Crusader(04-24-2014),sonixax (04-24-2014),undead_knight (04-24-2014)
بازی خیابانی روی آنها موفقیت بالایی دارد گرامی. همانطور که اشاره داشتید بسیار «احساساتی» هستند و هنوز به مرزهای «پسرها همه آشغالند» و ... نرسیدهاند. سوژه هرچه «لاشیتر» باشد به همان نسبت نفوذناپذیرتر میشود. اما گهتستهای این حورالعینان جوان خیلی ساده و روان است، چنانکه اغلب دلم برای ایشان میسوزد که به این راحتی «خام» میشوند.
اره بابا، دخترها هر قدر کوچیک تر باشند احساساتی ترند،مثلا 15 ساله رو با لباس یا یه جواهر بدل میتونی تور کنی،9 ساله رو چند تا خوراکی،نوزاد هم کلا تور کردن نیمخواد خودش جوره
البته فراموش نکنید تا اختلاف سنی اگه زیاد نباشه،مثلا 3 سال جرمش خیلی زیاد نیست،اگر در امریکا بودید نیاز نیست خیلی نگران باشی امید جان:)))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Anarchy (04-24-2014)
Russell (04-24-2014)
دوستان با وجود اینکه در ایران مکانهایِ دختربازی بسیار محدودتر است و حتی اتوبوس هم زنانه-مردانه دارد مکانهای دختربازی را به ترتیب مرغوبیت چگونه تقسیم میکنید. در غرب آنطور که من دیدهام بازیکنان حرفهای خیابان را در رتبهیِ آخر قرار میدهند. همینطور اگر مکانی هست که فکر میکنید مغفول مانده میتوانید معرفی کنید.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (04-24-2014),undead_knight (04-24-2014)
راز بقا زیاد نگاه میکنی عزیزم؟
همیشه معروف بوده در برابر دخترای دبیرستانی فقط یه مرد وجود داره و hونم بابای مدرسست:))
زنان بالغ از چند جهت مثبت ترند اینکه هم به مردان نیاز بیشتری دارند و آنچنان هم شما برای ارتباط برقرار کردن با آنان دچار مشکل نمیشوید و هم دقیقا میدانند چه میخواهند و شما لازم نیست برای تور کردنشان از دروغ و دغل بازی آنچنانی استفاده کنید و چه آس و پاس باشید و چه مازراتی سوار آنان پس از کنکاش شخصیتتان با شما ارتباط برقرار میکنند.بگذریم از اینکه خوش سکس تر هم هستند:))
از طرفی من دخترکان کم سن و سال را برای پسران هم سن و سال خودشان مناسب میدانم نه مرد بالغ هفت خط و فراز و نشیب دیده که برای دمی خوش گذرانی مانند حیوان بر روی بره های تازه از گله جداشده بپرد و روح و شخصیت آنان را مخدوش کند.
مگر اینکه آنقدر بدبخت و طرد شده باشند که به جای اینکه به نابسامانی خود بپردازند ترجیح دهند تله گذاری کنند
شراب اولی تر ...
هماکنون 12 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 12 مهمان)