یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
من نمیگم هر کی هر چی فکر میکنه خوب هست میگم هر کسی اخلاقیات خودشو داره و معیار صددرصدی هم نیست که بخوایم طبق اون بسنجیم کدوم درست میگن. عده ای حقوق بشر رو ملاک اخلاقیات قرار میدن ، عده ای هم دین و مذهبشون و عده ای هم تعریف خاصی ندارن تابع هنجارها و سنتهای جامعه هستن و اونها رو اخلاقی میدونن. هر کسی خودشو کاملا برحق میدونه. کی تعیین کننده هست؟
sonixax (10-30-2012)
البته همینطور است نقش فرگشتیک مرد افزون بر فراهم کردن اسپرم(که امروز میتوان از بانک وام گرفت)، مراقبت و نگهداری از مادر در دوران بارداری، و سپس از فرزند و مادر تا پایان دوران شیردهی بوده(که امروز برخی زنان به تنهایی قادر به انجام آن شدهاند).. وانگهی مردها به این سادگیها رفتنی نیستند، و اگرهم رفتنی باشند کل دنیا را با خود به زیر میکشند، تا آنکه آرام صحنه را برای نوع اسکشوال یا لزبینی از انسان فردا ترک بکنند..
زنده باد زندگی!
امیر من بعضی وقتا موافق اعدام هستم ولی بیشتر وقتا مخالفش. وقتی داستان آدمای وحشتناکی رو میخونم که چطور به زنان و یا مخصوصا بچه ها تجاوز میکنن حتی اعدام هم به نظرم براشون کم میرسه از بس روح و روانم بهم میریزه. میلاد مگه داشتیم در مورد سقط جنین بچه من حرف میزدیم که میگی این حرفا همش الکی بود؟ :))
استیو جابز در ۲۴ فوریه سال ۱۹۵۵ در سانفرانسیسکو از مادری به نام خوان کارول شیبل[واژهنامه ۱] که یک آلمانی-سوییسی بود[۵][۶] و پدری سوری[۷] و مسلمان[۷] به نام عبدالفتاح جان جندلی[واژهنامه ۲] که هردو دانشجو بودند زاده شد.[۸] گاهی از جابز به واسطهٔ سوریبودن پدرش به عنوان یک آمریکایی عرب یاد میشود.[۷] کارول و عبدالفتاح در آن زمان هنوز با هم ازدواج نکردهبودند.[۸] هنگامی که استیو به دنیا آمد جندلی و دوستش خوان شیبل که هر دو ۲۳ ساله بودند نمیتوانستند فرزندشان را بزرگ کنند. خوان که از یک خانواده مسیحی محافظهکار بود، نمیتوانست خانوادهاش را متقاعد کند که با یک عرب مسلمان ازدواج کند.[۷]پدر و مادر بیولوژیکی جابز، ۱۰ ماه پس از تحویل استیو به پدر و مادر جدیدش، صاحب یک فرزند دیگر به نام مونا شدند. جابز برای اولین بار خواهرش را در سن ۲۷ سالگی ملاقات کرد.
و اما چرا مشکلات روانی داشت :
البته مشکلات دیگه ای هم داشته که با جستجوی بیشتر پیدا میکنید ! مثل اینکه به یکباره خانواده اش رو رها میکنه و میذاره میره و یا اینکه افسرده بوده و چیزهای دیگه .جابز در سال ۱۹۹۵ در پاسخ به این سؤال که میخواهد چه چیزهایی را به فرزندانش منتقل کند، چنین گفت: «تنها میخواهم برای آنها به همان خوبی باشم که پدرم برای من بود و در تمام مدت زندگیام نیز به این مسئله فکر میکنم.»[۱۵]
فرزند اول جابز «لیزا برنان جابز»[واژهنامه ۱۱] بود،[۲۹] مادر لیزا، «کریس ان برنان»،[واژهنامه ۱۲] نخستین دوست جدی استیو بود. لیزا در حالی در سال ۱۹۷۸ به دنیا آمد که آنها هنوز ازدواج نکرده بودند. جابز تا مدتها پدری لیزا را انکار میکرد
به هر حال خُل وضع بوده .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (10-31-2012)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
بعدم یه حیوون وحشی که نمیتونه تمایلات خودش رو کنترل کنه و به بچه ها تجاوز میکنه زندگیش اصولا ارزشی نداره . چون برای زندگی دیگران ارزشی قائل نیست . هر چند که ممکنه اون بدبخت هم خودش قربانی بوده باشه.
sonixax (10-30-2012)
shirin (10-30-2012)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)