از لحاظ طبیعیت که هر دو تقریبا برابر هستند. اما از لحاظ مردم، به نظرم مردم مازندران از لحاظ فرهنگی نسبت به گیلان عقبمانده هستند. پایبندی به دوستی و رفاقت و این چیزها هم آنجا کمتر یافت میشود.
توجه داشته باشید که ما در مورد کشور گرفتاری چون ایران سخن میگوییم که دیوها و اهریمنان بر آن حکومت میرانند، همه جایش طبیعتا در این چند دهه به لجن کشیده شده، اما بعضی جاها کمتر!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
البته ما هم میگوییم بربری ،ولی یکی از خود همینها گفت "خاوری"هستیم :)
ولی من موی سرخ چشم آبی زیاد ندیدم
از زمانی که سریالهایی چون جومونگ و یانگوم پخش شد اینها بیشتر به چشم آمدند و تا عینک از چشم برندارند نخواهی فهمید بربری هستند.:)
مشهدی ها میگویند شهر ما را بربری ها پر کرده اند و حال شما میگویید حق آب و گل دارند و نژاد درست همینهاهستند؟
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
انتونیو ویوالدی
اتفاقا امروز از چندین نفر پرسیدم این را، و هیچ کس قبول نکرد که بربری ها نژاد اصلی هستند در مشهد...
من چندان با آنان سر و کار نداشتم ولی گمانم ادمهای لجوجی هستند و علاقه ی زیادی دارند با غیر بربری ازدواج کنند و جالب اینجاست که اگر همسرانی غیر بربری هم داشته باشنداکثرا فرزندانشان شبیه خودشان میشود
ویرایش از سوی mosafer : 12-17-2013 در ساعت 07:15 PM
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)