از ایران خبر رسیده که App Store هم گویا فیلتر شده است
از ایران خبر رسیده که App Store هم گویا فیلتر شده است
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
یه پیام خصوصی زدم واسه مدیر ارشد و نوشتم به خاطر توهین از کاربر گالاکسی شکایت دارم
جواب داده:
نوشته اصلی از سوی Rayan
جواب دادم:
با سلام
سوال اینجاست که به کسی چه ربطی داره که کجا و کی بنده نظرمو میدم؟
قانونی مشابه بند ب معروب برای پست نزدن هم دارید که از قانون اسم می برید؟
-----------------
اما در مورد پریدن بحث
بحث یه بحثی بود که من بهش اعتراض داشتم
به فرض مثال
کاربر x یه مشکلی براش به وجود میاد که که اتفاقا اون مشکل مورد نظر من هست چه بسی که اگر برید ببینید
من زیر پست های دوستانم تنکس زدم معنیش اینه که از اول بحثو دنبال میکردم و در نهایت هم نظرمو گفتم نسبت به دروغ های یک شخص
توهینی هم نکردم فقط لحنم جدی بود
بعد این میشه دلیل بر توهین کردن گالاکسی به من؟
جل ال خالق از بی منطقی شما که دیگه جوابی نداشتید گیر دادید
به پریدن وسط بحث من
-----------
مرد حسابی من دارم بحثو دنبال میکنم
چرا میگی پریدی وسط بحث ؟ این دیگه چه حرف مسخره ای هست؟
ادمی نیستم که کاربر تالار طنز هم باشم حالا یک دفعه این نظرو داده باشم که برای شما شبهه بشه
من همیشه به این موارد انتقاد دارم و داشتم مثل قضیه جناب مهربد
-------------------
اما در مورد لحن قبلی اقای گالاکسی
لحن ایشون قبل از این هم به شدت بد بود
بفرمایید
تاپیک کذایی رو باز بفرمایید تا بنده نقل قول بگیر که قبل از حرفای من هم لحن ایشون تند بود
------
در نهایت
هر اتفاقی که افتاده باشه
یک مدیر حق جثارت و توهین نداره
چرا که یک کار بد کار بد دیگه ای رو توجیه نمیکنه
اون هم برای یک مدیر که باید الگو باشه
فردا اگر یکی به این اقا گفت جواب ابله هان خاموشی هست و احمق هستی لطفا اون موقع هم تذکر ندید
چون بالاخره بحث هست و ممکنه تو بحث فحش هم بدن---
عدالت رو رعایت کنید و
اخطار بدید و حتی محروم کنید
تا درس عبرت بشه
و اعلام کنید که اخطار دادید
توی پست دادن و بحث کردن دیگران هم که اولین مطالبه و حق توی یک فاروم هست دخالت نکنید
نوشته اصلی از سوی Rayan
بنده نه اخلال گرم و نه اهل تشنج
دروغگویی های مدیر شما نیاز به تذکر بنده داشت و بنده صلاح دیدم که جواب بدم - اگر پاسخ کافی و مناسب رو به دروغگویی های مدیرتون دوستانم داده بودن بنده به همون تنکس کفایت میکردم و ادامه نمیدادم همیشه هم همینطور بوده
اما چون دوستان پاسخ مناسب رو به دروغگویی ها ندادند
بنده صلاح دیدم و تشخیص دادم که باید جواب بدم
هیچ کار غیر قانونی و اشتباهی هم نکردم
لشکر کشی و یار کشی هم از توهمات شماست
که صد بار خوبه 3 میلیون بار دیگه هم بگید واسه من صنار ارزش نداره
------------------------------------------------------------
سفسطه نکنید
بنده اگر قبلا فعالیت مشکل زا داشتم اخطارشو هم گرفتم
مجازاتشو هم کشیدم
اگر هم دیگه اخطار ندارم نشان از فعالیت های بدون مشکل من بوده(البته از دید شما)
حالا به جای سفسطه کردن و از گذشته ها گفتن اگر من خطایی کردم بفرمایید اخطارتونو بدید
و اگر مدیر هاتون خطا کردند بفرمایید اخطار بدید
لازم نیست برای فراری دادن مدیر خاطی و فحاشتون
گذشته ها رو یاد اوری کنید که سفسطه ای بیش نیست
و ارزشی هم برای من نداره
----------------------------------------------------
در نهایت من انتظار برخورد شما با مدیر های تازه به دوران رسیده و دست پرورده خودتون رو ندارم
فقط خواستم بی عدالتی شما رو نشون بدم
که بحمد الله نشون دادم
و همیشه هم این کارو میکنم
نوشته اصلی از سوی Rayan
بحث رو طولانی نمیکنم که جوابهاتون ارزشی نداره از نظر منطقی
ما هم اگر مدیر بشیم با تخلفات برخورد میکنیم
این رو بفرمایید به خودتون بگید
که توی روز روشن توی تاپیک عمومی میگید هر کی تخلف بکنه باش برخورد میشه
اما توی پیام خصوصی میگید
حالا اگر یکی اولین بارش هر چی هم خواس فحش داد اشکال نداره باش برخورد نکنیم
و اینکه کاربری که سعه صدرش انقدر پایین باشه که در مقابل حرف به این سادگی نتونه خودشو کنترل کنه
هم از اون کاربر بار ها تخلف کرده خطرناک تره!
