برای من آمده "برای آگاهی شما:1"، اما هر چه جستجو می کنم نمی فهمم چه اتفاقی افتاده، پیغام خصوصی نیست گفتاورد هم نیست.
برای من آمده "برای آگاهی شما:1"، اما هر چه جستجو می کنم نمی فهمم چه اتفاقی افتاده، پیغام خصوصی نیست گفتاورد هم نیست.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
حل شد همان گفتاورد بود.
مدیر عزیز دل برادر اینقدر این تاپیک ها را دستکاری نکن این تن بمیره
این تاپیک را دیدم:===> جُستار: همبود کاررَها - The work-free society
هی با خودم میگم من کِی در این تاپیک پست گذاشتم؟ پست من اینجا چکار میکنه؟
فکر کنم شما حوصله ات که سر میره بازی با روان کاربران برات جذاب میشه
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
sonixax (10-09-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (10-10-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هرچه بود،اسپاگتی خیرتان دهاد.خوب است عکس های تاپیک پورنوگرافی را نمی کشد اینور و آنور
—مزدک بامداد
میلاد جان مرسی،آقا من پیک ام را خودم پاک کردم.محروم نشویم یک وقتبدون شوخی اکنون چندروز برای ویرایش پیک فرصت است؟
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)