الیس بورو پی غاز چرانیت جوجه تو کجا مهربد کجا
الیس بورو پی غاز چرانیت جوجه تو کجا مهربد کجا
مگه چت رومه که من رو اخ کنن
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
—مزدک بامداد
ثابت کردن شخصیتی تاریخی از نظر فلسفی و علوم تجربی ممکن نیست فقط از دید روایتی قابل اثبات است که جناب sonix این جهت ماجرا را نادیده می انگارند
من عاشق اون اواتار sonix هستم وقتی پست ها شو می خونم چشمم به اواتارش میفته خندم میگیره حتی اگر حرف هاش جدی باشه
هماکنون 68 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 68 مهمان)