نوشته اصلی از سوی
mamad1
مهربد جان
نق زدن دیگه چه صیغه ای ؟
من هیتلر رو دوست دارم
شخصیت کاریزماتیکشو دوس دارم
خیلی از تفکراتشو دوس دارم
در عین حال نژاد پرستیشو دوس ندارم
در مورد هلوکاست هم نظری قطعی ندارم
شاید این اتفاق افتاده شاید هم
جناب تئودور هرتزل یه کمی ابو روغنشو زیاده کرده
این نظر منه
کجای این نق زدنه؟
اگر می فرمایید ما یک مدل جدید از ازادی بیان در خاک المان و کشور های اروپایی داریم ما هم قبول میکنیم و تفکراتمونو بیان نمیکنیم(خیلی هم خوب بلدیم این کار رو)
اما اگر میگید این نق زدنه
نه قبول نیست
شما میتوانید دربارهیِ هیلتر و گرایش هایتان برای پیشوای بزرگ اتان را بروید هر جا خواستید بنویسید (تا زمانیکه رسما
نژادپرستی نکنید و نشود), ولی برای «هلوکاست» ما سخنی از «انکار» یا «بازنگری» یا «این شمار کشته نشدهاند آن شمار کشته شدهاند»
و ... را شوربختانه نمیتوانیم بپذیریم, گرچه خود من موافق با آزادی اشان هستم, ولی بودن server در خاکِ کشور آلمان ما را وادار به پیروی از قانونهای خاک آلمان میکنید.
باور هم ندارید بفرمایید بروید قانونهایِ آلمان را از اینجا بخوانید:
- WiKi
Holocaustleugnung
..
Öffentliche Holocaustleugnung findet in vielen Staaten statt. In einigen wird sie von Regierungen gedeckt, teilweise sogar gefördert. In anderen, darunter allen deutschsprachigen, ist sie ein eigener Straftatbestand. In weiteren Staaten ist sie unter bestimmten Umständen als Rassenhass, Verleumdung oder „falsche Nachricht“ strafbar (siehe Gesetze gegen Holocaustleugnung).
ترزبان[1]:
گفتگوی آزادانه پیرامون[2] هلوکاست در بسیاری کشورها دیده میشود. در برخی جاها هتا زیرپوشش دولت بوده و تشویق نیز میشود. در دیگر جاها ولی, دربرگیرندهیِ همهیِ کشورهای «آلمانیزبان» برای خود بَــزَهی[3] جداگانه میباشد. در برخی کشورهای دیگر نیز در برخی شرایطْ نژادپرستی, بیزاریافکنی, بدنامیدن یا فراکنی به شمار رفته و پادافرهمند (مجازاتشدنی) است.
----
1. ^ tar+zabânidan::Tarzabânidan <— Tarzabândan || ترزبانیدن: ترجمه کردن to translate
2. ^ pirâ+mun::Pirâmun || پیرامون: محیط Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ around
3. ^ Bazah || بزه: جرم Dehxodâ, Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ crime