To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
اخساس میکنم این کاربر امید همان گوگل هست!
متاسفم که به همچین سوالاتی جواب میدی!
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
Crusader(04-03-2014),undead_knight (04-03-2014)
Anarchy (04-03-2014)
دوستان صندلی داغ باید کمی هیجان داشته باشد دیگر. اینکه ببینیم مارکس و لنین چه شکری خوردهاند که هیجان ندارد، سوال صندلی داغ باید کون شرکت کننده را بسوزاند! شرکت کننده هم اگر مایل بود میتواند جواب ندهد.
undead_knight (04-03-2014)
Mehrbod (04-04-2014),sonixax (04-03-2014),undead_knight (04-03-2014)
undead_knight (04-03-2014)
البته که برای خودم احترام قائلم ولی تعریف احترام از دید ما قطعا فرق داره.
من خط قرمزی ندارم و اتفاقا خوشم میاد این خط قرمزهای مضحکی که اجتماع و اطرافیان به آدم تحمیل میکنند رو بشکنم،نه اینکه خیلی راحت باشه ولی در گفتن اینها هیچ خوبی یا بدی خاصی وجود نداره و نه برای کسی شرم میاره و نه افتخار.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
احترام در فضای مردانه با احترام اجتماعی و زنانه متفاوت است، شما نمیخواهید ما از لباس زیرتان بدانیم چون زن هستید و اطلاعات جنسی را به شریک جنسی تان میدهید، اما برای مردان چنین چیزی کمترین ربطی به احترام و شخصیت و ... ندارد. من حتی گاهی با دوستانم که جمع میشویم خاطرات جلق یکدیگر را مرور میکنیم و دلشاد میشویم.
خوب بحث شیرین لباس زیر شد شما چشمانتان را بگیرید من از دوست شرکت کننده سوالی دارم.
هماینک شورت شما چه رنگی و با چه طرحی است گرامی؟
اگر هم برایتان مقدور است و عکسی از شورتتان بگیرید و ارسال کنید ما را دلشاد کردهاید، یک در دنیا و صد در آخرت نصیبتان.
با سپاس از آرشِ گرامی و دوستانی که شرکت کردند. این جستار تا دورِ بعدیِ بازگشاییِ جستارها، بسته خواهند ماند.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Mehrbod (04-10-2014),sonixax (04-10-2014),undead_knight (04-10-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)