عجیب است این دوست ما جناب همایون اینهمه از نازیها اینجا دفاع کرد ، حالا عکس فتح برلین که کمونیستها آنجا نازیها را درو کردند و پرچم سرخ را بر فراز برلین بر افشاندند را در آواتار گذاشته است.
عجیب است این دوست ما جناب همایون اینهمه از نازیها اینجا دفاع کرد ، حالا عکس فتح برلین که کمونیستها آنجا نازیها را درو کردند و پرچم سرخ را بر فراز برلین بر افشاندند را در آواتار گذاشته است.
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (12-17-2013),kourosh_bikhoda (12-17-2013),sonixax (12-17-2013)
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
Spehr (12-17-2013)
موسیقیدان شدن هم به ژن و نژاد مربوط شده؟!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
من از دید نژادی دارم می رم دست به آب.
kourosh_bikhoda (12-17-2013),sonixax (12-17-2013)
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
البته گفتگو با نژادپرستان کفاره دارد، اما شما باید ارتباط میان ژن یا نژاد افراد با ریاضیدان شدن، موسیقیدان شدن و فیزیکدان شدن یا نشدن را نشان دهید. اینکه در کشوری چون آلمان یا شوروی ریاضیدانان پرشمار بودهاند هم نامربوط است، باید مستقیما به ویژگیهای ژنتیک اینان اشاره بفرمائید.
And laugh
انتونیو ویوالدی
And laugh
sonixax (12-17-2013)
انتونیو ویوالدی
هماکنون 75 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 75 مهمان)