چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (04-21-2014)
خب شما اینرا هم در نظر داشته باش که این فیلمهایی که با موضوعاتی مثل جن یا ناشناخته ها نشان داده میشه بخاطر جذب بیننده و درآمدزایی صنعت سینما و تلویزیون هستند و Fiction هستند، مهم اینه که بیننده خیلی راحت تحت تاثیر هر فیلمی قرار نگیره. و البته قرار هم نیست هر چیزی که نمایش داده میشه حقیقت داشته باشه !
بله درسته، در کتیبه های ایران باستان همواره پیکر موجود انسان نما و یا موجودی با سر انسان و بدن حیوان دیده می شود و در زمان تاجگذاری شاهان همواره پیکرۀ خدایان در بالای سر شاه ظاهر شده است که این خدایان اجنه هستند.
izabel (04-21-2014)
درسته حق با شماست :)
این هم راه خوبیه!!
شاید من صبر ندارم چون بارها همچین رفتارهایی رو دیدم و میدونم که اخرش نمیتونن با جوابهاشون حتی خودشون رو قانع کنن چه برسه به ما :) و فقط میتونن دست به دامن تمسخر بشن :)) (که این هم برای فرار خوب راهیه) :)
بله درسته متوجه منظورتون میشم و شهرت و پیشرفت تجاری ژانر تخیل اغلب به خاطر استفاده از همین موجودات ناشناخته هستش (و خب من همچین فیلم هایی رو دوست ندارم و هیچ جذبشون نمیشم!) ولی در همین مورد هم نمیشه فراموش کرد که فیلم نامه این فیلم ها هم بدون تحقیق نوشته نشده چون بازار نقد فیلم به خصوص نقد محتوا برای همچین فیلمنامه هایی همیشه داغ بوده!خب شما اینرا هم در نظر داشته باش که این فیلمهایی که با موضوعاتی مثل جن یا ناشناخته ها نشان داده میشه بخاطر جذب بیننده و درآمدزایی صنعت سینما و تلویزیون هستند و هستند، مهم اینه که بیننده خیلی راحت تحت تاثیر هر فیلمی قرار نگیره. و البته قرار هم نیست هر چیزی که نمایش داده میشه حقیقت داشته باشه !
برای مثال فیلم کنستانتین که فیلمنامه بیشتر از اینکه تخیلی باشه برگرفته از تورات و کتب دینی هستش!
یا فیلم ارباب حلقه ها که افسانه های یونان باستان اقتباس شده!
البته من در کل من منظورم بیشتر فیلم های مستندوار بود نه این تیپ فیلم ها
Persepolis (04-22-2014)
ببینید ایزابل عزیز، اینها که شما میگویید در دفاع از وجود جن است، خب من هم با دلایلی که میآورید از جمله اینکه «خیلیها باور دارند، پس حتما حقیقتی پشتش است» مخالفم، چراکه بسادگی میشود مردم به خرافات باورمند شوند؛ اما اینها بحث دیگریست، من میخواهم برای درک بهتر خودمان تعریف حداقلی از موضوع داشته باشیم، حداقل تعریف و مشخصات جن را در ذهن شما بدانیم، حالا بعد از آن اگر امکان داشت بر این مبنا در مورد شواهد آن هم بحث شود.
ولی آنچنان که من میبینم تفاوت فراوان بین فرازمینیها با تعریف جن در بین عامهیِ مردم با آنچه در قرآن آمده (که موجودی از بعد دیگر و از جنس آتش و... است) وجود دارد. اگر جن هم وجود داشته باشد همه اینها که نمیتواند باشد، بالاخره یکسری در تشخصی خود دچار خطا شدهاند یا اینها موجودات مختلفی هستند. شاید اصلا همانطور که برخی دربارهیِ فرازمینیها میگویند یک موجود مادی تکامل یافته باشد.
