چه هواییه! به!به!
خدا هم که تا حالا من را سنگ نکرده!
از این بهتر میشه؟
وبلاگ من برای هدایت به راه راست: گرانوم نقد اسلام
فیلم آنچنان جالبی نبود، ولی اگر دسترسی به تورنت و اینترنت تند دارید، میتوانید از اینجا بگیرید:
http://www.kat.ph/kynodontas-dogtoot...-t3980711.html
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
havachekhube (01-10-2012)
چه هواییه! به!به!
خدا هم که تا حالا من را سنگ نکرده!
از این بهتر میشه؟
وبلاگ من برای هدایت به راه راست: گرانوم نقد اسلام
دوستان اگر این واپسین شاهکار ساشا کوهن را ندیدهاید از دست ندهید! ثانیه به ثانیه فیلم خنده است![]()
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (08-13-2012),Kaveh (08-13-2012),matmetal613 (08-13-2012),Russell (08-13-2012),sonixax (08-13-2012)
من الان چند ماه منتظر دیدن این فیلم th dictator ام! اخیرا هم brrip اش اومده
----------------
in time
فیلمی که زیاد معروف نیست. و اسم خاصی نداره. من که دیدم خوشم اومد
تخیلی، درام
—مزدک بامداد
من این فیلم Ted رو دیدم پرده ای،خیلی باحال بود![]()
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من فیلم the hunger games رو چند ماه پیش توی سینما دیدم ، خیلی قشنگ بودش. فیلم راجع به زمانی هست که مثلا آخر زمان شده و مردم فقیر در ۱۲ منطقه جدا زندگی میکنند و پولدارها هم توی شهرها ، بعدش سالی یک بار از هر منطقه ۲ نفر انتخاب میشه و اینها تا سر حد مرگ با هم جنگ میکنند و آخرش یکی زنده میمونه ، فیلم خیلی خیلی قشنگی هست. البته کتابش رو هم بخونید ، کامل تر هستش از فیلم.
"A Land without a People for a People without a Land"
The Dictator
The Dark Knight Rises
BattleShip2012
The Expendables 2
Cosmopolis
Ice Age: Continental Drift
The Amazing Spider-Man
Men in Black 3
این ها قشنگترین از جدید ترین فیلم های روی پرده هستند که نسخه های پرده ای شون توی بازار هم پیدا میشه ولی کیفیت پایینی دارند و باید منتظر بمونیم تا روی دی وی دی هم بیان تا ببینیم
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
Anarchy (08-13-2012)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)