منم درگیر مشکلات عشقی ام، البته حل شد و یه جورایی الان درگیر شکست عشقی ام
چقد تهران نسبت به بقیه شهرای ایران خوبه، هم خود شهرش و هم فرهنگ مردمش... هرچی امکانات هم هست که مال اونجاست.
منم درگیر مشکلات عشقی ام، البته حل شد و یه جورایی الان درگیر شکست عشقی ام
چقد تهران نسبت به بقیه شهرای ایران خوبه، هم خود شهرش و هم فرهنگ مردمش... هرچی امکانات هم هست که مال اونجاست.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
درسته - تهران امکانات زیاد داره ولی دود و دمش از امکاناتش هم بیشتره . و نه امکاناتش و نه دود و دمش و نه آدمهاش هیچ کدوم خوب نیستند . شما ظاهر داستان رو دیدید .
من هفت جد پشت سرم هم تهرانی هستند مسافرت خارج از تهران هم زیاد نرفتم همش تهران بودم به خاطر اینکه تهران رو بیشتر دوست داشتم . تا اینکه اومدم بیرون و تازه فهمیدم چه بدبختهایی هستیم ماها !
امکانات تهران موجوب بدبختی شهر و مردمشه .
در اروپا شما در یک دهات دور افتاده و کوچک هم که بروید به فاصله یکی دو کیلومتری حتمن یک بیمارستان مجهز با تمام امکانات هست و همان دهات کوچک چیزی کم از پاریس و برلین و استکهلم و لندن و ... نداره .
ما در ایران از تهران برای خودمان یک کشور شلوغِ کثیفِ پر سر و صدایِ صنعتی ساخته ایم و بقیه را قبول نداریم و ولمان کنند میگوییم مردمان باقی شهرها باید ویزا بگیرند و بیایند !!!!!!!
بنده که تهران را دوست ندارم ، شهری متضاد طوری که در کنار ژیان هزار سال پیش ، بوگاتی آخرین مدل پارکه و این تضاد نه تنها در ماشینها بلکه در تک تک جزئیات این شهر حتا تا رفتار مردم خیلی خوب و روشن پیداست .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
تهران بالاترین سطحیست که هر نقطهی جغرافیایی در ایران از نظر پیشرفت فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی به آن رسیده و همه مدل «در و دهات»، از چند دهه تا چند قرن از آن عقب هستند. من در دو شهر بزرگ و بیهوده خوشنام دیگر در ایران چند وقتی زندگی کردهام، پشم یک سگ مردهی تهرانی میارزد به کل باقی ایران. البته در قیاس با «اروپای غربی»(ولو دهاتهای آن)بدیهیست که تهران و باقی شهرهای خاورمیانه ول معطل هستند.
پ.ن: به خصوص شیراز که زبالهدانی نفرتانگیزیست انباشته از مزدور و حزباللهی ِ کثیف. ضمن احترام به دوستان شیرازی، اما بمب اتم را برای چنین جاهایی درست کردهاند..![]()
زنده باد زندگی!
قبول ندارم
تهران شهر تضاد ها هست به قول میلاد
اگر بالاترین نقطه پیشرفت فرهنگی توی تهرانه دقیقا پایین ترین نقطه پسرفت فرهنگی هم باز توی همون تهرانه
اگر بالاترین نقطه پیشرفت اقتصادی و اجتماعی و سیاسی در تهرانه دقیقا پایین ترین نقطه پسرفت اقتصادی و اجتماعی و سیاسی باز هم توی تهرانه
پولدار ترین توی تهرانه
فقیر ترین توی تهرانه
بزرگترین توی تهران
گوچکترین توی تهران
خود من هر وقت قطار و سیل کودکان کار رو توی تمامی خیابون های تهرون می بینم
حاظر میشم توی دامن دور افتاده ترین کوره دهات ها نماز بخونم
در مورد شیراز و انبوه مزدور و چه و چه اتفاقا نظر من برعکسه
به نظر من مردم شیراز مردمی هستند که اکثرا مخالف هستن با سیستم و البته ساکت
اگر دیدید تمرکز مزدور ها در یک جا زیاد هست نگید اون شهر بده و لایق بمب اتم
اتفاقا باید خوش حال بشید و دنبال دلیل بگردید که چرا تمرکز مزدور ها در این نقطه زیاده؟ چه عاملی باعث شده
در ادامه حرفای گذشتم این رو هم میگم که تمرکز همین افرادی که می فرمایید در تهران با فاصله دست نیافتنی بیشتر از تمام شهر ها هست
که البته این خبر خوشی هست که نشون میده کمیت حگومت در این شهر لنگه
سلام همشهری
من در این کشور غیر از تهران فقط از کیش خوشم اومده. بحث خارج از کشور و امکاناتش که جداست!
ولی چند روز که مسافرت خارج از کشور برم وسط های هفته یک هو دلم برای دربند و درکه و فشم و خیابون ولیعصر و ... حتی دور دور تو ماشین با رفقا تو خیابون هم لک میزنه
ولی وقتی بر میگردم و وضع کشور و مردم رو میبینم و با خودم فکر میکنم که همه چیز خیلی بهتر میتونست باشه دوباره حالم بهم میخوره![]()
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
آب و هوا زیاد برام اهمیت نداره، برای من آرامش خیال بیشتر مهمه. تو همین دانشگاه کوفتیِ ما تنها چیزی که اهمیت نداره آرامش خاطر و سرزندگیِ دانشجوئه. من همیشه دختر شادی بودم ولی این دانشگاه نفرت انگیز داره منو به یه آدم افسرده و معترض و نق نقو تبدیل میکنه. مهرماه که میومدم این شهر آشغال برای اولین بار تو عمرم عزا گرفته بودم، اصلا برای من سابقه نداشت همین چیزی...
همه برامون شاخ و شونه میکشن، از استادا و فاطی کماندوهای دانشگاه بگیر تا سرپرست و سرایدار خوابگاه، همه طلبکارن، باید از همه بترسیم.
همدان و اصفهان رو ندیدی پس...
در کل باهات خیلی موافقم امیرجان.
تهرانیا بافرهنگ ترین مردم ایرانن.
دلیل این ماجرا خیلی طبیعیه
خود من یک هفته بنا بود شمال بمونیم
بعد از روز سوم انقدر فضا برام خفه کننده شد (مخصوصا هوای ابری) که سر ماشینو کج کردم سمت شیراز
دلیل عادت به محل زندگیمون هست
مثلا هی میگن رانندگی توی شیراز بده و توی تهران خوبه
به نظر من که این یه دروغه محضه
انقد رانندگی تهرانی ها بد هست که تا رسیدم شیراز وقتی یه ماشین به نشانه اعتراض دستشو گذاشت رو بوق گوش خراش به جای اینکه فحش بدم جیگرم حال اومد![]()
و ماسفانه همین طور است که میگویید امیر جان . البته اگر به جمعیت ۱۰ میلیونی تهران بنگریم متوجه میشویم تقریبن یک هفتم ایران ریخته اند در تهران !!!!!
World Gazetteer: World - largest cities (per geographical entity)
آماری سرسام آور که تهران را در رتبه ۱۷ مین شهر شلوغ دنیا جای داده ! و بالاتر به جز توکیو همه از دم شهرهایی در پیتی در کشورهایی درپیتی هستند !!!!!!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)