشه مگرنه ارزشش مثل سایر دیدگاه های شخصیه.اتفاقا من در چند پست پیش نمونه از درندگان جنسی! مونث رو معرفی کردم که مردان مست رو توی بارها و کافه ها یفه میکنند و فقط اینکه خود مردان هم کمتر فکر میکنند که کاری که باهاشون شده چیز طبیعی نیست.
دوست عزیز مسئله این نیست شخص مخالفت نکرده،بلکه مسئله این هست که شخص در یک حال غیر عادی مخالفت نکرده.مگرنه مضحک ترین دیدگاه به سکس این میتونه باشه که تا شخص کتبا،شفاها و با اثر انگشت و فیلم و... نگفت آره حتی بوسه ای هم این وسط رد و بدل نشه:))
والا من از پهلوان مورد نظر فقط سوال کردم و نتیجه گیری هام رو هم لزوما به پهلوان اصلی! نسبت ندادم:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
خوب اینجا اگر قبول میکنید که مردان بدبخت هستند،بعد با این بقول مهربدمادینگرایی دارید فقط آنرا مسالهای زنانه مطرح میکنید و فمینیستها با دادن چک سفید دنبال جیغ برای به زندان انداختن فقط مردان هستند.
خوب بفرمایید با این خفه نکردن (صدای جعلی فمینیستی) و با پایمال کردن بیشتر حقوق مردان چطور وضع جامعه اخلاقیتر شده؟فمینیستیتر که قطعا شده ولی اخلاقی تر؟!
مساله اصلی این است که هدف حجمه فمینیستها مردان هستند.مردان از نگاه فمینیستها اینجا متهم و متجاوز و شریک جرم در تجاوز و... هستند(انکار اینیکی دیگر مضحک خواهد بود).نمیشود با چنین کاری به مردان بگویید بروید دنبال حق خودشان.اینجا دعوا سر همان یک مثقال کیک مردان است نه اینکه کیک را بزرگتر کنیم.
بقول مهربد خیلی راحت این موضعش میشود شرایط و اخلاق سکس،نه «حقوق زنان».اینکه خودمان را به آن راه بزنیم که «دفاع از حقوق زنان» یعنی برداشتن مشکلات جنسیتی اتفاقا به مست کردن خیلی بیشتری دارد.مشخص است داستان بر سر چیست،اینها مربوط به انگیزه است و انسان با غریزه حیوانیش بقول دوستان با یکمقدار کمی عقل و نگاه به سخنان و رفتار میشود تهش را ببیند(اینها در تعریف ویکیپدیا از فمینیسم پیدا نمیشود) !!
این حرفها مرا یاد این برنامه اتمی ج.ا میاندازد که همین فمینیستها و امثال آنها میگویند اینجا باید بطور علمی (!!) تا آخرین قطعه بمب اتمی باید ثابت شود و مقداری از مظلومیت ج.ا روضه میخوانند و مثلا اینکه ایران دارد میلیارد میلیارد ضرر میدهد ارورانیوم 20% رای راکتورهایِ نداشتهاش غنی میکند دلیل علمی نمیشود شاید مثلا قرار است ان اورانیوم غنی شده را خامنهای بگذارد جلویش تماشا کند (خامنهای را نباید ناراحت کنیم و زبانم لال یکموقع گمان کنیم اینها میتوانند هدف و مقصودی هم داشته باشند) یا مثلا وقتی احمدی نژاد میگوید اسرائیل باید محو شود ترجمه بد شده و منظورش چیز دیگریست !!
جنبش سیاسی را باید از دید سیاسی و نهایتا علوم سیاسی هم به آن نگاه کرد،کافیست نگاه کنیم این جنبش تا اینجای کار چه کرده و دنبال چه بوده،اینکه بگوییم اینها که بد هستند ربطی به فمینیسم ندارند مثل اینست که یکنفر نتایج آزمایشی که مطابق نظرش نیست را دور بریزد و بگوید اینها مورد تایید من نیست پس قبول نیست و آنها را دور بریزد،اینجا سخن گفتن از اینکه اثبات علمی کنید (انگار مثلا علوم طبیعیست و ما داریم تیر آهن یا مثلا درخت را تحلیل میکنیم) و بگویید انشالله گربه است شوخیست !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Mehrbod (03-19-2013),Ouroboros (03-19-2013),sonixax (03-19-2013),undead_knight (03-19-2013)
فکر کنم باید به کاربرانی که در آکادمی مردسالاری فعالیت میکنند و ناراحتی قلبی دارند هشدار دهم این آهنگ را گوش ندهند! آی مردم مُردم از گوگوش .
Download mardom.mordam.MP3 @ UppIT
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
دل به دریا زدم و نیوشیدم[1]:
من زن ِ ایرانی, اهل ِ خود ویرانی, آینه ی دق کرده, بس که هق هق کرده
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,
من زن ِ ایرانی
اهل ِ خود ویرانی
آینه ی دق کرده
بس که هق هق کرده
مثل یک کوه یخ
می چکم در مطبخ
از سپاه تسلیم
روز و شب بی تقویم
آی مَردم مُردم
باز هم سَر خوردم
مُردم از مرد بد نامَردم
من به خود نه، که به زن بد کردم
من پُر از تـنهایی
وحشت از زیبایی
در نمد پیچیده
بی هوا پوسیده
برّه ی قربانی
ابرک بارانی
آی مَردم مُردم
باز هم سَر خوردم
مُردم از مرد بد نامَردم
بر تن یاس سپید سفره
جای قلاب کمر می سوزد
لب فریاد مرا می دوزد
سیر سیرم سیر از مشت و لگد
برده داران حقیر مرگ بو
بر سر بازار عاشق می کـُشند
خواب مخمل را بر هم می زنند
این کنیزکان خواهر منند
آی مَردم مُردم
باز هم سَر خوردم
مُردم از مرد بد نامَردم
----
1. ^ Niyušidan || نیوشیدن: گوش فرا دادن To listen
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
قبل از اینکه حس حمله پیدا کنم گفتن از اشتباهاتی که در طول تاریخ فمنیسم رخ داده بد نیست:)
یکی از چیزهایی که فکر میکنم حداقل بار کمدی زیادی ایجاد کرده ورود ایده های جنسیتی در تفسیر فلسفه و دانش هست(البته در سطح پایین بد نیست ولی این آخر رادیکالیسمه!)
فکر میکنم در راه رسیدن به جایگاه نخست چرت پرت های جنسیتی اول بشه:))E=mc^2 یک معادله جنسیست!چون به سرعت نور امتیاز ویژه ای در برابر سایر سرعت هایی میده که برای ما لازم و حیاتی هستند!
Luce Irigaray - Wikipedia, the free encyclopedia
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)