مردم دیوانه شدهاند؟
این بخش فراموش نشود!
The government is also expected to propose enhanced jail terms for those found guilty of outraging the modesty of women and using obscene gestures or words against them.
زندان اگر سخن زشت یا ژست ناجوری بگیرید!
برای من بسیار گیراست بدانم که اگر این در دنبالهیِ دیگری تصویب شد فردا یک زنی
تک و تنها (یا با دوست زن دیگرش) گفت یک مرد به او ناسزا داده چند ماه برای مرد زندان خواهند برید؟
این قانونهایی که آوردی امیر جان را من هرگز تاکنون به گوشم هم نخورده بود, همین گفتمان «تجاوز - rape», تا
آنجاییکه ما به یاد داریم در دادگاه کسی را گناهکار میشناختند که found guilty beyond reasonable doubt.
این روزها اینکه دوست دختر کسی بخواهد از وی انتقام بگیرد و بسادگی دروغ بگوید - با آمار بالای یکی از ١٠ دختری که ثابت شده بود - دیگر «شکِ خردپذیر» نیست!؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من هم اگرچه پیش از این میدانستم که خیلی قوانین سختگیرانهای در این مورد هست، اما این چیزهایی که امیر گرامی آوردند را هرگز تصور هم نمیکردم.شگفتآور است واقعا. و این همه نفرت و بیزاری از مردان از کجا میآید؟ اینکه زنان مشهور و پرآوازه خیلی راحت به اینکه از مردان متنفر هستند افتخار میکنند و اگر یک مرد از زنِ خود متنفر باشد با یک زامبی برابر خواهد بود؛ اینکه هر چه پلیدی است زیر سر مردان است و زنان منشا خوبی و پاکی هستند و کسی حق ندارد در حقشان بد بگوید و همه باید آنها را دوست داشته و عاشق باشیم ؛ اینکه وجود زن همه جا با مهر و آرامش و خیر درآمیخته اما وجودِ مردان همیشه برابر است جنگ و شر و پلیدی و... زمانی میشد به بدوبیراههایی که زنان به مردان میدهند خندید یا بیمحلی کرد؛ اما اکنون گویا مردان هم اندک اندک این چیزها باورشان شده و پذیرفتهاند که «گناهِ نخستین» خودشانند و موضوع قدری جدیتر شده است و باید با شدت بیشتری در مقابل این اراجیف و توهمات ایستاد!
خب متاسفانه دوستان آنتی فمنیست ظاهرا وقت نمیزارند تا ته مطلب رو بخونند،تنبلی در دفترچه فراگیره ها:)))
اگر تا اواخر مطلب رو بخونید به این بخش میرسید:
دوستان کمی شرمگین باشید:))SCUM organization
Solanas organized "a public forum on SCUM .... [at which] [a]bout 40 people[,] .... [m]ostly men ... [she characterized as] 'creeps' [and] '[m]asochists'", showed up;[107] SCUM had no members beside her.[43] According to Greer, "little evidence [existed] that S.C.U.M. ever functioned" other than as Solanas.[108]
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (03-07-2013)
خیر واکنش این نیست:)
"دو نوع مواجه داریم،یک پذیرش یکی رجوع به اصول:)من بخش هایی از فمنیسم که با اصول هماهنگی ولی با نطر من مخالفت دارند رو فمنیستی حساب میکنم اونهایی که با اصول هماهنگ نیستند رو فمنیستی محسوب نمیکنم."
ما در قرآن(که همه مسلمانان قبولش دارند)چیزهایی رو داریم که میشه باهاش همه مسلمانان رو محکوم کرد.
