بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
لازم به ذکر است چند رشته شاخه پزشکی 3 تا 6 واحد درس متلب دارند. شامل سیمولاتور و برنامه نویسی!!!
و از حرف خودت شگفتا!!!
چندسال پیش گفتند هرکس علم کامپیوتر و زبان انگلیسی نداند، بی سواد است!
پس از نظر تو ؛
یک خنیاگر و آموزگار و دانشجوی ادبیات و .. به کامپیوتر چه نیاز دارد؟!
یک نجار و بنا و نقاش، به زبان انگلیسی چه نیازی دارد؟!!!
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
آفرین. بیگمان همین است. من هم به زور خانواده دانشگاه میروم و یک لیسانس آبکی بگیرم
دیگر ادامهی تحصیل نخواهم داد.
من دوست دارم در کافه کار کنم, وانگهی در ایران آدم را به چشم حمال و رفتگر مینگرند و حتماً
باید پشت میز بنشینیم تا تحصیل کرده (!) و باسواد باشیم.
من جدّی میگویم, دوستی دارم که دیپلم ردی است ولی هرگاه او را میبینم و بحثی بین ما درمیگیرد
از بحر علوم و دانش او با ولع سرشار مشتی برمیگیرم و از غنائم بیکرانش بهره مند میشوم.
دریغا که ریش و سیبیل و موهای بلند ندارد..!
در PHP :
همان طور که دیدید PHP هم همین کار را در یک خط میکند! ولی چندان برای شروع یادگیری برنامه نویسی مناسب نیست.کد PHP:
echo "Hello World";
البته من با پایتون آشنایی ندارم و سمتش هم نمیرم چون زبانهای بسیار بسیار قدرتمندتری هم هستند هر چند که نمیتونم منکر کد نویسی سریع در پایتون بشم!
همین مهربد خودمان یکی دو ساعته با پایتون چیزی را مینویسد که با زبانهای دیگر شاید یک هفته طول بکشید با این حال من قدرتی که در خانواده سی میبینم رو در هیچ زبان دیگه ای نمیبینم و اگر به اندازه کافی به همان سی شارپ تسلط داشته باشید کاری نیست که نتوانید چند ساعته انجام دهید .
راستی در سی شارپ :
این هم نمونه C :کد:static void Main( string[] args ) { system.console.write("Hello world"); }
کد:#include <stdio.h> int main(void) { printf("Hello World\n"); return 0; }
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Russell (12-19-2013)
پس یاد گرفتن یک زبان دیگر به دردتان نمیخورد!
به نظر من بهترین گزینه برای یادگیری خرید کتاب C How to Program نوشته هاروی دایتل هستش به ترجمه قلزم .
به زبانی ساده نوشته شده و با مطالعه اش راحت یاد میگیرید .
اگر به انگلیسی تسلط دارید نسخه ی انگلیسیش از ترجمه شده اش خیلی بهتر است.
کتابهای این یارو جعفرنژاد قمی رو هم تا جایی که جا داره سعی کنید نخونید پر اشتباه و دری وری هستش .
یک کتابی هم هست نوشته دنیس ریچی خالق زبان سی که باز همین جناب قلزم ترجمه اش کرده اون هم بد نیست. (آدینه بوک: زبان برنامهنویسی C ~دنیس ریچی، برایان کرنیگان، حسین ابراهیم زاده قلزم (مترجم) )
این هم یک کتاب رایگان :دانلود كتاب جامع فارسی زبان برنامه نویسی پیشرفته C -
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Russell (12-19-2013)
sonixax (12-19-2013)
هماکنون 54 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 54 مهمان)