بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
php زبانی خاصمنظور است و قابل مقایسه با زبانهای همهمنظورهای چون سیشارپ و پایتون نیست.
بخشی از قدرتِ هر زبانِ برنامهنویسی در سادهنویسیها و خلاصهنویسیهایش هست. در ثانی گمان میکنم برای یک برنامهنویس حرفهای امروز ناآشنایی با پایتون قدری دونِ شاناش باشدا میلاد جان.
سیشارپ زبانیست بسیار محدود به چارچوب دات و ویندوز و مایکروسافت. شما با آن نمیتوانید برنامههای سیستمی در لینوکس (مثلا برنامههای Mutithreaded) بنویسید. تمام Interface هایی که برای این زبان در لینوکس ساختهاند، برای برنامههای کوچک و نهایتا دانشگاهی ساخته شدهاند و کسی هرگز دیده نشده که بخواهد مثلا با مونو برنامهای در مقیاس Enterprise بسازد چرا که علاوه بر اینکه Overhead دارد پایدار هم نیست.
سی زبان مورد علاقهی من است. زبانِ کامپیوتر است به نوعی! اما برنامهنویسی در آن نوشتن به تخصص و تجربهی بالا نیاز دارد. یک برنامه 30 خطی در پایتون را وقتی خواستم به سی تبدیل کنم تبدیل به 200 خط کد شد! غیر از دشواریهایی چون سطحِ پایین بودناش، خوبیهایش تمام شدنی نیستند: سرعت غیرقابل مقایسه با هیچ زبان برنامهنویسی سطح بالا، در اختیار داشتنِ مستقیم تمامِ منابع سیستم، داکیومنتها و کلاسهای باز و رایگان فراوانی که برایش هستند، قابل استفاده در همهی پلتفرمها و همهی کاربردها و...
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (12-20-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
And laugh
And laugh
sonixax (12-20-2013)
خوب من اصلن با پایتون حال نمیکنم و در ثانی وقتی از چیزی نتونی درآمدی داشته باشی و به کارت هم نمیاد یاد گرفتنش بیخوده.
البته چارچوب دات نت خودش به اندازه کافی وسیع هست که حتا بشه باهاش سیستم عامل نوشت!
Cosmos - Home
ولی قطعن در زمینه مالتی پلتفرم ضعف داره که البته زیاد هم مهم نیست.
باورتان میشود یک کد procedural درکش بسیار راحت تر از یک کد شی گراست برای من ؟ در صورتی که یک کد شی گرا باید راحت تر باشد درکش :))
البته من خودم در سی تخصص چندانی ندارم فقط بلدم :دی چون دانستنش واجب است.
C++ را ولی میدانم هرچند که با توجه به نیازهام و خواست مشتری ها ازش استفاده نمیکنم چرا که به طور مثال نوشتن یک برنامه ی دیتابیسی ساده اگر در سی شارپ 10 دقیقه زمانم را بگیرد در C++ باید چند روزی وقت برایش بگذارم. و این یعنی losing money :دی
نمیدانم کتابهای O'Reilly را میخوانید یا نه ولی پدر و پسر بد جوری با هم کل کل دارند! یادمه در یک کل کل اساسی پدره N خط برنامه نوشته بود برای یک کار ساده و همون کار رو پسر توی دو سه خط انجام داد :)))
خنده بازاری بود اون میزد توی پوز این این مزد توی پوز اون :))
ولی با همه اینها کسانی که سی میدانند یک سرگرمی خفن دیگر هم دارند که بقیه ازش بی بهره اند : Arduino - HomePage
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 60 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 60 مهمان)