ما در شاخه هایی از فمنیسم چیزهایی داریم که میشه اون شاخه ها رو محکوم کرد ولی اصول اصلی فمنیسم چنین چیزی رو نداره،بنابراین قیاستون کاملا اشتباهه:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
«اصول» و «فروع» فمینیسم ردگمکنی و خودفریبیست آندد جان، من به مرور «صدها» لینک، کتاب، شخصیت و موضوع در این جستار معرفی خواهم کرد شبیه به همان کتابی که لینک دادم، و شما خواهید دید که در موج اول فمینیسم اینها فرینج و مایهی شرمندگی جریان اصلی بودند، در موج دوم کاملا سوار شدند و جنبش فمینیستی را در اختیار گرفتند و اکنون در موج سوم تنها مدل موجود از فمینیست فعال هستند که دو سوم کرسیهای آموزشی در کلاسهای «مطالعات زنان» را در اختیار دارند و به حرکت جنبش جهت میدهند. شما به نظر چندان آشنا با تئوری/جنبش روز نمیرسید و درست مثل مسلمانان «گمان» میکنید فمینیسم چیزیست ذاتا و الزاما خواستار برابری و رفع تبعیض چنانکه شما آنها را میفهمید. من هر روز درحال بحث و جدل و فحش خوردن از فمینیستهای موج سومی هستم، اکثریت قاطع آنها اعتقادی به وجود مردستیزی ندارند، هرگونه ضعف مردان در هر عرصهای از جامعه را رد میکنند، مدافعان حقوق مردان را «مبلغ تجاوز» و «مروج تجاوز» برچسب میزنند، عامدانه از مطرح شدن مسائل و مشکلات جنسیتی مردان جلوگیری میکنند و ... جواب آنهایی که مثل شما عاقلتر هستند (و البته برخلاف شما از چیرگی مطلق اینها بر «جنبش زنان» اطلاع دارند)اینست که «همهی فمینیستها چنین نیستند». شما را به یاد «همهی مسلمانان چنین نیستند» نمیاندازد؟ من گمان میکنم تناقض به جای بسیار ریشهایتری باز میگردد و همانطورکه مهربد نقل کرد از «آتهایست فوقالعاده» و من پیشتر از فوکو، فمینیسم از آغاز محکوم به پدید آوردن بیعدالتی جنسیتی در جهت معکوس بود زیرا با وجود ادعای «برابریطلبی»، تنها به مشکلات و دشواریها و مصائب زنان میپرداخت و همانهای مردان را یا نادیده میگرفت، یا حتی بدتر به کلی انکار میکرد.
خارج از این بحث اگر وقت کردید نگاهی به این آشغالدانی و منابع آن بیاندازید. معدنیست غنی برای یافتن بهترین نمودهای مردستیزی در سرتاسر تاریخ فمینیسم.
زنده باد زندگی!
Dariush (03-07-2013),Mehrbod (03-07-2013),Russell (03-07-2013),sonixax (03-07-2013),undead_knight (03-07-2013)
خواندهام اخوی؛
خب این شخص آنقدر تندرو و دیوانه بود که کسی ننگ عضویت و همراهی علنی در آن را نمیپذیرفت . اما شما میتوانید بگویید مثلا کتابی که دهبار چاب شده و به 13 زبان ترجمه شده را چه کسانی خریده و خواندهاند؟ اگر من هم کتابی در همین حد و اندازهها و با موضوعی ضدزن بنویسم چنین استقبالی از آن خواهد شد؟قدری شهامت داشته باشید و بپذیرید که جریان قالب فمینستی، ضدمرد هستند!
شرم را فمینیستها (مادینگرایان) باید بکنند که ما مردان و خود من تا امروز و همچنان در راستای بازپسگیری حقوق آنها فعالیت میکنیم,
ولی دریغ از اینکه ما دیده باشیم یک زن یک ارزن به حقوق ما نگرش کرده باشد یا برای یک چیز کوچک جنس خودش را فزونخواه دیده باشد.
یک مادینگرای زن به ما نشان دهید روی این همه انجمنهایِ پارسی زبان (تنها دفترچه هم نه!) که جُستاری در راستای پدافندی از مردان گشوده باشد.
یک کتاب همچنان میتواند به سیزده زبان و اندی ترزبانیده شده و هوادار هم نداشته باشد, ولی در همان ویکی آمده:
SCUM Manifesto - WiKi
The Manifesto, according to Lyon, is "notorious and influential"[71] and was "one of the earliest ... [and] one of the most radical"[71] of "tracts produced by"[71] "various strands of the American women's liberation movement."[71] Lyon said that "by 1969 it had become a kind of bible"[71] for Cell 16, in Boston.[71] Whether the Manifesto should be considered a feminist classic is challenged by Heller because the Manifesto rejected a hierarchy of greatness,[41] but she said it "remains an influential feminist text."[109]
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
متاسفانه شیطان انگاری با سلیقه من جور در نمیاد:))
دوستان دقت کنید که این دوست فمنیست رادیکال ما ایده های غیر فمنیستی یا فمنیستی غیر افراطی هم داره که بسیار جالب توجه هستند:))][LTR]Due to the aforementioned grievances, the manifesto concludes that the elimination of the male sex is a moral imperative.[33] It also argues that women must replace the "money-work system" with a system of complete automation, as this will lead to the collapse of the government and the loss of men's power over women[/LTR
این دیدگاه ها تا حدی آنارشیستی و بخشی هم فمنیسمی هستند که دنبال برابری هست.
یعنی به صرف اینکه بخش هایی از حرفاش پذیرفتنی نیستند لازم نیست کل مطالب رو به لجن بکشیم:))
Tacitus-
Angela (03-07-2013)
—مزدک بامداد
هماکنون 5 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 5 مهمان)