هم صلاحیت مدیریت نداره
و هم لیاقت تعاریفی که ازش میشه
این رایان متاسفانه از گروه افرادی است که قوانین را بسته به مصلحت اجرا می کنند. (روند رایج در ایران هم همین است)
یعنی همان جمله معروف «همهٔ حیوانات برابرند اما بعضی برابرترند.»
به جای این بحث با شما کافی بود یک تذکر به گالاکسی می دادند و بحثی نمی کردند.
شوربختانه این خفه کردن مخالف به شکل غریبی در روح و خون و پوست و استخوان مردم رخنه کرده طوری که خودشان هم رای به خفه کردن مخالف میدهند
دکتر ساسی
حالا میشود تصور کرد که ما اگر همین حرف رو زده بودیم چه الم شنگه ای راه مینداختند و اخطار و اخراج و...
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
همه پیکهای زیر چند دقیقه پس از فرستادن پاک شده و به من کارت زرد دادند
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
اینم آخریش برای من در ادامه بالا:
شما عمدا خلاف واقع میفرمایید،در سراسر پست شما دو جا ایراد به ترجمه گرفته شده بود.یکی انبیا 67 بود که ترجمه اف بود،که آن اصلا دربست حرف شما را قبول میگیریم که لعنت فرستادن خیلی هم خوب است و ثواب دارد !!
دومی هم ترجمه لایعلمون است که ما از خودمان در نیاورده ایم و معنای صریح و روانش همین میشود.
آیتی:
نادانان گفتند: چرا خدا با ما سخن نمىگوید؟ یا معجزهاى بر ما نمىآید؟ پیشینیانشان نیز چنین سخنانى مىگفتند. دلهایشان همانند یكدیگر است. ما براى آنان كه به یقین رسیدهاند، آیات را بیان كردهایم
قمشه ای:
مردم نادان اعتراض کردند که چرا خداوند با ما سخن نگوید، یا معجزهای (و کتابی مطابق میل ما) بر ما نمیآید؟ پیشینیان هم به مانند اینان (به نادانی) چنین سخنان میگفتند؛ دلهاشان (در نافهمی) به هم شبیه است. ما ادلّه رسالت را برای اهل یقین روشن گردانیدیم.
انصاریان:
و کسانی که نادان و ناآگاهند، گفتند: چرا خدا با ما سخن نمی گوید یا نشانه و معجزه ای برای ما نمی آید؟ گذشتگان آنان نیز مانند گفته ایشان را گفتند؛ دل هایشان [در تعصّب، لجاجت، عناد و نادانی] شبیه هم است. تحقیقاً ما [به اندازه لازم] نشانه ها را برای اهل باور بیان کرده ایم.
بهرامپور:
و نادانها گفتند: چرا خدا با ما [بى واسطه] سخن نمىگوید یا معجزهاى سوى ما نمىآید؟ گذشتگان آنها نیز چنین مىگفتند، دلهایشان به هم مىماند. البته ما آیات را براى اهل یقین بیان كردهایم
خرمشاهی:
نادانان گفتند چرا خداوند با ما [بیواسطه] سخن نمیگوید، یا چرا معجزهای برای ما نازل نمیشود کسانی که پیش از اینان بودند نیز مانند سخن ایشان را گفتند، دل و درونشان همانند است، و ما آیات خود را برای مردمی که اهل یقین هستند، روشن ساختهایم
فولادوند:
افراد نادان گفتند: «چرا خدا با ما سخن نمىگوید؟ یا براى ما معجزهاى نمىآید؟» كسانى كه پیش از اینان بودند [نیز] مثل همین گفته ایشان را مىگفتند. دلها [و افكار]شان به هم مىماند. ما نشانهها[ى خود] را براى گروهى كه یقین دارند، نیك روشن گردانیدهایم.
....
کجا تشیف بردید با پستتان،بودید !!
گویا باز منطق کوانتومی عزیزان براه افتاده
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
گویا دیدند بدجوری ٣ شده ! از بالا دستور رسید كش ندهید ، برادران هم نه تنها كش ندادند بلكه از بیخ بریدند كه اصلن كش نیاید
دکتر ساسی
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)