پ.ن:دربارهیِ چگونگی بوجود آمدن خرافات مثالا به این مثال نگاه کنید:
آیا خداوند میتواند سنگی خلق کند که خود نتواند آن را بلند کند ؟ - برگ 7
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
اشتباه نکنید دوست عزیز اینها در دفاع از چیزی نیست و فقط یک سری از مشاهدات و نتایجِ یک سری مطالعات در همین راستا هست که من رو به باور وجود جن نزدیک کرده!
جمله ایی رو که بولد کردم خیلی سطحی عنوان کردید فکر نمیکنم خیلی هایی که شامل افراد جامعه هایی در طول چند قرن بودن رو بشه انقدر سرسری گرفت!(با توجه به اینکه سطح علمی ایرانیان باستان رو نمیشه دست کم گرفت!) اگر ما بخوایم بگیم همه کودن بودن و هستن و فقط ما میدونیم هیچ زمان دنبال جواب سوال هامون نمیریم و به هیچ نتیجه درستی نمیرسیم!
خب من یک تصویر ذهنی به شما میدم شما در نظر بگیر یک حجمی از انرژی که قادر هستن اتفاقاتی رو رقم بزنن! و در بُعد زمان از ما جلوتر حرکت میکنن!
ببینید انچه که در قرآن آمده جمعی از افکار و افسانه های گذشته هست که به نقل نوشته هایی از کتاب سلمان رشدی محمد و سلمان نشستن با هم دونسته هاشون رو جمع کردن و ازش کتاب مقدس ساختن :))
شما درست میگید پایه تحقیق در هر امری شک هستش و ما هم شک داریم و با این همه شواهد هنوز نتیجه قطعی نگرفتیم! تازه من با اینکه دیدم هنوز برام سوال هستش فکر میکنم شکاکترین انسانِ روی کره ی زمینم!!!! :|
ببینید اینهایی که من براتون نام بردم تمام بدون جسم بودن و زمانی که میخواستن ظاهر بشن در غالب جسم انسان یا حیوان ظاهر میشدن!
Russell (04-21-2014)
ببینید یکی از مشکلات اساسی توسل به مرجعیت این هست که مراجع مختلف سخنان متناقضی زدند و ما اگر اصل عدم جمعپذیری نقیضین رو قبول داشته باشیم مجبوریم حکم بدیم که بالاخره بخشی بزرگی از مردم اشتباه میکنند. البته مخالفت با نظر کسی و اینکه وقتی مشاهده میکنی عدهیِ زیادی از انسانها دقت کافی رو در حکم کردن در چنین موضوعاتی ندارند من گمان نمیکنم توهین باشه ولی توهین باشد یا نباشد این امر اجتنابناپذیر هست.
بالاخره یا جن به بسم الله حساسیت دارد یا به آب مقدس، یا عیسی خدا بوده یا نبوده، یا کارما و تناسخ هست یا آخرت و معاد. مشخصا اینها همزمان نمیتونند صادق باشند این در حالیه که میلیونها انسان در سراسر تاریخ به اینها باور داشتهاند.
خب پس بنظر شما جن یک موجود غیر مادی هست که جسم افراد رو تسخیر میکنه، یک چیزی شبیه به همون فیلمهایِ کنستانتین و جنگیر و... ، بنظر من میشه در مورد اینکه اصلا انسان روح داره و میتونه یک چیز غیر مادی بیاد اختیار "جسم" انسان رو بدست بگیره بحث کرد. من گمان میکنم برای تغییر روان و شخصیت و... انسان دستکاری در جسم او ضروری باشه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
kourosh_bikhoda (04-22-2014),sonixax (04-21-2014)
عجیب است این جّن و پری اینها تنها زمانی ظاهر میشدند و تاج گذاری میکردند که دوربینی چیزی نبوده است یک عکس بگیرد ، کلا جالب است از زمانی که دوربین اختراع شده تعداد اتفاقات ماورا طبیعی و معجزه به طرز فاحشی کاهش پیدا کرده است!![]()
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)