Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (06-21-2013)
زنان دقیقا تو یه رابطه عاطفی متقابل چحوری هستن؟ خودخواه و منفعت طلب؟
sonixax (06-21-2013)
جهت اطلاع باید اعلام کنم که اینجا تالار است و قدرت اسپاگتی این دنیای مجازی طوریست که تالارها جای یکدیگر را نمیگیرند و محدودیت عملی در حجم تالارها وجود ندارد.همچنین بگمانم این داستان نشان خوبی بود برای میزان نگاه عینی مجموعه کاربران به موضوعات و آزادی بیان (این مطالب سانسور شده بودند و تا آنجا که میدانم تنها منبع دسترسی به آنها الان همین آرشیو است).
اگر کسی هم فکر میکند با ایروتیک مشکل ندارد ولی با آبکی بودن مطالب فعلی مشکل دارد (!!) میتواند مطالب ناآبکی بگذارد اینجا.البته جالب است تا بحال هیچ تالار دیگری در بخش فان یا مطالب جدیتر بعلت آبکی بودن درخواست حذفش مطرح نشده و درخواست سانسور مطالب تنها به این خاطر که مورد پسند نیست چه استدلالهایِ آبکی که نمیتراشد برای مخفی کردن خود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Dariush (06-22-2013),iranbanoo (06-21-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-21-2013),sonixax (06-21-2013)
اگه منو میگی
من که برای pr0n نمیام اینجا. دیدم همه دارن نظر میدن گفتم که بگم این چیزا کلاس فروم رو آورده پایین. این داستانا مثلا قراره تحریک آمیز باشن یا Diaries of a psychotherapist in an asylum for the sexually crazed ؟ خب حداقل اسمش تالارو عوض کنید:
تالار داستان های erratic.
!DIG HERE
sonixax (06-22-2013)
Shlomo Shumbulowitz (06-22-2013),sonixax (06-22-2013)
شما یک کالیبر باهوشتر از ترولهای معمول اینجا هستید، یا شیلا کلاس تقویتی رفته و دیپلم گرفته یا استادشان را دعوت کرده. به هرحال ایشان توضح داد که بابت سپاس دیگران زیر آن پست شما و برای آنها که بدلیل همفکری احتمالی با شما بهتان سپاس داده بودند آنرا نوشته. یک دلیل دیگر برای اینکه باید سپاس/پسند را برداریم و وجودشان هیچ فایدهای ندارد. ضمنا من حالت شما را تغییر دادم، به نظرم این یکی مناسبتر است.
زنده باد زندگی!
Fiona (06-22-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-22-2013),sonixax (06-22-2013)
1-زنان هیج پایبندی به اخلاقیات ندارند، نه به این خاطر که به آن اعتقاد ندارند، بلکه به این خاطر که به آن نیازی نداشته و کسی هم از آنها چنین انتظاری تاکنون نداشته. اخلاقیات، چه در معنای عام و فلسفی کلمه، از قبیلِ عدمِ استفاده ابزاری از انسانها، نگاهِ غیرفایدهگرایانه به آنها و ... چه در معنای عامیانهاش از قبیل شوالیهگری، لوتیگری و مرام و... تماما برساخته مردان است ، چه آنها بودهاند که در رقابت یا جنگ با هم، در تعاملاتِ اقتصادی، سیاسی، اجتماعی به ضرورتِ وجودِ اینها پی بردهاند.
2-زنان میانهای با صداقتِ فکری ندارند؛ آنها به دنبالِ حقیقت عینی نیستند بلکه منافعشان به عنوانِ یک زن در معنای خاص و جامعه زنان در معنای کلی، اولین و مهمترین اولویت را دارد و معمولا باید مواضعشان را تنها با توجه به شرایطی که در آن قرار دارند سنجید. در همین انجمن بانوانی بودهاند که به اعترافِ خودشان با بخشهایی از جنبشِ ضدفمنیستیِ مردانِ اینجا موافق بودهاند اما بنا به دلایلی به آن اذعان نکردهاند! در حالیکه مردانی اینجا که با اعتقادی راسخ باورمند به حقیقت داشتنِ ظلمِ تاریخی بر زنان از سوی مردان هستند، و ماههاست که در بحثهای ما پیرامونِ این موضوعاتِ فمنیستی مقاومت میکنند. علاوه بر اینکه مثلا امیر و مهربد نیز پیش از این فمنیست بودهاند!
