چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (12-31-2013)
این دوستان طرفدار سرمایه داری من را یاد افرادی میاندازند که به آنها دارد تجاوز میشود و میگویند که حالا که زورمان نمیرسد بهتر است خوشمان بیاید و تلاش کنیم روزی زورمان برسد که ما هم تجاوز کنیم و هر کسی باید فرصت مساوی برای متجاوز شدن داشته باشد! این همان false consciousness بود که مارکس از آن صحبت میکرد!
False consciousness - WiKi
"A Land without a People for a People without a Land"
Philo (12-30-2013)
خوب فیلو جان ما که از اول هم گفتیم یک کشور با ثبات کمونیستی که به جنایت و دیکتاتوری و ... کشیده نشده باشد با حدی از رفاه که قابل قبول باشد به ما نشان دهید.
تا به اینجا دوستان طرفدار کمونیسم نتوانسته اند چنین چیزی را نشان دهند و وقتی نتوانسته اند پس میشود نتیجه گرفته تا حالا همه کمونیستها این طوری هستند . بعد از این اگر چنین چیزی را بتوانید نشان دهید طبیعتن نتیجه گیری و استدلالهایی که تا کنون بوده هم تغییر خواهند کرد.
همین طرف مقابل حق آزادی بیان و فعالیتهای آزاد سیاسی و اقتصادی را به کمونیستها میدهد! آیا کمونیستها حاضرند در یک کشور کمونیستی چنین آزادی هایی را به آنها بدهند ؟
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
undead_knight (12-31-2013)
the road to hell is paved with good intentions
خب که چی!؟همه کاپیتالیست ها هم آمریکا نیستند:))
آه،میدونی مشکل بزرگ من چیه؟دقیقا با همین "هدف خوب"
مگر در دولت های کاپیتالیست اعمال ناشایست به نام چیزی جز "آزادی" انجام میشه؟مگر هدف "پراکندن دموکراسی" نیست؟!
از زمانی که ما تصمیم بگیریم برای یک هدف خوب فرضی موقتا "بد" باشیم،دیگه فقط اسپاگتی میدونه کی از بد بودن دست میکشیم!
من به همه دولت ها مشکوکم به دولت های کمونیستی مشکوک تر! :))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
لذتی که در کس لیسی و شوالیه گری اینترنتی هست در ترولینگ نیست! :)))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
undead_knight (12-31-2013)
kourosh_bikhoda (01-01-2014)
Alice(12-31-2013),kourosh_bikhoda (01-01-2014),undead_knight (12-31-2013)
من هر وقت فیلم The Holy Grail رو میبینم یادت میافتم، لذت من از دیدن چندارهیِ اون فیلم با هیچ چیز قابل مقایسه نیست lol
یک صحنهیِ نجات شاهزاده از قلعه داره
ویرایش از سوی Russell : 12-31-2013 در ساعت 08:24 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
undead_knight (01-01-2014)
یک سوال به دور از هر تعصبی:
این سخن میتواند ریشه داشته باشد؟
میتوانستم تمام یهودیان را قتل عام کنم....
ولی بعضی از آنها را زنده نگه داشتم تا دنیا بداند چرا اصرار بر قتل عامشان داشتم....!!!
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
هماکنون 85 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 85 مهمان)