حدس میزدم که شما به حرف خودتون که بالاتر قرمز کرده ام پایبند نباشید و بعدش بهانه بیاورید .
توجه داشته باشید که من اون جمله و رابطه هاش رو تنها ظرف مدت نیم ساعت و بدون کمک از ماشین حساب ، چرتکه یا حتا قلم و کاغذ براتون درست کردم ! حال اینکه مسلمانان بیش از 1000 سال فرصت داشته اند تا روابطی که میخواهند را استخراج کنند . همچنین همان طور که پیشتر هم به شما نشان دادیم "بسم الله الرحمن الرحیم" 19 حرف ندارد و باز مسلمین سالیان سال وقت داشته اند تا با ایجاد تغییرات در خط کوفی (که خط نوشتاری دوران محمد است) و ایجاد شیوه نوشتاری جدید بخشی از کلمات رو حذف کنند و مثلن الرحمان رو تبدیل کنند به الرحمن تا به عدد 19 برسند . (تازه ما در خط کوفق نقطه هم نداریم !!!)
همچنین باز بیش از 1000 سال وقت داشته اند تا ارزشهای ابجدی را با زبان تازه سازشان هماهنگ کنند ! و امیدوارم بدانید که ارزش ابجدی بسته به نوع زبان فرق میکند مثلن در زبان فارسی گ=20 چ=3 پ=2 ژ=7 است.
یا معادل لاتینش میشود :
a = 1
b = 2
j = 3
d = 4
h = 5
u/w = 6
z = 7
h = 8
t = 9
y = 10
k = 20
و الی آخر ....
و همان طور که میبینید حرفی مثل H در الفبای لاتین دارای دو ارزش ابجدی مختلف است .
پس همان طور که میبینید مرتب کردن الفبای زبان ، تغییر در شیوه نوشتار و استخراج این روابط در طول مدت بیش از 1000 سال برای کسانی که خود در گسترش ریاضیات نقش کلیدی داشته اند کار عجیب و معجزه واری نیست .
اگر بسم الله به راستی معجزه بود میبایستی معادلش در تمام زبانهای دنیا روابط 19 تایی میداشتند نه اینکه فقط در عربی ! آن هم نه در عربی با دبیره کوفی که قرآن به آن دبیره نازل و جمع آوری شده ! بلکه به دبیره عربی امروزی که ما میشناسیم که بعدها و طی صدها سال به شکل امروزیش در آمده (تغییر شکل کلمات و شیوه نوشتن به دلبخواه) .
باقی روابطی هم که از قرآن آوردید که به کل مردود هستند چون همان طور که پیشتر به شما نشان دادیم تمام آن روابط از نحوه چیدمان عثمان استخراج شده ! پس یحتمل اینجا یا عثمان نابغه بوده یا 1000 سال فرصت ، فرصت مناسبی برای ویرایش و تدوین بوده
طبق آنچه پیشتر برای شما نوشته ام دیگر بیش از پیش برایم ثابت شده که شما فقط ادعای خردورزی و ... را دارید و همان طور هم که پیشتر هم گفتم یک اسلامگرا هستید که میخواهید هر طور شده معجزه بودن قرآن و بسم الله را پاچه مخاطب کنید و به محض اینکه ادعا هایتان پوچ میشوند به یک چیز دیگر آویزان میشوید !
نخست ادعایتان این بود که عمرن کسی نمیتواند حتا یک جمله بیاورد که چنین روابطی داشته باشد ! و اگر جمله ای x حرفی بیاورد که دست کم 10 رابطه بر حسب y داشته باشد شما بیخیال میشوید ! ولی بعد از اینکه دیدید میشود و راه سنگ شما کله ی خودش به سنگ خورد بهانه کردید که نه خیر این طوری قبول نیست ، اون طوری که من میگویم قبول است
شرمنده عزیزم - بیش از این سر و کله زدن با شما وقت تلف کردن است . به قول دوستان : "نرود میخ آهنین در سنگ"