3-منافعِ ژنتیکی/زنانه/شخصی برای زنان همیشه برتر و مهمتر از روابطِ عاطفی انسانیست. بهترین آزمایش در این مورد این است : من اگر با زنی بیست سال زندگی کنم و بهترین شوهر دنیا برای او باشم، در یک مخمصه مشترک برای من و فرزندی که او از ازدواجِ پیشیناش داشته، او بیشک کمک به فرزند را انتخاب خواهد کرد! کسی هم او را به این خاطر سرزنش نمیکند که چرا اینقدر نمکنشناس است، که هیچ، به احتمال زیاد تشویق هم میشود، بالاخره او مادر است دیگر! یعنی همیشه و همه جا مادر بودن بر همسر بودن اولویت دارد!
4-بودنِ آنها با شما منوط است به میزانِ فایدهایکه به آنها میرسانید(مادی، عاطفی، جنسی ، اجتماعی و...) و هر لحظه که گزینهای بهتر پیدا شد، وفاداری و اینها را جیش میکند رویش ! بازهم کسی چندان در این مورد او را سرزنش نمیکند. و هتا ممکن است تحسین شود! در همین انجمن، مهربد میگفت این کار اگرچه از لحاظِ اخلاقی شاید درست نباشد، اما فایدههایی دارد و اگر امروز ما اینچنین مغزمان بزرگ است یا فیزیکِ سالم و درستی داریم، احتمالا به خاطرِ خیانتیست که یکی از مادرانمان به پدرمان کرده! در جوامع سنتی هم همیشه مردانی که پس از مرگِ همسرشان ازدواج کردهاند مورد شماطت قرار گرفتهاند، در موردِ زنانی که پس از مرگِ همسرشان ازدواج کردهاند کسی چیزی نمیگوید. در همین کشورِ خودمان، هزارن همسرِ شهید هستند که هم از مزایای شهادتِ شوهرِ پیشینشان بهره میبرند و هم از شوهرِ جدیدشان!
پ.ن: آقا من خواهری دارم که خودم بزرگاش کردهام و دقیقا در جایگاه مادر بودهام برایش. هنوز هم هر کاری که از دستم بربیاید برایش میکنم، چرا که دوستش دارم، با اینحال اگر او یک کیک داشته باشد و من از او بخواهم که به من بدهدش، در 70 درصد مواقع نمیدهد!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
نظر لطفتونه، سعی میکنم در کارم بهترین باشم. وقتی طرفت نقطه جوشش از هلیوم 3 هم پایین تره باید ترولید!
کالیبرو داشته باش:
مطمئنا همین طور بوده که شما فرمودید.
چطوره نظر سنجی کنید اما مواظب باشید به تیرباران فمینیست ها کشیده نشود.
سواستفاده از اختیارات؟ داشتیم؟
!DIG HERE
از وقتی برای ما از سخن از بیسوادی و پارتی بازی انیشتین در بردن جایزه نوبل و اوردن نام ِ ژیژک و ویتگشتاین کردهای مشغول ریسه رفتنم و نمیتونم دیگه به هیچ عمل جنسی یا غیر جنسی مشغول باشم،ولی بخاطر تو هم شده باشد یکی به افتخار پیشوا (!!) و باقی یهودستیزان میزنم !!
حالا اینها را رها کنیم، کمی برای ما از گولد بگو
خواستی میتونی حال و هوا رو عوض کنی و درامش کنی و ما را به گریه بندازی، از خاطرات اوایل کودکیت بگو و اینکه چطور اینجور عقدهای شدی !!
پ.ن:
چه شد؟ تصویر Brown را دیدی احساسات نژادپرستانهات جریحهدار شد جیگر
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Dariush (06-22-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-22-2013),sonixax (06-22-2013)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)