11 می 2014
امروز پیجمان سه ساله شد. گفتم بد نیست در آستانه سال چهارم نقوی خورشیدی، توضیحی دوباره درباره این پیج به همه دوستان عزیز ارائه کنم.
اول از همه توضیح کوتاهی درباره تمثال مقدس حضرت امامنقی که در این پیج استفاده شده است، بدهم:
این عکس تلفیقی از صورت چالز منسن با علی بن آبطالبی است. شاید بسیاری از دوستان تازه وارد اطلاعی درباره علت استفاده ما از این شخصیت نداشته باشند. اینکه چالزمنسن کیست؟ ویکی پدیا توضیح مختصری به فارسی درباره وی دارد که قسمتی از آن بدین شرح است:
چارلز منسن (به انگلیسی: Charles Manson) زادهٔ ۱۲ نوامبر ۱۹۳۴ تبهکار آمریکایی است. او به عنوان رهبر جماعتی که با نام «خانوادهٔ منسن» در دههٔ ۱۹۶۰ میلادی در کالیفرنیا فعال بودند، شهرت دارد. منسن در سال ۱۹۷۱ به خاطر قتل شَرون تیت و لِنو و رُزماری لابیانکا که توسط تعدادی از افراد خانوادهٔ منسن و به دستور شخص او انجام شد محاکمه شد و اکنون در زندان است. (اگر تمایل به دانستن بیشتر دارید، گوگل بهترین دوست شماست و می توانید اطلاعات مبسوطی راجع به وی پیدا کنید.)
حال چرا ما در این پیج از قیافه این تبهکار استفاده کردیم: تصور کنید چالز منسن چهارده قرن پیش در شبه جزیره عربستان به دنیا میآمد. با توجه به قساوت و اندیشه های فاشیتی اش و ایده های الهی اش بجای محاکمه و زندان، اکنون صاحب یک میلیارد طرفدار پر و پا قرص بود و دینی بنا نهاده بود و پیروانش سالیانه جان هزاران نفر را میگرفتند. منسن بیچاره فقط در زمان و مکان اشتباهی بدنیا آمده بود و گرنه اکنون بجای محمد، چالزمنسن رسولولا خطاب می شد چرا که هم در زندگی و هم در اندیشه های فاشیستی اش شباهتهای بسیاری با محمد پیامبر مسلمین دارد.
ما شخصیتی به نام نقی ساختیم؛ یکی از دوستان هنرمند، این تمثال بی مثال را به نام امامزاده منسون به ما هدیه کرد و نقی تیری شد در قلب دین پرستان و خرافه پرستان.
ما در این پیج طنز نقوی را سلاحی کردیم که با آن پرده خرافات مذهبی را پاره کنیم تا این پیکره زشت، نتواند در لباس تقدس مخفی بماند. همگان باید قادر باشند تا حقیقت پلید دین که لباس تقدس به تن کرده است تا کسی نتواند زشتی آن را نمایان سازد را ببینند.
در این سه سال دوستان زیادی به ما پیوسته اند و عزیزانی را نیز از دست داده ایم ولی امروز به همه شما اطمینان می دهم تا من زنده هستم هرگز این حرکت از پای نخواهد ایستاد. هرچند که در طول این مسیر طولانی بالا و پایین بسیار داشته ایم ولی همواره سربلند ایستاده ایم و در برابر شکنجه و تهدید دینفروشان کم نیاورده و مصمم به کارمان ادامه داده ایم.
در پایان از همراهی همه شما عزیزان تشکر میکنم و برای همه همراهان آرزوی اوقات خوش و شاد دارم.
Joker vs Marilyn Manson - Battles - Comic Vine