شاهکاری جاودان!نوشته اصلی از سوی Russell
شاهکاری جاودان!نوشته اصلی از سوی Russell
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
خب وقتی تنها کسی که در این دفترچه آواتارش این است، پرسش من قدری احمقانه به نظر میآید.
آن تصویر نیچه که در صفحهی شخصی من همیشه هست،
آواتارم اما تا زمانی که ستیز درونیِ من با من هست، همین خواهد ماند.
یا این کشتی ره از این دریای طوفانی به در خواهد برد و یا خود را به کوهِ یخ خواهد افکند.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
نه من با تو نبودم چرا به خودت میگیری؟!
---
به خدا من امتحاناتم نزدیک است, انقدر من را ترغیب نکنید و شاهکا شاهکار نکنید!
اصلا درباره ناول و اینها چیزی نگویید... خاموش!
من چند واحد برنامه نویسی باید پاس کنم به دادم برسید.
یکی از پسرهای کلاسمان است به نام "سی پی یو" و "جاواسکریپت" معروف
است. موقع امتحانات که میشود آدم باید با چنین افرادی طرح دوستی بریزد.
(من چرا انقدر در برنامه نویسی خنگ می زنم؟ هیچ چیز نمی فهمم... یعنی
هیچ, چیز)
میفتم...
Anarchy (12-19-2013)
برنامهنویسی دو مرحله دارد:1- بیان الگوریتمیکِ راهِ حل (Solution)
2-Programming
سختش همان مرحلهی نخست است. در اینجا نیاز است مساله را تحلیل کنید و راهِ حلی قابل پیادهسازی در زبانِ برنامهنویسیِ موردنظرتان، بیابید. نیاز است که اندکی در موردِ زبانِ منتخبتان بدانید. مثلا باید بدانید که در سیشارپ اشارهگر وجود ندارد یا باید بدانید که در سی نوعِ برنامهنویسیِ شما Functional باید باشد یا اینکه تنها ساختارها در این زبان struct و آرایه است و بقیه چیزها را باید خودتان بسازید. اگر این مرحله را به خوبی پشت سر گذاشتید، مرحلهی دوم بسیار ساده است و تنها باید بدانید چگونه باید با آن زبان سخن با کامپیوتر سخن بگوئید.
هماکنون بهترین زبان برای آموختن برنامهنویسی به نظر من پایتون است. یک نگاهی به آن بکنید، مطمئنم خیلی به شما در آموختن برنامهنویسی کمک خواهد کرد. جاوا اسکریپت خیلی زبان بیدر و پیکریست، از آن آغاز نکن هرگز!
And laugh
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
اینها بیربطند، گفتم که من به سلایق کسی کاری ندارم، خودم هم ممکن است از مردمانِ خاصی بیشتر از بقیه خوشم بیاید. موضوع ارتباطی بود که میانِ نژاد و برتری انسانها تصویر شده بود. پس عملا به کاهدان زدهاید.
همچنان کاهدان را نشانه گرفتهاید و انگار نوشتهها را نمیخوانید، من سخنی در مورد سلیقهی کسی نگفتم و تذکر دادم که من کاری به سلایق کسی ندارم. با همهی اینها من نمیدانم روی چیزی که من نگفتهام چرا اینقدر مانور میدهید و رودهدرازی میکنید؟ به جای این کار به من بگویید کسی که یک نژاد را دشمن خویش میداند یا نژادی را به پستی یاد میکند، چه ربطی به این چیزهایی که شما میگویید دارد؟
البته آن چیزهایی که گفتم بیشتر مربوط به اصول شخصی خودم بودند و انتظار اینکه به معیارهایی جهانشمول بدل شوند را نداشتم و میپذیرم شاید بیانشان در مکانی عمومی درست نبود. اما شما اینجا هم باز اشتباه گرفتهاید و بر اساس همان برداشتِ نادرستی که از سخن من داشتید گمان کردهاید که من به سلیقهی کسی گیر دادهام، در حالیکه هیچ اینجور نبوده.
And laugh
sonixax (12-19-2013)
عجیب است واقعا! شما گویا حقیقتا نوشتههای مرا وارونه میخوانید یا اینکه سخنان مرا با کسی دیگری قاطی کردهاید!
میتوان نژادپرستی را ریشهیابی کرد و کوشید آن را ریشهکن کرد، اما خودِ نژادپرست نمیتواند تمامِ مسئولیت اخلاقی نژادپرستیِ خویش را به گردن آن دلایل بیاندازد.
حالا من نمیدانم کی و کجا ریشههای نژادپرستی را انکار کردم و کی گفتم نژادپرستی نیاز به یک آسیبشناسی ندارد، نمیدانم. اما برای نمونه در ایرانِ امروز که مشکلاتِ اقتصادی بسیار زیاد است و مردم با فقر و گرسنگی دست و پنجه نرم میکنند، آیا سرقتِ من از خانهی همسایه موجه میشود؟
من اگر خود را ضدنژادپرستی میدانم برای این است که معیارها و ارزشهایم را میشناسم و میدانم که نژادپرستی اگرچه بخشی از آسیبهای اجتماعی میتواند باشد، اما هرگز خودِ شخص نژادپرست مبرا از نادرستی نژادپرستی نیست.
بقیهی چیزها هم که طبق معمول همان رودهدرازیهای بیربط است.
And laugh
sonixax (12-19-2013)
در راستای بحث استیکها امروز استیکی با یک روش من درآوردی از خود در کردم که نگو
روش کار :
خرید گوشت استیکی (در مورد من Rib-Eye) از فروشگاه.
زدن روغن زیتون و نمک دریا به هر دوطرف گوشت.
داغ کردن تابه چدنی از اینهایی که وسطش خط خطی داره تا سر حد ذوب :دی
ریختن روغن درون سینی فر و گذاشتن آن در فر داغ تا روغن هم داغ شود .
گوشت را انداختم توی تابه و تا جایی که میشد هر دو طرفش را بدون ریختن روغن در تابه گریل کردم وقتی که حسابی گریل شد روی گوشت روغن مایع ریختم که منجر به کثافت کاری عظیمی در اطراف گاز و آشپزخانه شد :)))
روغن به قدری بود که یک طرف گوشت در روغن سرخ شد سپس گوشت را برگرداندم و اون طرفش رو هم سرخ کردم ولی نه خیلی.
بعد سینی که تهش یک کمی روغن ریخته بودن گذاشته بودم توی فر داغ بشه رو درآوردم گوشتها رو گذاشتم داخلش روی هر تکه یک مقداری Kreuterbutter (کره ای که توش سبزی داره) ریختم گذاشتم توی فر داغ 4-5 دقیقه موند.
بعد درآوردم و نوش جان کردیم .
کل مدت زمان پخت از لحظه ای که گوشت رو انداختم توی تابه حدود 8 تا 10 دقیقه .
وسطش صورتی ولی پخته شده و حسابی آبدار بود.
یعنی دست گُلِ خودم درد نکنه
خوردنش با سالاد و French Dressing و سیب زمینی تنوری که رویش Sour Cream ریخته بودم به قدری لذت بخش بود که مامانم از گناه به گند کشیدن آشپزخانه ی خوشگلش گذشت
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
kourosh_bikhoda (12-19-2013),Nevermore (12-19-2013),Russell (12-19-2013)
هماکنون 69 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 69 مهمان)