بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
میدانم که آلمان هستند و پیامک (SMS) را به شوخی گفتم! مگر من خنگم که پسرهای بغل دستم را
بیخیال شوم و با تلفن همراه و دنگ و فنگ با آلمان تماس بگیرم و پرسش امتحانی را سر جلسه از میلاد بپرسم؟
بعدش برنامهنویسان مذکر خرحمال هم در دانشگاهمان زیاد است,..
خوب از این به پس بدانید!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Nevermore (12-20-2013)
خب این کودنهای جیرهخوار سیریش آدم میشوند من حوصله خودم هم ندارم!
حالا نخواستم کسی را هم به رنجه بیاندازم, چون اینجا همه برنامهنویسند جز من
خواستم یازی بگیرم. به شما چه پیوندی دارد؟
پس کلا دوست دارید همه با شما دشمن باشند و فحش بخورید؟. خب اگر دوست دارید من فحشهای خوبی در چنته دارم.
سلام مهربد من با تور اومدم سرعتش خوبه. فقط چه جور تنظیمات امنیتیش رو به به بیشترین میزان برسونم؟؟؟؟؟؟؟؟
مهربد کجای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
—مزدک بامداد
خوش آمدید!
Tor نیازی به دستکاری ندارد, همانجوری که هست بخوبی
کار میکند, تنها یاد اتان باشد هر چند هفته یکبار آنرا بروزرسانید.
پ.ن.
سخن این بانویِ بددهن @Alice را هم جدی نگیرید, آزمون دارد, چیزی نخوانده میخواهد خشم اش را اینجا سر یکی خالی کند (;
—مزدک بامداد
هماکنون 40 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 40 مهمان)